297

фори

преди 2 години

СТРАХОТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ.ТОЗИ Е ГОТОВ С ПЪЛНА СИЛА ДАКРАДЕ,ЛЪЖЕ ОТНОВО И ОТНОВО!АБЕ БАЙ ХЪЙ,НЕЩО ПОЧУВСТВА ЛИ,КАТО ПОДОБРЕНИЕ,НАРОДА НИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ?ДА УСЕТИ ОТ ТРИТЕ НАЙ-ДЪЛГОТО!ТОЗИ БИЛ ГОТОВ,КАТО НИКОГА ЗА ПРЕМИЕР,НЕ ЗА ПРЕМИЕР ЗА ДАЛАВЕРИ И ФИНАНСОВИ МУШЕНГИЙ!ГОСПОДИ,ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ?А САМО ТОЙ ЛИ Е - ВЕЛЧЕВ,ГОРАНОВ,БАБАТА ВСЕ КРАДЦИ ОТ КЛАСА И ЗА ЗАТВОРА,НО БЕЗ ФИЛМОВА ПРЕМИЕРА!

296

Психолог

преди 2 години

Хаяско Василев излезе като пинчер да се хвали олко "голямо куче" е ! Беше смешно и тъжно да гледаш как един участвал вече в политиката човек е клекнал на клоуните на държавата и им прави поклони ! Както и да се оправдава, той е бита карта и няма възраждане на хора,които са загробвали държавата в миналото.

295

Атанас Буров

преди 2 години

"Няма българин, който да не е готов за депутат,министър,премиер!Просто такъв няма!!!"

294

до изтеклия мозъкUS

преди 2 години

сащ използват долара като оръжие, системата им е пълен *** , лобизъм спекула и терор

293

US Immigrant

преди 2 години

Когато вникнете по-дълбоко в щатската избирателна система, тогава ще разберете ЗАЩО броят на партиите трябва да бъде ограничен до минимум. 'Тъпите хамерикантци' са я измислили отдавна - следвайте ги и няма да сбъркате. Това е като: "Ако видите швейцарски банкер да скача от покрива на банката, скочете и вие - полжително ще спечелите!" - цитат от книгата на Жан Циглер, "Швейцария извън всяко подозрение".

292

Анонимен

преди 2 години

Не харесвате Василев? Търсим по-добър? Ами длъжността ще е скоро вакантна, подавайте документи при Слави- дипломи, стаж , CV, чужди езици и.т.н.

291

Анонимен

преди 2 години

Не се готви, няма да стане твойта...

290

Истината

преди 2 години

Хората ако бяха знаели, че този фалирал на частно поприще индивид ще бъде предложен от ИТН за министър председател, нямаше да гласуват за Слави.

289

Кръго врат

преди 2 години

Тия дето се напинят за властта отново не са кокошкари като герб. Тия работят със замах. Под един милиард не се хващат да крадат. Пардон Усвояват. Винаги се появяват когато се посъбере за крадене. После ги свалят и пак народа почва да събира като пчелички.

288

Анонимен

преди 2 години

Изкъртващ ход на итндсв . Сега всички кръъгом към Бойко . Не бил патерица. Да да ама... Не!

287

НЕ Е ПО-ДОБЪР

преди 2 години

Нито Саксо-фона нито от Росен Плевнелиев. България я чака национална катастрофа с такива нови стари Юпита царедворски прокарани по чалгарска линия.

286

Ха

преди 2 години

Всички които мрънкат са с остарели разбирания за България. Ами вие с космически разбирания защо гледате да натресете на България стари познати но гримирани мутри и далаверджии.

285

Анонимен

преди 2 години

този човек е идеален ,защото България има нужда от добър администратор.Ние суверинитета отдавна сме го оставили на заден план,сега мрънкате щот самоза толкова ви стига акъла както и едно време щом сте допусналида се стигне по тази ситуация която е на практика необратима. Всички които мрънкат са с остарели разбирания за България,за добро или зло,това е новото нормално и реално погледнато по-добро няма.

284

Анонимен

преди 2 години

Май по време на вашето управление в НДСВ изнесохте злато от резерва за дълг. Само защо пишат че щетата за БГ от тази сделка възлиза на 1 млд лева? За премиер готов, за нова далавера- май също.

283

Сиси

преди 2 години

Николаи Василев въобще не става за премиер нито с външен вид нито като специалист като беше в ндсв с царя нищо добро не направи за България. Николаи Василев е работил в Лондон, но е бил на много нисък пост.като дойде в България стана богат и си купи 2 апартамента по 350 квадрата и ги обедини. Има бизнес и с нищо няма да помогне за издигането на страната и стандарта а ще краде повече

282

Анонимен

преди 2 години

ПЛЪX

281

Анонимен

преди 2 години

Хора,които не плащат данъци в тази Държава избраха ШОУМЕН да ни управлява с новите-стари кадри

280

555

преди 2 години

Добре , че децата под 18 години не гласуват , че иначе щяха да ни управляват Том и Джери.

279

Анонимен

преди 2 години

Лелей каква Буба ще лази България нямам думи!

278

Анонимен

преди 2 години

Министрите само мухъл и нафталин. Едната пък и без портфейл. Екото хич го няма. Сигурно и то е без портфейл.