283

Анонимен

преди 2 години

до 299 ПРИЯТЕЛ НА ХЛЯБА КИЛОТО СТАНА 1,80 лв София остави тротоарите маркировка на пьтя няма какви кумунисти те гонят хората искат фризера да разрушат заплатите от кметуването до сега сакьн да не са над хиляда. Тона на правитеството е бил калпав ако беше на ниво щеше да повлече частника да си плати честно. А синдикатите направо да се разтурят и нови тия като манекани, като отрезнеят два лафа по розовите медии и туй.

282

HE PAЗБPAX...

преди 2 години

КОГА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО ПАРТИИ-...... ИHBAЛИДИ TAKИВА HEУKИ....... ИЗТЪРВАНА МАЯ....... ДECHИЦА=ЛЕВИЦА......????

281

анонимен

преди 2 години

Хора!Вижте само снимката на тези двамата.Не трябва да си физиономист да заключиш,че всеки един от тях по своя си начин е малко луд.За изказа им просто няма смисъл да се говори.На технят фон Борисов с неговия народняшки език изглежда като Сократ.Затова ли протестирахте,да докарате още по-големи те-меру-ди и не-ка-дър-ници във властта?

280

Анонимен

преди 2 години

Днес дочакахме нещо, което не дочакахме предишни пъти.Господинът, обитаващ Президентството, поздрави за първи път Партията победителка на изборите. За пореден път той изложи институцията с пристрастията си. В интервюто се изказа за спешни мерки в икономиката (?) Сигурно не може да чете или не са му прочели инфото, че в периода януари- май ИЗНОСА е нараснал с 18%.Когато си лицемер,то е завинаги..

279

Хитър Петър

преди 2 години

Слави Трифонов заяви като приоритети да приватизира БДЖ, да го даде на някой след като държавата наля милиони там. Да даде магистралите на готово, след като са построени с пари от ЕС и бюджета, трябва само да си сложи бариери и да взима пари. За ББР е ясно. Ето защо му спуснаха Н. Василев, доказан майстор на приватизацията! Няма значение как ще се казва новия номиниран щом приоритетите остават същите! Не съм гласувал за това.

278

Анонимен

преди 2 години

Немъ страшно! Не мой съ плашиш!!!! До 12 години все някой шъ нъ окупира и и шъ има да бере поне 50 години ядове с нас!!!

277

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха глашатаите на джипката на амбразурата. Всички сме маскари. Ей така мафията омотва с тия пипала, бавно бавно отдалече.

276

Анонимен

преди 2 години

Радев, Черепа и приближените му искат да ни дръпнат обратно в 90-те. Понеже никой вече не гласува за комунисти за това ги изкараха ей тези циркаджии от ИТН на показ. Реално Радев и експертите на Черепа управляват. Чистките им вече започнаха. Готови са дори да фалират държавата чрез избори до безкрай, но не и да сдадът властта. - колко струват едни избори? Кой ги плаща? Ще има ли после пари за пенсии, учителски заплати, детски градини и т.н.?

275

Анонимен

преди 2 години

Колко неудобно. До скоро плюеха Борисов, че си сменял хората и не знам си какво...Сега още на старта гаф.... да видите ...щото лесно се плюе...

274

Yes

преди 2 години

Чип на Герб им требе, ама те инати

273

До баба Пена

преди 2 години

Деградацията около Трифонов е отдавна.Върхът му ще са тези избори,после - приказка за стълбата! С удоволствие ще дочакам пропадането му,дали той обаче ще го дочака?

272

Христо Христов

преди 2 години

Ми такива са резултатите след 12г. Европейско развитие. След още 12 май ще закриваме България.

271

до чалга,сър

преди 2 години

Че, то по-голям Чалгар и ДБЛ от Тиквата в Бг - няма!!! Или ще изкараш Идола си Винету любител на класическата музика, изкуството и литуратурата!? -))))))))))))))))))

270

Анонимен

преди 2 години

А бе кой изяде Батко? Да не някой от тримата глу паци на комунисти ГЕРБ.Та тиквата единия, тома биков другия, томислав дончев третия, кой ще да е ? Пък може и някой друг шоп ар от тази комунистическо-мутренска формация да е?

269

Помнещ

преди 2 години

Спря мераците на Славчо да строи хотел в центъра на София. И това озлоби чалгаря допълнително.

268

Анонимен

преди 2 години

Кой го казва това ? александър попов ли ? - че кой си ти бе ,кой те знае па тебе ? -колко ти платиха да напишеш тая праадня ? - тотално безизвестна мушица ,ама пише срещу партия ,която спечели Гласа на Народа !

267

до анонимен

преди 2 години

"""ГЕРБ Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ВИНАГИ ЩЕ трябва да се СЪОБРАЗЯВАТЕ С НЕЯ""""Не, не винаги! Скоро партията на Гърбавите ще изчезне в небитието! Не се ядосвай, де, нито е първата, нито ще е последната партийка "Фантом"! Виж, Майката (БКП), която ги е родила все още се крепи, заедно с първородното си отроче (ДПС)! Времето на Мутрите и Ефективните Меринджеи във Власта отмина! Иде времето на технократите! Що е технокрация??? Няма да ти хареса! Нещо подобно на Соца, но без идеология!

266

Анонимен

преди 2 години

Не мога да поврявам, че го казвам, но на този брифинг единственият адекватен и политически подготвен беше Никиту Василев. Синиършипа му си пролича.

265

Анонимен

преди 2 години

Не отговаряйте на непознати телефонни номера , не шофирайте с отворени прозорци , защото ако се разминете с дългия може да ви призове за министър председател.

264

Сатира

преди 2 години

Отново гласувайте за партия - Има толкова *** народ!!!