227

Анонимен

преди 9 месеца

Най после другарите и чалгарите ще разберат по джобовите си каква е разликата между управлението на Борисов и Слави-чалгаря. Като начало се повиши тока, парното, водата и всички хранителни стоки. Зимата ви чакам на опашка пред телевизия 7/8 където ще раздават боб и леща без пари. Все пак Славчо мисли за народа, а той завалата ще кара на черен хайвер и шампанско. Така му се пада.

226

Анонимен

преди 9 месеца

Борба с корупцията и олигархията и накрая се стигна до македонец в космоса. Наистина - няма такава държава, но има такъв глупав народ

225

Анонимен

преди 9 месеца

Определено кеф ми става като гледам как Гербавите подложки се гърчат!

224

Коментар

преди 9 месеца

Мики маус научи ли да тръскаш кечеци и гьобеци?Ти и за това не ставаш като те гледам къв си завеян!Сърбахме и твоята попара както се изрази Тиквю!))

223

Анонимен

преди 9 месеца

най добре да си остава служебното правителство.

222

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 237 "Под политическите неразбороии, газовата връзка с Сърбия е спряна" Като малък не са ли те учили, че не е хубаво да лъжеш?

221

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 200 "Да ,такива "милионери" на "Позитано" са, че цепят стотинката за разходите на телевизията си" Още има пълни шарани като теб явно. Скубииииииииии! Давай, докато не остане нито един! Кака Корнела още може да ви щави. Давааааай. Докато и дъното на потурите ви се "белне". :)))))

220

Анонимен

преди 9 месеца

Проекта Слави е на Доган, но не точно. Проекта ДБ също, но не точно. Проекта Радеф е от същото място. Останалите димки, са ниско ниво или прикриват истинските цели. Под политическите неразбороии, газовата връзка с Сърбия е спряна. Центъра на проекта Три морета-Полша, ползва сгъстен газ през Биг Брат. Германия е притискана за СП2. Магнит ски го разширихме тутскси, без дебат с съдебната система и легитимна от към актуална електорална подкрепа, власт.Още, или вече светнаха лампички.

219

Гласоподавател

преди 9 месеца

Гласувах за чалгар - получих стар мошенник. Кой ми подмени вота?

218

aa1830

преди 9 месеца

Ники, аз имам един въпрос - министрите ти ти ли си ги избра или не. Ако не то тогава си една калинка, чиито екип някой друг ти е натресъл и не може да гарантираш за тях. Ако да, то защо ти не си обяви сам екипа, ами гологлавния учиндолец?

217

Анонимен

преди 9 месеца

от всички май само ДБ искат съдебна реформа което ключа да сме нормална държава. Всички други се оказаха пунта мара. Голямо разочарование от Славуцата

216

Анонимен

преди 9 месеца

До българин .... И другия не става. Единствената му нормална работа е била като министър на Баце.

215

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 229Кой това -Гербавите ?

214

Анонимен

преди 9 месеца

Как няма да е готов Николайча,събра опит от тройната коалиция,знае игрите,далаверите ,приватизациите,те почти не останаха,има още малко да попаднат в алчни ръце.Готов,за дебели комисионни и кражби.Какво ще приватизираш Василев ,чухме ,че за Българската банка за ВР имаш апетити,това обаче е грозно и за Здравната каса.След като шоумена се впечатлява от дипломи,но не и опит за държавни политики,а натрупан в корпоративни фондове,че били извесни,а той е неук,няма нищо ,освен да изнудва НС

213

Анонимен

преди 9 месеца

Общото между Доган и Слави е , че и двамата са от атлантическия клуб , Ренета Инджова, Соломон Паси и други, които ги подкрепяха , също са от атлантическия клуб!

212

Анонимен

преди 9 месеца

В дън земя да пропаднат.От където са дошли.

211

Свиня

преди 9 месеца

Тоя е от ранга на чехлар плевнелиев....само дето е по грозен и по пешив но инак е същия неудачник *** и противяк....

210

До224

преди 9 месеца

Значи викаш Лойко да дърпа конците в сянка,а отпред да курдиса някое ***?Тая крадлива клика е организирана не по такъв начин,в момента в който лоестият крадец се оттегли всичко ще се срути.

209

Анонимен

преди 9 месеца

забравили как Чалгаров се подиграваше с баба ти, готов бил, при такова унижение и сделките по време на тройната коалиция, единствено си готов да ...

208

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименИ на мен ми се струва, че даже и на Доган не е този проект , може би Доган има дял, но едва ли е негов проекта, нещо всички партии се дърпат и витае някакъв страх, да сложат БСП да управлява тогава!