323

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво правеше Василев между тези льольовци.Лъсна абсолютната неадекватност на анонимници, свикнали само да говорят или суфлират. Сега става ясно, защо шоуто им стана абсолютна боза през последните години,това не е сценарен екип, а парц'алени кукли .Липсваше само големия пар'цал.

322

Анонимен

преди 2 години

Само се надявам, че на нас няма да сложат чипове!

321

Анонимен

преди 2 години

Нека всеки се замисли и се опита да се сети за бизнес в неговия град,който е фалирал или е бил отнет.Не говоря за някой дюкян,сергия или фреш бар.Например кино,завод,сервиз,химическо чистене,автокъща и т.н.Кои бизнеси е рекетирал Борисов ? Какво значи рекет ? Рекет ли е да плащаш данъци на реалните печалби ? Напротив ! Борисов си затвори очите за осигуровките на служителите.Но има нагли работодатели,които хем реални осигуровки не плащат,хем и данъци .Еми ще им прати проверки-това не е рекет!!!

320

Анонимен

преди 2 години

Без да обиждам хората живеещи на село ,споделям мнението си,че ИТН печелят в селата и малките градове.Там живота е по-сложен и труден поради факта,че прехраната се изкарва чрез физически труд и дерзания.По тези места са останали по-скромните умове,лишени от аналитичност и неграмотните, лишени от чувство за реалност и съвсем резонно те са толкова наивни,за да припознаят шута-слуга и гнома в месии.Обласните градове,където живеят по-трезвите хора,ИТН е абсолютния губещ !

319

Анонимен

преди 2 години

Тошко,гном мазен,грозен,мръсен и мизерен,за какъв се мислиш бе ? Ние какво сме виновни,че си се родил нисък,джудже злобно !Кой си ти,че ще обиждаш от трибуната на дипломатизма? Пигмей противен,събирайте си багажа и се омитайте от политическия живот на България,дилетанти такива ! Цяла България ви се смее и подиграва бе ! Слепи ли сте ! Но не насила,когато светне лампата АПЛОУЗ в ск***пания ви к?*** -7/8,а от сърце ! Махайте си лапите от управлението,нещастници !Обрахте гласовете на неграмотните !

318

ХА ХА ХА

преди 2 години

ТИЯ ЧАЛГАРИ СЪС ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ , ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ...??? ТИЯ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ НИЩО ЛОШО ЗА СЕБЕ СИ , ИСКАТ ДА КОМАНДВАТ И ДА ГОСПОДСТВАТ !!! ЖАЛКО ...КОЛКО ЖАЛКО Е ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ !!! НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ , ЩЕ СЪЖАЛЯВАТ ЗА ВЕСОКОМЕРИЕТО , НАГЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА СИ !!!

317

Станислав

преди 2 години

Абе няма рев нещо, че БНТ си спря програмата за да включи наживо пресконференцията на ИТН. Че нещо помня за ГЕРБ бяха едни ревове, едни писма, едни заплахи ама днеска е голямо мългание за прекъсването на програмата на БНТ за пресконференцията на ИТН. Явно с тези ИТН получаваме същото като ГЕРБ само дето ще е повече по фейсбук.

316

Една българка

преди 2 години

Вече започвам сериозно да се замислям дали не е по-добре да има трети избори. Да изчегъртаме чалгарите не само от първото място, но и от второто, дори и от третото. Видяхме ги, че не стават за управлението на България. Е, Славчо, тая работа не е като оная/шоуто/.

315

Анонимен

преди 2 години

Слави и ИТН разбиха мутрите на всички политици!! Спечелиха изборите, влизат в парламента със шут!! МАЧКАЙ СЛАВИ!!

314

Анонимен

преди 2 години

Всъщност едно от новите лица на Трифонов Лилия Иванова е била част от няколко министерства и държавната администрация през няколко различни управления - по-точно 8: на Иван Костов, на Симеон Сакскобургготски, на Сергей Станишев, при първото правителство на Борисов, на Пламен Орешарски, на Огнян Герджиков, при третото правителство на Борисов и на сегашния служебен кабинет.

313

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Слави!! Българите са с теб!! Спечели тези избори, а на другите ще си още по-напред

312

Ъъъ

преди 2 години

От гласоподаватели-миячи на чинии и *** какво друго да се очаква, освен избор на хора на тяхното ниво. Българските сателитни чинии в чужбина нали знаете какво приемат от 15-ина години насам - простащините на ето тези от снимката.

311

нема такъв чип

преди 2 години

тия си мислеха че се снима поредното им предаване за 7/8 :) . тия нямат и най малка идея за какво става въпрос като се каже управление на държава . тия си повярваха че с тяхното многословие нормалните българи ше ги харесат . тия се опитваха да изглеждат строги но справедливи . тия се мъчеха да обяснят нещо което не им е понятно . тия не можаха да кажат нещо смислено . тия въобще нищо не казаха , опитваха се да са оригинални . тия са жалки,смешни,дребни селски душички.

310

Анонимен

преди 2 години

Кой каза че има дъно?

309

Анонимен

преди 2 години

Чипа трябваше да го сменим отдавна,тиквата спря развитието на страната,върна ни десет години назад,но стига свърши,време е младите да поемат,хора на които съзнателния им живот не е преминал през комунизма.

308

Анонимен

преди 2 години

Вече опорките за диктатора тиква не вървят. Видя се тия какви политически самоубийци са. Дайте им две презконференции без сценарии. И цялата промивка на мозъци дето правят от Костов насам, отива в ***. Тия ако направат правителство, след някой месец ше излезнат тия дето са ги избрали, да си ги свалят. Сраам

307

Дзъ

преди 2 години

Циркаджии

306

помнещ

преди 2 години

Виж сега " Сашко" надраскал този коментар!-:)) ИТН ще смени " Чипа" на доста българи тук мисля!-:) ГЕРБ приключи с властта!Разбирам прекрасно,че доста лабилни българи,се ИЗ ПОЗАРАЗИХА от вируса ГЕРБ за тези 12 г!-:) Не греша нали? Имаше и такива като мен,които прекрасно помнеха мутрата др Борисов! При нас и 100 г да беше на власт.Лицемерието му,нямаше как да хване "декиш"! -:) Схващаш ли? Борисов го прати в нафталина,където му е местото вече!И не подвеждай младите българи! Отворени са за новото!

305

Анонимен

преди 2 години

Ми такива са резултатите след 12г. Европейско развитие. След още 12 май ще закриваме България.

304

Анонимен

преди 2 години

A бе къде скрихте Владко Горанов бе?Има да връща 700 млн в Бюджета.