287

Анонимен

преди 9 месеца

Министрите само мухъл и нафталин. Едната пък и без портфейл. Екото хич го няма. Сигурно и то е без портфейл.

286

Анонимен

преди 9 месеца

Чшш, не гледайте надолу, а към звездите. Записвайте се в НАСА. Другото са глупости.

285

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време Коко "вечният министър" не беше съвсем глупав, но много корумпиран и скубеше държавата бетер Боце. Ако някой от юпитата, които принц Кирил "достави" от Ландън, се противопоставяше дори плахо на кражбите на Коко, той биваше веднага изгонван.Та дори изгони семейната приятелка Любка Качакова. Очевидно доста е изпаднал финансово, та да уверява, че се чувства най-готов да приватизира малкото останало за крадене от Боце.Нагъл и безцеремонен екземпляр.А министрите му хвани единия и удари дру

284

ала бала

преди 9 месеца

Да остане служебното правителство е много по-добрия вариант

283

ала бала

преди 9 месеца

...както се казва-....."и вси4ко е то4но".А бре Слави-ти акъл има6 ли за 5 стотинки или си го напраска сега сам и нема вадене?Ми вземи се огледай тук-там за нещо по-4итаво 4е този 4и4ак никак не вдъхва доверие,а ако се издъни6,6анса да опере6 пи6кира много скоро и то за вси4ки, е по4ти 100%,а от високо се пада тежко.

282

123

преди 9 месеца

Категорично съм против ГРАБ, но да предложиш същите крадци е направо потресаващо! Вместо всеки ощетил държавата да бъде разследван и съден... Очакванията бяха да бъдат предложени нови хора, но явно в БГ никога няма да се отървем от корумпираните политици! Служебното правителство до остане!

281

Анонимен

преди 9 месеца

Интригуваща публикация се появи във фейсбук профила на сайта за разследваща журналистика "Биволъ". В публикацията е посочено, че предложеният от Слави Трифонов за премиер на България Николай Василев управлява фондове на Държавна сигурност и агент Румянцев. Агент Румянцев е банкерът Атанас Тилев - някогашния собственик на Банката за земеделски кредит, която фалира през 1997 година.

280

H2

преди 9 месеца

Не знам колко е висок но има ужасни комплекси типичен Наполеон

279

Анонимен

преди 9 месеца

Ники , то си такава фурнаджийска лопата , че винаги си готов , стига някой да ти предложи.

278

ШибиРиби

преди 9 месеца

Най много да спечелиш някоя тупалка по главата, мнозинство в парламента хахаха, то парламент няма той на мнозинство се надява.

277

Анонимен

преди 9 месеца

Толкова ли няма хора в България, че само от нафталина изпълзяват молците като Ники Василев?

276

Анонимен

преди 9 месеца

До откъде... Да но това е проблем ако заедно с депесе го избере, защото премиера трябва да е представителен по средностатистически показатели а тоя не е... Световно известен факт е че дребните са вредни. Сигурно Тошко го е предложил за поста, на майтап де...

275

Анонимен

преди 9 месеца

До муспи... Той не се ли помина бе...

274

муспи

преди 9 месеца

Че какви избори са това, без участието ва Цар Киро?!

273

Румен Владимиров

преди 9 месеца

Никога не е бил по-готов за крадене. Явно се надява да реализира голямата си мечта, която не му се получи по време на мандата на НДСВ и на тройната коалиция- приватизацията на БДЖ. Сега е повече от готов да продаде БДЖ за 1 евро на инвеститори от лондонското Сити, които след като съкратят половината служители и отменят картите за пътуване на студенти и пенсионери, ще го препродадат за няколко стотин милиона евро.

272

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя трябва да го прогоним с камъни.

271

Истукан

преди 9 месеца

До Анонимен 289. Напълно си прав. Избираме все такива дето мразят народа си и извършват геноцид срещу него. Вместо да казваме, че няма свестни, по-добре да се хванем и да напправим свястна партия. Не е работа с тези.

270

Анонимен

преди 9 месеца

Ти нас ни оправи веднъж благодаря ти ,сега ще управляваш гласоподавателите от чужбина,нас не ни мисли ще се оправим и без да си по готов от всякога, придворен шут си

269

Анонимен

преди 9 месеца

Само толкова ли му отпуснаха???? Готов съм,ъъъъъ ,и това са думи на бъдещ премиер хахаха за кво си готов бе кукла от парцали

268

Анонимен

преди 9 месеца

Политиците мразят народа си. Даже не народа си защото не го смятат за свой. . Гласуваме за хора които не са хора , които се занимават с геноцид. Без як пердах май няма да се оправят нещата .