220

Анонимен

преди 2 години

Според повечето от докторите работещи в ковид отделенията 8 от 10 настанените нямат работа там.Ама парите п опътеката е съблазнителни.

219

1234

преди 2 години

Оранжева, лилава - не си и помисляте да затваряте училища, градини и ясли! Има ваксини, за който го страх от персонала. А за родители - т.нар." частен ученик"- пише , чете вкъщи и отива в училище за срочна и годишна оценка!

218

А защо

преди 2 години

да чакаме още 2-3 дена, а не се приложат ОЩЕ СЕГА нужните мерки?????? Зада имаме повече заболели и по-голям ръст на брой заболели ли????

217

Хавиер

преди 2 години

В тази бананова република и мафиотска държава, каквито икозметични "промени" да се правят, всичко което участвува в управлениетона страната, преди заклеването в Конституцията и трябва да сезакълне във вярност и преданост към . . .Чичо Сам !

216

Анонимен

преди 2 години

две неща са безгранични - Вселената и глупостта на антиваксъра

215

Анонимен

преди 2 години

и от 10 кладенеца вода да му донесеш на това антиваксърче - само преливаш от пусто в празно и няма да се задържи нищо - от едното ухо наливаш през другото изтича

214

Анонимен

преди 2 години

До 225: Стига ми. Това и за безсимптомните ли се отнася?

213

Анонимен

преди 2 години

Имунната система е изградена от вируси и бактерии. Ако водите живота си нормално, не ядете и пиете ***, не гледате телевизия и нямате лоши мисли, имунната ви система ще е силна. Тя ще е още по-силна, ако се заразявате с вируси. Те са за това. Да ви направят по-силни. ...Или да ви помогнат и да ви довършат, ако се унищожавате сами!

212

Анонимен

преди 2 години

ахахха вирусът бил на батерии - поредната антиваксърска глупост - абе поне се ваксинирайте че чипа може и да ви оправи тая пихтия дето бълбука в главата ви

211

Анонимен

преди 2 години

Освен с тестове, които явно се каниш да оспорваш има характерна клиника, рентгенова картина - уникална за ковид и кръвни изследвания. Лимфоцитите, които са имунокомпетентните клетки падат стремглаво, може и 0 да стигнат, показателите за тромбози се качват. Толкова стига ли ти? Или да продължавам?

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219......И какво има да се чудиш, като същото беще и миналата година. Сега се тестват за да пътуват, есента защото кашлят, имат температура или са били контактни. Или по препоръка на работодателя. Дайте нещо по-така, стига с тези детински въпроси.

209

Анонимен

преди 2 години

Българите искрено и по детски вярват, че способността им да търсят "информация" в Гугъл струва 6,5 милиарда долара (колкото са дадени за разработването на ваксините).

208

Анонимен

преди 2 години

До 218: И това е гарантирано ковид? Как се установява диагноза ковид?

207

Анонимен

преди 2 години

Все не вярват, все ги лъжат, все те са умните, а останалите балъците. Манталитет антиваксърски.

206

Totenkopf

преди 2 години

Всички служители от МЗ и РЗИ-тата трябва да бъдат арестувани подведени под отговорност за вредителство! Начело с оная балалайка кунчев шефа им

205

Анонимен

преди 2 години

сега лесно се намират по 20-25 хиляди човека на ден, които да ходят да си правят тестове, . Това са тия дето ходят на екскурзии по света.. Ама чудно ми е как ще намерят същите бройки от есента. Щото, за да се изпълни голямото желание на разни ковид пророци от 3000-5000 бройки заразени на ден ще трябват и много повече тествани.. Приготвяйте пуканките и да гледаме сеира

204

Анонимен

преди 2 години

Ами в болница се влиза при двустранна пневмония и си на кислород с маска. Над 900 с ковид в отделенията в момента. А 88 души са в интензивните, приспани, интубирани, на апаратна вентилация.

203

Sci-fi

преди 2 години

До 210: А бе зимата, кашлящите можеш да ги видиш навсякъде, по улцата, в рейса, но сега да ми говорите за 1000 човека на апарат, вече е жалко.

202

Анонимен

преди 2 години

До 210: Всички ли 1000 на кислород в болниците са там заради ковид?

201

.

преди 2 години

O'RLY?!