20

до 11

преди 2 години

3-тата Игла няма да има, щото ще кажат, че Ваксините не работят, тъй като Сорош и Гейтс си купиха преди дни, единствената компания, чийто тестове вече ще бъдат признавани. Така, че от тук на сетне, ще искат всеки ден отрицателен тест от компанията та Сорош и Гейтс плюс Маски, Дистанция и ЛокДауни. Просто Ежедневен тест от Точната Компания ще е по-доходоносно от нова игла на няколко месеца!

19

Анонимен

преди 2 години

Всеки с хрема и червено гърло или с разстроен стомах от салами и кучешки кюфтета и кебапчета ще го пишат с Делта да представят "ужаса" като по учебник и инструкция.. Ужасен слон, ужасон муслон! - оревал орталъка Мечо Пух. Всъщюост било едно строшено гърне.

18

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Петров, спечели ли вече наградата "Худини"?

17

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е пророкувала, че антиваксърите ще гинат като пилци есента на 2021. На печелившите - Честито!

16

Чочо

преди 2 години

Трябва ли да чакате да достигне съответните бройки, в момента има по 3000 на ден които са в инкубационен период. Те ще гръмнат след 2 седмици. Гениално, все едно управлявате марсоход.

15

ПАСТОР ДЖОН

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ СЕГА ИЛИ ЗАГИВАТЕ, ГОИ!

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Анонимен 9, чест Българска за Вас !

13

Анонимен

преди 2 години

и Ванга не е можела да предскаже с такава точност какво ще се случи, както предсказват в продължение на година и половина вече разни математици, хирурзи, политици, пожарикари и всякакви други и то с такава точност че и острадамус би завидял ....

12

Antvx

преди 2 години

Как влизаме : под строй, с музика?... С тояга и псувни да се насочваме къмто дето сте писали??... С влакове ли ще ни карате??? Уточнявайте ги тез работи, да сме подготвени навреме, да не изпуснем "влизането"...

11

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ7112136860 в началото них те подкрепил за изказванията ама царство не ми трябва. Симеон е *** и го доказа с последното си управление. Присвои си имоти които са били държавна собственост и даденина баща му да управлява! Тия немски *** не са ни царе!

10

Муахаха

преди 2 години

3-тата Игла ще реши много проблеми! Боц!! колкото втората реши...

9

ИСТИНАТА

преди 2 години

ОРАНЖАВО АМА КАКВО ПО КЪМ СВЕТЛО ИЛИ ПО КЪМ ТЪМНО.ИИИИИ КАТО НАПИСАХ ТОВА КАК МИ СЕ ДОПИ ЕДНО СВЕТЛО

8

Анонимен

преди 2 години

Дозите договорени, затварянето планирано, боденето тепърва ще решават схемата каква да е на 3-6-9 месеца. Планирано и направено. Колко изпълнителни, колко загрижени за живота ни, нищо че заради тези действия хората фалират икономически, нищо че въздухът е все тъй мръсен и горят ***. А някъде има режим на водата. Цивилизация. Залезът и. А нелегалните от Африка и Азия прибирате и се грижите по-добре за тях от собствения си народ

7

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Нищо ново, още в самото начало ви казах - Пандемията никога няма да свърши, защото целите са други! Иначе, който иска да вярва, че от Грипното Вирусче на КОВИД се Умира - прав ми път!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тия игли и дози нещо много наркомански звучат. Значи другата седмица да очакваме червена зона.

5

Незаинтересован

преди 2 години

Дреме ми на.... Отивам на море след две седмици,тази и другата Събота на клубче малко.Вие си стойте у вас и се бодете до девето коляно.

4

Веселинъ7112136860

преди 2 години

Никога не казвайте "влизаме", защото влизането е персонален акт,а в Царство България само около 15 процента са влезнали персонално в еврейската лъжа "ковид". Уважете свободата и напишете "Който иска може да влезне в оранжевата лъжа по заболеваемост от Ковид-19 до дни" . Защото до дни ще увеличим колективно само едно-въоръжението срещу евейските окупатори на Царство България и Царственият му Български Народ! Ракия,вино и бой до квичене!

3

съвет

преди 2 години

Не се хабете всеки ден, пишете когато вече сме в кафявата зона.

2

ами то

преди 2 години

вие сте го намислили да го правите, врачките го приказват от месеци, правете го , явно за да се изпълнят прогнозите, трябва да стане някак

1

Анонимен

преди 2 години

Сега ще кажат, че пак учениците са виновни.