Снимка: БГНЕС

"Приел съм да бъда кандидат за премиер. Никога не съм се чувствал по-готов за това. Надявам се да спечелим подкрепа в парламента."

Още по темата
Това заяви в кратък коментар за "24 часа" Николай Василев, който бе номиниран от Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“ за премиер.

В понеделник Трифонов обяви предложението си за правителство и обяви, че няма да влиза в договорки с останалите партии. Според официалните резултати на ЦИК партията на Трифонов е първа политическа формация.

Очаква се новото Народно събрание да се събере следващата сряда, а след конституирането му президентът Румен Радев ще връчи първия мандат за съставяне на кабинет на най-голямата парламентарна сила - "Има такъв народ".

Самият Трифонов получи упреци от много от ръководителите на останалите партии за начина, по който е обявил проектокабинета си.

Коментари Напиши коментар

312

фори

преди 4 месеца

СТРАХОТНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИГРАЧИ В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ.ТОЗИ Е ГОТОВ С ПЪЛНА СИЛА ДАКРАДЕ,ЛЪЖЕ ОТНОВО И ОТНОВО!АБЕ БАЙ ХЪЙ,НЕЩО ПОЧУВСТВА ЛИ,КАТО ПОДОБРЕНИЕ,НАРОДА НИ ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ?ДА УСЕТИ ОТ ТРИТЕ НАЙ-ДЪЛГОТО!ТОЗИ БИЛ ГОТОВ,КАТО НИКОГА ЗА ПРЕМИЕР,НЕ ЗА ПРЕМИЕР ЗА ДАЛАВЕРИ И ФИНАНСОВИ МУШЕНГИЙ!ГОСПОДИ,ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ?А САМО ТОЙ ЛИ Е - ВЕЛЧЕВ,ГОРАНОВ,БАБАТА ВСЕ КРАДЦИ ОТ КЛАСА И ЗА ЗАТВОРА,НО БЕЗ ФИЛМОВА ПРЕМИЕРА!

311

Психолог

преди 4 месеца

Хаяско Василев излезе като пинчер да се хвали олко "голямо куче" е ! Беше смешно и тъжно да гледаш как един участвал вече в политиката човек е клекнал на клоуните на държавата и им прави поклони ! Както и да се оправдава, той е бита карта и няма възраждане на хора,които са загробвали държавата в миналото.

310

Атанас Буров

преди 4 месеца

"Няма българин, който да не е готов за депутат,министър,премиер!Просто такъв няма!!!"