403

Няма

преди 2 години

Няма да го сменят! ИТН може да си обръснат главите, но чипа си няма да сменят - иска се интелигентност и мъдрост. Те могат да правят само показни, евтини, комерсиални изпълнение, изпълнени с манипулативност и преднамерено преиначаване!

402

Анонимен

преди 2 години

Абе тези смешковци не разбират ли че вече на хората почва да им писва от тях ама какво да се прави следват си написания сценарий за подготовката на новите избори 2 в 1всичко друго е прах в очите на хората.

401

До 416

преди 2 години

Борисов има дисертация. Не е такъв ,,еднокнижник,,. Не случайно се задържа толкова години на власт. А и професията пожарникар е уважавана повече от сценарист на порноскечове. И имаме повече пожарни коли от колкото бойни самолети .

400

Анонимен

преди 2 години

До 420Лелее. Това Тошко никога няма да го запомни. Той е по джапанките. И шнорхелите . И премиерът му- също. Имат горям управленски опит. Ръководят жената и двете деца .

399

Анонимен

преди 2 години

Още не управляват и вече се налага ,,нащ,та полиция да ги пази,, от народната любов . Вече ядоха яйца по главите . Оставка,г- н Тошко, оставка.

398

Анонимен

преди 2 години

Оня от Ямбол и оня от Учин нанадол кога ще започнат да плащат данъци в България. Става дума за трижипко със шесте гавази.

397

Liolio

преди 2 години

Ще го търсите Борисов..... ще го търсите............. Ум патки пасе.

396

ириней

преди 2 години

До Анонименпак добре че преди време го подстригаха

395

пеев

преди 2 години

баба Гинка и баба Иринка на пейките пред блока истински другарски съд

394

Анонимен

преди 2 години

Циркът България в действие! Няма по глупав народ от нашия! Добре, че не гласувах за тях! От трън та на глог!

393

Един от Юг

преди 2 години

Високомерни,арогантни простаци, за съжаление има такъв *** народ дето да гласува за тях!

392

Анонимен

преди 2 години

Тошко Африкански прилича на Гошо ***.

391

Анонимен

преди 2 години

Незнам защо фейса и прическата на ТОШКО :) направо къртят. Като изпуснат е

390

Продажници

преди 2 години

Оросоиди,балъците гласували за тях,ще прогледнат скоро и със страшна ярост ще ги изхвърлят,защото гадно ги подведоха

389

Тошко

преди 2 години

Въпросния Тошко преди 1 година се понеже,че ковид не съществува,сега ще се извъртят за пари.Пеят патриотични песни,дано не клекнат на македонците.Слуги на американското посолство,подмолни ***,лицемери и национални предатели,които народът неизбежно ще накаже Да им приседнат парите,за които се продадоха

388

Анонимен

преди 2 години

Като срещнете журналисти неим правете предложения да ви хвърлят ябълки и дини че някои наистина ще вземе да хвърли нещо по вас. Клоуни. Докъде ще стигнете незнам но моля неизлизаите в чужбина да ни представлявате баш вие двамата.

387

Анонимен

преди 2 години

Когато тръваш към парламента да оправяш народа първо се къпеш, после се сресваш и фризираш, бръснеш се, режеш си ноктите, миеш си зъбите,махаш си тарикатските пръстени и синджирчета от ергенските години, слагаш си костюм, риза без пагони, потник или фанелка под ризата,вратовръзка, чорапи над глезените ,не за маратонки, послдните4 ги комбинираш в цвят . Обувки не маратонки класически черни. Слагаш си часовник със стрелки не дигитален. Каишката на часовника колана и обувките да са ти в един цвят.

386

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - Тези няма да ги чакате и 12 месеца .

385

ПроСоТо

преди 2 години

все едно да наречете Елена Поптодорова .."ПОПАДИЙКАТА Елена Тодорова"...Айде холан!

384

ПроСоТо

преди 2 години

Първо:..-Тошко НЕ е "хаджи Тошко"!..Той е Тошко Йорданов ХАДЖИТодоров!...НЯКОЙ ОТ ДЕДИТЕ му е "хаджия" /идва от празника "Хадж",ако някой не знае../..така че Тошко НЕ Е ХАДЖИЯ!..Това първо..Второ:-Не им гледах въпросното шоу,но напълно подкрепям написаното в статията,КОЙТО И ДА Е АВТОРА й!...Цели 12 години един ПОЛУЕДНОКНИЖНИК налагаше ПРОСТАШКИЯСИЕЗИК и поведение в държавата,така че СТИГА !...Ако не можете да бъдете възпитани и търпеливи,ами..ставайте пазванти бе!