160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен156. Хич не ни трябват предателите от чужбина!

159

160

преди 2 години

Говори ми на ръката

158

До 160

преди 2 години

От какво жертви, ***? От всичко друго, но не и от истинска пандемя!!!!

157

Умрял от СПИН

преди 2 години

Кога си Маджик Джонсън и не можеш да си преброиш парите, има шанс и да не пукнеш от ЕйчАйВи (HIV), но това не се отнася до простосмъртните калитковци, дето им дрънкат стотинките из джоба.

156

Шаши

преди 2 години

Както казваше Терминатора. ,,Говори ми на ръката"

155

Анонимен

преди 2 години

журналята няма ли да каже какво е положението в изсраел при 70% ваксинирани или не се вписва в сценария?

154

Бay

преди 2 години

пак ще има яки мерки :( *** ще се възмущава и слага минуси. :D

153

ужасена майка

преди 2 години

затворете Банско поставете ККП-та и само на работа с декларации и си ваксинирайте децата ше се мре нема чували

152

Анонимен

преди 2 години

Когато ти е малко пипето, изпадаш в недоумение. "Ама и тия правят същото". " И тия се продадоха за "едни пари". Не, драги..(хайде да не ви обиждам), няма пари, няма конспирации. Не зависи от това или онова правителство. Това е нещастие, което засяга ЦЕЛИЯ СВЯТ. Няма значение политическия режим, географското положение. И единственооо интелигентни мерки от ВСИЧКИ ще ограничат жертвите и загубите.

151

Радевист Чорап/офф

преди 2 години

Усетийми съ, *** твърде късно. Пак нъ прецакаха, щото сме абдали. Тръц Керо, червена дъвка. Голем ни чака, другаре - ноо голем!

150

Муахаха

преди 2 години

Меджик Джонсън е още, не само жив, но и напълно здрав! иначе, на ПСР тест е болен от СПИН!! невероятно е, че Стадото дори 2 пъти може с една и съща измама да ги удариш...

149

Анонимен

преди 2 години

До МяуАбе ще питаш за Боко и Доктор Смърт, ама няма да е иронично, а истерично. Добре си бяха КПП-тата. Защото НОЩ бяха прочели каква е била грешката на Италия в началото на пандемията. Как затворената Сев.Италия е тръгнала на екскурзии да разнася вируса из цялата страна. Но на тууллуупи няма как да им се налее акъл.

148

Анонимен

преди 2 години

бяха казали българите да се прибират в България период 2021- 2025 , толкова месеци точно са дадени на Сатаната да прави каквото си иска с човечеството, България ще е страната от където ще тръгне всичко , колкото и да не ви се вярва и спасението няма да дойде от политиците, ще дойде от нас , от Българите, ще покажем на света истината за човешката душа

147

Анонимен

преди 2 години

E га гръм ви не удари тия, де налагате мерки!

146

Шаши

преди 2 години

Добре че си ти. Да пишеш Библията. Защото, много говорят, но малко са я чели.

145

Лекар

преди 2 години

Няма грип . Вирусна интерференция се казва. И при други вируси се наблюдава. И слава богу, че няма , иначе как щяхме да разделяме болните в отделенията не знам . Късмет в нещастието.

144

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Как пА го преценихте това грипче и кога ще "дойде вълната"?!? Вие сте по-добри от баба Ванга Лека И пръст!!! пА слагайте пари на мачове или ходете на казино като познавате бъдещето.... България ще Пребъде, въпреки всичките опити да я съсипете!!!

143

Анонимен

преди 2 години

"И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца " И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е 666

142

Анонимен

преди 2 години

Чалгаджийте и радевите поклонници ще бъдат яко изненадани от "балансираните"мерки на новите управници. Ще реват повече от герберите Бойко да се върне. Дали ще схванат какви калитковци са? Вече пишат по форумите "ама защо и тези правят същото. Нали..."?

141

щщщ

преди 2 години

А грип? Няма грип, няма щамове. Няма кой да го произвежда. Ама за пари всичко става.