217

Анонимен

преди 2 години

Определено кеф ми става като гледам как Гербавите подложки се гърчат!

216

Коментар

преди 2 години

Мики маус научи ли да тръскаш кечеци и гьобеци?Ти и за това не ставаш като те гледам къв си завеян!Сърбахме и твоята попара както се изрази Тиквю!))

215

Анонимен

преди 2 години

най добре да си остава служебното правителство.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 237 "Под политическите неразбороии, газовата връзка с Сърбия е спряна" Като малък не са ли те учили, че не е хубаво да лъжеш?

213

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 "Да ,такива "милионери" на "Позитано" са, че цепят стотинката за разходите на телевизията си" Още има пълни шарани като теб явно. Скубииииииииии! Давай, докато не остане нито един! Кака Корнела още може да ви щави. Давааааай. Докато и дъното на потурите ви се "белне". :)))))

212

Анонимен

преди 2 години

Проекта Слави е на Доган, но не точно. Проекта ДБ също, но не точно. Проекта Радеф е от същото място. Останалите димки, са ниско ниво или прикриват истинските цели. Под политическите неразбороии, газовата връзка с Сърбия е спряна. Центъра на проекта Три морета-Полша, ползва сгъстен газ през Биг Брат. Германия е притискана за СП2. Магнит ски го разширихме тутскси, без дебат с съдебната система и легитимна от към актуална електорална подкрепа, власт.Още, или вече светнаха лампички.

211

Гласоподавател

преди 2 години

Гласувах за чалгар - получих стар мошенник. Кой ми подмени вота?

210

aa1830

преди 2 години

Ники, аз имам един въпрос - министрите ти ти ли си ги избра или не. Ако не то тогава си една калинка, чиито екип някой друг ти е натресъл и не може да гарантираш за тях. Ако да, то защо ти не си обяви сам екипа, ами гологлавния учиндолец?

209

Анонимен

преди 2 години

от всички май само ДБ искат съдебна реформа което ключа да сме нормална държава. Всички други се оказаха пунта мара. Голямо разочарование от Славуцата

208

Анонимен

преди 2 години

До българин .... И другия не става. Единствената му нормална работа е била като министър на Баце.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 229Кой това -Гербавите ?

206

Анонимен

преди 2 години

Как няма да е готов Николайча,събра опит от тройната коалиция,знае игрите,далаверите ,приватизациите,те почти не останаха,има още малко да попаднат в алчни ръце.Готов,за дебели комисионни и кражби.Какво ще приватизираш Василев ,чухме ,че за Българската банка за ВР имаш апетити,това обаче е грозно и за Здравната каса.След като шоумена се впечатлява от дипломи,но не и опит за държавни политики,а натрупан в корпоративни фондове,че били извесни,а той е неук,няма нищо ,освен да изнудва НС

205

Анонимен

преди 2 години

Общото между Доган и Слави е , че и двамата са от атлантическия клуб , Ренета Инджова, Соломон Паси и други, които ги подкрепяха , също са от атлантическия клуб!

204

Анонимен

преди 2 години

В дън земя да пропаднат.От където са дошли.

203

Свиня

преди 2 години

Тоя е от ранга на чехлар плевнелиев....само дето е по грозен и по пешив но инак е същия неудачник *** и противяк....

202

До224

преди 2 години

Значи викаш Лойко да дърпа конците в сянка,а отпред да курдиса някое ***?Тая крадлива клика е организирана не по такъв начин,в момента в който лоестият крадец се оттегли всичко ще се срути.

201

Анонимен

преди 2 години

забравили как Чалгаров се подиграваше с баба ти, готов бил, при такова унижение и сделките по време на тройната коалиция, единствено си готов да ...

200

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ на мен ми се струва, че даже и на Доган не е този проект , може би Доган има дял, но едва ли е негов проекта, нещо всички партии се дърпат и витае някакъв страх, да сложат БСП да управлява тогава!

199

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГЕРБ трябва да се съберат на съвет и да изберат едно ново лице на ГЕРБ , ако са с Бойко отпред, няма да гласуват за тях, ако иска да стои в сянка , като Доган, но не и начело, така убива партията си! БСП също трябва да се разработят за партията си ,а и да започнат бизнеси, с които да привличат хора, ако трябва да направят българо-немски или други фирми.

198

Анонимен

преди 2 години

Само Цеко още се чуди дали да приеме министерството на екото.