303

А?

преди 2 години

Абе много герберчета тука се събраха набързо. Да не би да е организирано? След малко ще разбера.

302

Veselinh

преди 2 години

Дългия, като води ада със себе си, що не вземе Тошко Африкански и един македонец по избор и да се изнесе в космоса, заедно с ада си, на българите ад не ни трябва.

301

негласуващ

преди 2 години

Бях против тия чалгари но хванах малко от интервюто им и не ми се виждат чак толкоз застреляни!С досегашното си мълчание спечелиха само псувни!

300

Алтер

преди 2 години

А. Попов е взел пари за този блестящ анализ, но не е от редакцията на сайта Dnes.bg

299

палячовци

преди 2 години

Някой от коментиращите тук въобще гледал ли е интервюто на тия тримата. Щото двамата сценаристи на Слави бяха абсолютно неадекватни, а Мики Василев непрекъснато ги спасяваше. Тия сценаристи, извън шоуто, могат ли да участват в нормален разговор без да се напъват да повтарят едно и също (и пак да не могат да го изговорят) и да отговарят на въпросите на журналистите конкретно. На мен ми е чудно как тия двамата ще водят дебати и дискусии в Парламента, като не могат да вържат две думи без мънкания.

298

Анонимен

преди 2 години

Личи колко са боси,дори присъствието на Василев не разсейва тяхното шарлатанство.Ще,ще..ще съставим кабинет,ще направим ревизия. А бе вие предложете и го гласувайте,че тогава ще видим.Сега хвърлят отговорността на другите партии,иначе пак избори.А е ясно че за всички тях,на третия път стомната им ще се счупи.

297

Анонимен

преди 2 години

Бе кой е този Александър Попов бе? Журналист ли е? Защото не влиза в работата на един журналист да прави политически анализи, а само да отразява събитията. Лично аз не подкрепям ИТН.И да, някои членове на партията, включително Станислав Трифонов се държат ... да речем по не най-добрия начин с хората с които общуват. Но да ги съветваш "да си сменят чипа" е също толкова арогантно, колкото смята той че се държат лидерите на ИТН.Ми няма да го сменят. Или да намерят диалог, или нови избори.

296

Сата НАТО

преди 2 години

На технят фон Борисов с неговия народняшки език изглежда като Сократ -----/////------ Борисов изглежда като Тьпак. И звучи така. Това, че сега е бесен, защото е втори и изгребва чекмеджето, за да плаща негативна кампания, не променя нищо. Една седмица ще мучите, следващата няма да ви сипе и ще млъкнете.

295

Рошко

преди 2 години

Абе къде е Батко ?!

294

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи маскъри . Няма да стане вашата работа . Дани се предлагат едни същи няма да стане . Ще видим какъв народ има.Пряка демокрация и интернет гласуване.

293

Баба Вуна

преди 2 години

А защо го нямаше Краси Радков на пресконференцията? Щеше да е още по-смешно....

292

Истукан

преди 2 години

Без ДПС няма да управляват ИТН.

291

далдисал

преди 2 години

Опитват се да пробутат мухлясалите от бандата на мадридският мошшенник. Тоя театър сме го гледали със същите актьори сценаристи. Да се гушват с герб и да изчезват.

290

Цървул

преди 2 години

А бе къде е онзи френски журналист,дето не разбрал какво му говорел Трифонов, че г-да сценаристите-депутати да го подложат на другарски съд ? Няма начин,само той е виновника за името на Николай Василев като премиер.Ама като не учим френски,все така няма да разбираме тънкия и прозорлив учиндолски интелект..

289

Анонимен

преди 2 години

Нагли и прости "селянчета" се оказаха Тошето и другият до него...

288

Амчъкистанец

преди 2 години

То само Слави остана да ви го нaтиpи ,axмaци такива!

287

Анонимен

преди 2 години

Не чипа трябва се смени,а ***!Че в ИТН останаха само Евини органи.

286

Анонимен

преди 2 години

Розовите медии така обичат да докарат, иначе няма .екс от шефа.

285

Анонимен

преди 2 години

Днес гледам по телевизията Слави Трифонов, как крачи накуцвайки с изкривена физиономия, същински Франкенщайн. Този човек е дълбоко обсебен от тежки демони. Има нужда от сериозно и дълго лечение. А вие искате да управлява България.

284

У бре

преди 2 години

Ако се сформира кабинет,следете дали ще започне строеж а ла "Златен Век".Тогава ще разберете дали Трифонов е получил реванша си,който така настървено търси от 10 г.Носи се слух, че блока ще се казва "Златен чоВек"