37

Що пък да не играе

преди 2 години

Като и е толкова акъла на публиката. НДСВ се завръща, но ако някой си беше направил труда да проследи кои са около Славуца, това беше ясно от самото начало. Но се коментираха само тъпотиите Тошкови.

36

Payak

преди 2 години

Учиндолеца за пореден път в живота си постъпи подло. Предател е! Но ми се струва че и покровителите му няма да го предпазят от народната любов след няколко месеца. И на бай Доган идва края. Страх от Бога имайте.

35

въпросче

преди 2 години

А същността на политиката каква е според госпожата? Само да правим ду-ду-ци на загорели и крадливи политици, както тя прави от години?

34

Изборняк

преди 2 години

Идат нови избори. Забравете за тези. Финито!

33

И да, и не

преди 2 години

Заглавието на материала е диаметрално противоположно на онова, което В. Велева е казала за лидера на ИТН, според авторката на материала. Професионализъм от нов тип...

32

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е следствие на пословичната българска пpocтотия на болшинството ни сънародници. Нищо друго...

31

Ахил

преди 2 години

Тая като каква се изживява? Политолог ли е,психолог ли е? Май е поредната калинка....подложила си анатомията на тоя който и плаща.

30

В

преди 2 години

То четвърти ше има тя трети!

29

Анонимен

преди 2 години

Аз ли смятам грешно, но Нинова има 36 мандата, Иванов 34. Как ще направят правителство, дори и Мая да даде 13. Не стига.

28

Анонимен

преди 2 години

Всички гладни за ВЛАСТ ревнаха дружно против Слави защото се надяваха за парченце от тортата.Няма торта,няма договорки,няма министерства,няма далавери.Олеле, ами сега к'во ще правим?Хайде дружно всички срещу ИТН !Щом ни нарушава спокойствието значи не е наше момче.

27

До 34

преди 2 години

Таня ходи целувай ръката на вожда в Банкя и трай

26

Таня

преди 2 години

Валериьо,замълчи!И тебе те знаем каква ухажорка си на Сараите.Всички се опитвате да ни правите на безпаметни. Всички плямпате безотговорно и не мислите за последствията.Точно такива като тебе с плямпането си докарахте България на тоя хал.Ти ли не знаеш ,че Трифонов е мутра,ти ли не знаеш,че ДБ,Манолова,Бабикяновци са мошеници ,ти ли Велева не знаеш кой е Радев?Всичко знаеш но така ти изнася,защото си върти опашка и безродница.Не те е срам и пак тръгнала да плямпа нелепици.и

25

Анонимен

преди 2 години

Национален педерател. Фащ го подкрепят.

24

Анонимен

преди 2 години

След като посочи за премиер един царист представител на НДСВ - Николай Василев, става пределно ясно, че Слави Трифонов всъщност играе от името на кръга на принц Кирил в Лондон, аталантическия клуб на Паси, кръга на Стоян Ганев във Вашингтон, зад когото стоят американски фондции, близки до ЦРУ - управлението на НДСВ беше техен проект и сега нещата се повтарят.

23

Путинистка BG

преди 2 години

Славчо играе за Резидента! Целта е да покаже колко неефективна е Парламентарната република и да ходим към Президентска република(диктатура), начело с Рундю, ...още 2 мандата!

22

Славчо

преди 2 години

Им каза, че Няма да има Порции и всички ревнаха. Айде молим ви, човека през цялото време си мълчеше - даже една студена водица на никого не е обещавал .

21

дедо от село

преди 2 години

А бе,играе ,играе и да играе,ама и на него ще му скроят шапката!

20

Анонимен

преди 2 години

Защо задкулисни а не предкулисни?

19

шмatka

преди 2 години

Целия цирк на оня в президентството е заради втория му мандат! Ха тоя, ха оня и накрая туриха тоя изтрещял чалгаджия който няма грам мозък и мислене! Тя беше ясна далаверата с летните избори ,когато хората са на почивка и на никой не му се ходи да гласува.Тогава най-лесно се съчиняват изборни резултати.

18

Анонимен

преди 2 години

Завряният зет - командир, колко да е командир като живее в чуждата къща, като прекрачи прага и дори ефрейтор не е. И благодарение на жена му още е някой и управлява ДБ, като няма доверие Ристьо и му е сложил гнома да го наблюдава. Няма значение кой ще вземе третия мандат, защото и двамата ще се свържат със заврения зет