17

MaйMyнaтa

преди 2 години

Треа си прая нов фейсбук, че преэ 2014 та го блкираха

16

Анонимен

преди 2 години

Срам мъй лельо.

15

адсфжж

преди 2 години

Много са си добре третие избори, защо да не са добре. Като не се разбират - отиваме на избори. Е - 60 процента няма да ходят, но все тая. Това, че щели да се харчат пари за избори е голямо клише.

14

Анонимен

преди 2 години

П рос т човек никакви игри не може да играе. Просто му дърпат конците.

13

Исти

преди 2 години

Нашите ретро политици, към които се числи и Слави не знаят друг солиден гръб освен Кремълския

12

Анонимен

преди 2 години

От къде намерихте тази куку ...ви..ца?

11

Анонимен

преди 2 години

Слави, поне да беше пуснал едно шоу да ги избираме тези намесници със СМС-и. Ти пара щеше да вземеш, а ние щяхме да си изберем хората дето да ни крадат следващите четири години.

10

ПОСЛЕДНИ ИЗБОРИ!

преди 2 години

Дали ще има трети или четвърти избори няма никакво значение, със сигурност обаче ще има последни не легитимни избори, с които няма да бъде нарушена конституцията /както досега/, в които няма да могат да участват етнически и про-руски партии. А който не е съгласен с това, просто не вижда политическото развитие на света. Предстои световна война, която ще диктува политическите правила...

9

Анонимен

преди 2 години

Аз не гласувам от първите избори в началото на 90-те години когато гласувах за безпартиините а те се оказаха с червени книжки. Така че и 200 избора да има все ми е през дедовия. Сеяндурчетата ви направиха смешни. А вие като по тарикати им ходите по гайдите. Чак мен ме хваща яд а за вас незнам. Една мутра и един чалгарин и двамата от село ви направиха разногледи.

8

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВА Е!!! ТРЕТИ ИЗБОРИ ЩЕ СА ОЩЕ ПО-ПАГУБНИ ЗА БСП И ГЕРБ!

7

izh

преди 2 години

Ха, Ха , играел игри. В момента го бутат напред и вече няма накъде да мърда, главил се е за бушон. Царя се смяташе за по умен и хитър от същата пасмина /все пак 40 поколения дворцови интриганти имаше зад гърба си/, ама му духнаха под опашката и му подхвърлиха някоя троха. Сега учиндолското селянче още го четкат и величаят докато захапе кукичката. Оттам нататък е лесно. методиката е отработена още от Луканово време. Та , да са ви яки задните части

6

ПАК ЛИ ТАЯ И ТОЯ?

преди 2 години

ТИЯ ПАК ЛИ СЕ ЯВИХА???

5

Анонимен

преди 2 години

Последно играе, или не играе? Или е важно нещо да е пише, за са се отчита дейност?

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Велева и тя...разбрала един път нещо...вярно.Татуирания чалгар е татуиран...сатанист и...пагубен за българската политика.Менторски нагласил кабинетче по негов вкус.Не третите избори са пагубни,ако се наложат а...кабинетчето на сатаниста,ако се приеме.

3

Анонимен

преди 2 години

"И двамата са категорични, че трети избори биха били пагубни. "Ако се отиде на трети избори, много хора ще се ядосат", каза доц. Стойчев." Общо взето всички в политическия ни свят са единодушни, че трябва да внимават и да изиграят българския народ така, че той да не се усети и да се ядоса. :)))))))

2

Анонимен

преди 2 години

"Валерия Велева: Слави Трифонов играе задкулисни игри""Валерия Велева обаче не счита, че лидерът на ИТН играе задкулисни игри."Нещо не рязбрах.. последно играе ли или не играе задкулисни игри?

1

Анонимен

преди 2 години

Що?