200

Анонимен

преди 2 години

Защо имало пикове и дали вирусът не е на батерии ... А защо слънцето изгрява от изток, ще питате ли? Като се замислите, не му е чиста работата. Някой ви лъже. Дали и то не е на батерии?

199

Анонимна

преди 2 години

До Анонимен 184Мисленето в България ни е останало такова от Бай Тошо, всеки комунист мисли, че както той прави подмолни неща/например премълчаването на аварията във Чернобил/, така и сега света иска нещо да му направи, а не вижда, че сам пада в капана на невежеството си.

198

До 200

преди 2 години

Ти да те си мислиш, че тия с " дихателен недоимък" се пекат на плажа . *** в болниците да ги видиш! Близо 1000 души на кислород! И пак пълни интензивните. Ама сте наглеци!

197

Кал-Ел

преди 2 години

До Бay. В гугъл се рови за информация която след това се синтезира. Е, такива като теб, целят да ни заблудят, че ти самия си заблуден и приемаш информацията директно през лявото око и складираш без осмисляне, но си просто поредния заинтересован да заблуждава.

196

Анонимен

преди 2 години

Im happy, не ме интересува вече

195

Бay

преди 2 години

антиваксъра е кон с капаци. Той се е убедил в нещо и рови в Google за данни потвърждаващи убеждението му. Еми такива данни има и са писани от антиваксъри :D

194

Шаши

преди 2 години

Кал-ел. Та, точно това е. Да се защитиш сам, защото си божие творение. Както казват-,,Помогни си сам, та да ти помогне и Господ". Не зная какво е но има нещо. Като играя на зарове и почна да губя, искам цигара от този срещу мен-обръщам му късмета.

193

Анонимен

преди 2 години

До Соц.РеалистЩо си мислиш че за тия неща няма лекарства?идеята обаче е да печелят пари и да намалява популацията, щото другото решение е война!

192

Кал-Ел

преди 2 години

До Соц.Реалист 201. Успокой се де, изцвъка 100 безмислени коментара с които не постигна нищо. Наистина ли сте на норма? Някой брои ли ги след това?

191

Антивайсерите

преди 2 години

Са социопати, които само имитират социално поведение, но реалността е ,че за тях човешкият живот и здраве са без значение. Всичко на този свят се връща, но вируса си знае работата , че прочисти планетата от простащината и диващината.

190

Соц.Реалист

преди 2 години

Според аниваксърските теории ще се окаже, че холерата, чумата, хепатитът, пилиомиелитът, рахитът, ракът са създадени от някои, решили да приключат с човешката популация, или, това е поредното заблуждение. А може би ваксърите са дело на същата конспиративна групировка. Да се смееш ли, да ревеш ли? Изпростяването май ще се окаже най-опасният Вирус. Lol :)

189

Sci-fi

преди 2 години

Злобни, злобни, колко злобни да сме т.нар. антиваксъри? От 1 седмица се оглеждам тук по морето да зърна някой с дихателен недоимък, пък не мога. Улиците са фраш. Явно пандемията е само в дебелите портфейли на корумпетата с бели престилки и еврейските медии. А това, че ваксинираните ще умрете го казват от няколко лаборатории вече- италиански, канадски и т.н.

188

реалнафантазия

преди 2 години

Как така страна като Китай реши проблема с вируса, при многомилиардното си население? Фактите са такива, че имат по-малък брой заразени и починали от малка България... срам и позор. :)

187

Анонимен

преди 2 години

До 195: Графиките не са факти, а статистически метод на представяне на данни, събрани на произволен принцип. Данни имаше и в Пирогов за брой излекувани.

186

Анонимен

преди 2 години

Колко сте злобни антиваксърите -само за смъртта на ваксинираните да говорите, ама после като не ви стига глътка въздух сте много хрисими и умоляващи да ви лекуват докторите, драпате със зъби и нокти да ви вземат по болниците, докато преди това сте плюли на всичко и всички

185

Анонимен

преди 2 години

Вместо да обвинявате антиваксърите , че сте се прецакали .. Отидете и потърсете сметка на онези които ви измамиха да се евтанизирате.. сега докато още можете да ходите. след това ще сте на легло и ще започнат адски мъки докато умрете..

184

Анонимен

преди 2 години

Фактите са в Англия - погледни, има графиките при предната вълна и сега когато имат доста ваксинирани как е положението - ама кой Ви пише опорките ве антиваксъри

183

Анонимен

преди 2 години

Българинът доказа на целия свят, че е много ***. Пишете и говорете глупости колкото искате, но само след 2 месеца ще видите резултата от простотията си. Тогава не се сърдете на лекарите и здравната ни система, вината търсете в себе си.

182

Sci-fi

преди 2 години

Страшно, страаашно! Такъв вирус и в холивудските бУзи не съм гледал. Зимъска при 0-5 градуса яко заразява като гип, нооо лятото при 40 градуса и УВ фактор чупещ рекорди, става още по-страшен. Тия си мислят, че отглеждат лебеди, а не граждани!

181

Анонимен

преди 2 години

егати НЕГРАМОТНИТЕ антиваксъри -първи клас имате ли някои хора