240

Анонимен

преди 2 години

Почна се.

239

Анонимен

преди 2 години

Ама какво се карата за глупави ваксини, а не виждате как растат с часове цените!

238

ХАХАХОЙ

преди 2 години

Активизирайте се всички срещу ваксинациите!Важно е колибарите да се споминат докато не вярват на заразата!И после ще си живеем спокойно!

237

Таня

преди 2 години

Още колко дози ще ми трябват за да съм сигурна.

236

Анонимен

преди 2 години

Скоро в червената....

235

Reptile

преди 2 години

Ба, пука ми! Министъра излезе в отпуск - значи всичко е НАРЕД!

234

Demonaz

преди 2 години

Ха-Ха снимката е просто без коментар. Дори в Пирогов докторчетата се мотят без маски. Но, нищо де важно да сме в оранжевата зона.

233

Анонимен

преди 2 години

Леле ..чакайте бря ,да дойде септември,мутренските заведения и хотели по по сл.бряг пращят по шевовете ,та и помощ от милиони след това им дайте )

232

Анонимен

преди 2 години

Интересно мие докога ще лекуват само ковид те един крак не могат да оправят та за ковида се загрижили една и съща плоча някои има интерес да всява страх това е цялата история да се плащат хората къде свободата на луната

231

ПРИМОЦИЯ

преди 2 години

ВНИМАНИЕ ОРАНЖЕВА СЕДМИЦА! Валят промоции, участвай и спечели с националната ковид лотария! Само сега на Вашето внимание - иновативна пила за пети, която едновременно изпила и масажира ерогенните зони по петите! Премахнете нацепените индиански пети и се сдобийте с чисто нови пети и ерекция до тавана!

230

Баче Кике

преди 2 години

Аз само да попитам за един приятел, че се интересува - къде може да се вземе книжка за оцветяване с картата на България за да може акуратно да оцветява и той в зависимост от оранжева, червена, лилава, розова и цикламена зона. Благодаря предварително!

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235 Защо трябва някой да ни затваря? Тогава трябва някой и да ни плаща, за да си стоим вкъщи. Ако някой искаше да знае каква е действителната ситуация у нас, щяха да ни направят масово тестване. В началото на лятото умножавахме по 8, после преболедували, ваксинирани, уловихме шарана.... И всички да се ваксинираме до последния човек, ограничения и нови щамове ще има. Ще мине през всеки и Божа работа...В Токио, такъв контрол и тестове всеки ден, ваксинирани и отново заразени...

228

дедо ми

преди 2 години

Както каза преди 1 година дедо ми: тия ваксинираните ще оплескат работата.Нека си го кажем, тия дето си слагат ваксините не си ги слагат за да морят пандемия или щото са големи алтруисти, а защото искат да се върнат към "нормалното", да си ходят по молове, моренца, барове, ресторанти, да си пътуват със самолети. И от тях точно идва проблема. Те са тези, който се мислят за безсмъртни и обикалят наляво и дясно, без да осъзнават, че точно те разнасят заразата, иронично сочейки другите с пръст.

227

Анонимен

преди 2 години

Много бързо се развива при нас. Направо с часове. дали ще успеем да ги догоним другите от ЕС ? Че има вирус има и някой ще определя колко години още ще има, но и такива сте мошеници за развитието, че още в началото когато имахме няколко човека, ни затворихте. Колко време още ще трябва за усвояване на тези пари? Колко хора ще загинат още и с ваксини и без ваксини? Има няколко световно известни милиардери по света, които си играят с живота ни.

226

Аман

преди 2 години

Ама стига с тези антиваксъри. Не схващате ли, че новият модел на вирус го измайсториха дизайнерски - заобикаля съществуващите ваксини. Пак сме в изходна точка, с мини разлика - евентуално застрашените от тежко преболедуване ще го карат по- леко ако са ваксинирани. Аз лично познавам вече двама души, ваксинирани с две дози Пфайзер, още през пролетта, които в последния месец изкараха Делта с всички симптоми. Това какво Ви говори? С ваксина или без - почти все тая по отношение на новия щам.

225

Анонимен

преди 2 години

престанете да стресирате хората без причина,че скоро ще им писне и ни професори ще останат,ни математици,ни вирусолози...не ви ли стигнаха почти 2 години ами искате още...

224

Анонимен

преди 2 години

Аз лично съм разговарял с трима.всичките са на това мнение.Ама не ги викат по телевизиите.вие някой действащ лекар от ковид отделение по тв студиата виждали ли сте?

223

Анонимен

преди 2 години

кои са тия повечето от докторите - нещо доказателства , линк, защото аз обратното чувам от повечето от докторите

222

Анонимен

преди 2 години

Това, че Слънцето изгрява и залязва, не е случайно! Има някакъв план! Ако не залязваше, нямаше да има кога да спите! Това е нагласено! Заговор на медицинската и икономическата мафия. Но няма как да ни излъжите! Ние четем, систематизираме информацията и не вярваме на продажните правителства! Слънцето е на батерии ... през нощта ги сменят ...

221

Анонимен

преди 2 години

Сигурно пак няма виновни за влизането в оранжевата зона. Защо на тая територия се взимат мерки и теглилки когато каруцата се обърне. Толкова ли е трудно да се вземат превантивни мерки. Защо не се затвориха границите и не се спряха полетите още когато се разбра че индииският щам върлува в Англия. Кой чакаха на *** си поничката ли. Пак ли няма да има вкарани в затвора за немърливо изпълнение на служебните си задължения. Пак ли всички са честни като момини пи...чки. Докога ще ни праат на мамуни.