307

фори

преди 9 месеца

СТРАХОТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ.ТОЗИ Е ГОТОВ С ПЪЛНА СИЛА ДАКРАДЕ,ЛЪЖЕ ОТНОВО И ОТНОВО!АБЕ БАЙ ХЪЙ,НЕЩО ПОЧУВСТВА ЛИ,КАТО ПОДОБРЕНИЕ,НАРОДА НИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ?ДА УСЕТИ ОТ ТРИТЕ НАЙ-ДЪЛГОТО!ТОЗИ БИЛ ГОТОВ,КАТО НИКОГА ЗА ПРЕМИЕР,НЕ ЗА ПРЕМИЕР ЗА ДАЛАВЕРИ И ФИНАНСОВИ МУШЕНГИЙ!ГОСПОДИ,ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ?А САМО ТОЙ ЛИ Е - ВЕЛЧЕВ,ГОРАНОВ,БАБАТА ВСЕ КРАДЦИ ОТ КЛАСА И ЗА ЗАТВОРА,НО БЕЗ ФИЛМОВА ПРЕМИЕРА!

306

Психолог

преди 9 месеца

Хаяско Василев излезе като пинчер да се хвали олко "голямо куче" е ! Беше смешно и тъжно да гледаш как един участвал вече в политиката човек е клекнал на клоуните на държавата и им прави поклони ! Както и да се оправдава, той е бита карта и няма възраждане на хора,които са загробвали държавата в миналото.

305

Атанас Буров

преди 9 месеца

"Няма българин, който да не е готов за депутат,министър,премиер!Просто такъв няма!!!"

304

до изтеклия мозъкUS

преди 9 месеца

сащ използват долара като оръжие, системата им е пълен траш , лобизъм спекула и терор

303

US Immigrant

преди 9 месеца

Когато вникнете по-дълбоко в щатската избирателна система, тогава ще разберете ЗАЩО броят на партиите трябва да бъде ограничен до минимум. 'Тъпите хамерикантци' са я измислили отдавна - следвайте ги и няма да сбъркате. Това е като: "Ако видите швейцарски банкер да скача от покрива на банката, скочете и вие - полжително ще спечелите!" - цитат от книгата на Жан Циглер, "Швейцария извън всяко подозрение".

302

Анонимен

преди 9 месеца

Не харесвате Василев? Търсим по-добър? Ами длъжността ще е скоро вакантна, подавайте документи при Слави- дипломи, стаж , CV, чужди езици и.т.н.

301

Анонимен

преди 9 месеца

Не се готви, няма да стане твойта...

300

Анонимен

преди 9 месеца

Няма лошо нека да се пробва, куцо и сакато ни управлява, дори може и да се справи добре. Толкова лош и *** народ ли сме, че един свестен парламент да съставим. Просто е отчайващо.

299

Истината

преди 9 месеца

Хората ако бяха знаели, че този фалирал на частно поприще индивид ще бъде предложен от ИТН за министър председател, нямаше да гласуват за Слави.

298

Кръго врат

преди 9 месеца

Тия дето се напинят за властта отново не са кокошкари като герб. Тия работят със замах. Под един милиард не се хващат да крадат. Пардон Усвояват. Винаги се появяват когато се посъбере за крадене. После ги свалят и пак народа почва да събира като пчелички.

297

Анонимен

преди 9 месеца

Изкъртващ ход на итндсв . Сега всички кръъгом към Бойко . Не бил патерица. Да да ама... Не!

296

НЕ Е ПО-ДОБЪР

преди 9 месеца

Нито Саксо-фона нито от Росен Плевнелиев. България я чака национална катастрофа с такива нови стари Юпита царедворски прокарани по чалгарска линия.

295

Ха

преди 9 месеца

Всички които мрънкат са с остарели разбирания за България. Ами вие с космически разбирания защо гледате да натресете на България стари познати но гримирани мутри и далаверджии.

294

Анонимен

преди 9 месеца

този човек е идеален ,защото България има нужда от добър администратор.Ние суверинитета отдавна сме го оставили на заден план,сега мрънкате щот самоза толкова ви стига акъла както и едно време щом сте допусналида се стигне по тази ситуация която е на практика необратима. Всички които мрънкат са с остарели разбирания за България,за добро или зло,това е новото нормално и реално погледнато по-добро няма.

293

Анонимен

преди 9 месеца

Май по време на вашето управление в НДСВ изнесохте злато от резерва за дълг. Само защо пишат че щетата за БГ от тази сделка възлиза на 1 млд лева? За премиер готов, за нова далавера- май също.

292

Сиси

преди 9 месеца

Николаи Василев въобще не става за премиер нито с външен вид нито като специалист като беше в ндсв с царя нищо добро не направи за България. Николаи Василев е работил в Лондон, но е бил на много нисък пост.като дойде в България стана богат и си купи 2 апартамента по 350 квадрата и ги обедини. Има бизнес и с нищо няма да помогне за издигането на страната и стандарта а ще краде повече

291

Анонимен

преди 9 месеца

ПЛЪX

290

Анонимен

преди 9 месеца

Хора,които не плащат данъци в тази Държава избраха ШОУМЕН да ни управлява с новите-стари кадри

289

555

преди 9 месеца

Добре , че децата под 18 години не гласуват , че иначе щяха да ни управляват Том и Джери.

288

Анонимен

преди 9 месеца

Лелей каква Буба ще лази България нямам думи!