97

Анонимен

преди 2 години

Всички държавни служители трябва да имат психотест като шофьорите и то не придобит от черния пазар на медиц.услуги, а от Държ.некорумпирана комисия. Чел съм за прокурори издаващи присъди и същевременно страдащи от изключително тежки психични разстройств, в смисъл от най-тежките. Дори и гл.ни прокурори бяха такива...А това е безобразие, как психически неуравновесени хора, без самоконтрол ще определят живота на стотици и хиляди други хора?!...

96

Анонимен

преди 2 години

Трети избори изобщо няма да са пагубни но че има не само нечестност но абсолютно много висока доза некомпетентност и трябва някаква инстанция да се произнесе не знам медицинска експертиза може би за кандидатите не ни трябват такива депутати да се разпускат и повече да не се кандидатират. Много се излагат вече.

95

Анонимен

преди 2 години

няма смислена връзка между заглавие и съдържание.

94

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОДокателствата *** Гешев са много, по скоро вие нямате никакви доказателства срещу ГЕРБ, а само пропаганда на която както виждаш се връзват много малко хора.

93

Анонимен

преди 2 години

За всички е ясно, че правителството на Слави е съставено на Козяк,_________________ Нищо подобно! Къде им е тогава истинската съдебна реформа? А Н. Василев, министър на царя (продукт на КГБ!), БСП и ДПС... все производни на КГБ ?

92

a

преди 2 години

Лош матрял, квото и да си говорим. Разбирам на 1-те избори да си гласувал за Светослав Трифонов, подвел си се, имал си очаквания за нещо по-добро и т.н. Но след като видя какво се случи тогава как можеш да гласуваш 2-ри път за него? Надявам се сега да са доволни от изборът, който са направили и това до което е довел той. На третите избори, ако има дори и 5 % ще се докаже твърдението ми от началото на поста.

91

тя

преди 2 години

ИТН е проект на САЩ !

90

Сата НАТО

преди 2 години

ИНТЕРЕСНО КАКВО ЛОШО Е НАПРАВИЛ ГЕШЕВ,ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА, КАКВО ЧЕ РЕШИ ДА АРЕСТУВА БОЖКОВ,БОБОКОВИ,--КАКВО ЗЛО Е СТОРИЛ НА НАРОДА ------/////------- Според тебе това, че гради държава в държавата и арестува просто за удоволствие, без никакви доказателства, е нещо хубаво за народа, така ли? Мечтаеш си да има някой, който просто да изтезава "лошите"? Кой народ представляваш ти?

89

Анонимен

преди 2 години

журналистът Валерия Велева ходи прав(а) по малка нужда! Пишете на български псевдожурналисти!

88

Анонимен

преди 2 години

Герберите и тяхните поддръжници от два дни изпитват много силна болка и странно запълване в дъното на гърба.Колкото и да се въртят то дъното все си е там и даже болката се усеща все по дълбоко.Ще свикнат к'во да правят завалиите.С болката се свиква,но със срамът НЕ!

87

Иво

преди 2 години

Оставете да започнат да вършат работа.. Ще видим как ще се справят. Не одобрявам и аз Василев за премиер, но това няма значение. На нас все нещо не ни харесва. Слави знае какво прави. И ако не беше той, вече щяхме да имаме Борисов 4.

86

Анонимен

преди 2 години

До ЕЛИНахлуха въоръжени военни прокурори и спецпрокурори в Президентството да търсят Михаля и това предизвика почти едногодишни протести на столичани. На 02 септември през нощта спецполицаи и жандармеристи пребиха протестиращите млади хора.Преди 2 месеци спецпрокурори нахлуха в сградата на 6-и септември и се хвърлиха да разпитват и заплашват назначените нови шефове на спецслужби.Каквото повикало, това се обадило. Каскета се оплака навсякъде заради опита да се закрие СпП. А се води инструмент на

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 106 Боцето не е учил за милиционер, защото на приемния изпит в милиционерската школа-Симеоново е показал много нисък успех и баща му - шеф на ПС-София го записал за пожарникар. Така че ББ да не го дава учен човек. Каскета е завършил във ВМШ някакво ерзац-Право и се гордее с него, но от милиционер юриЗД не става. Сега на стари години - 51 г. е решил да запише свободна доктурантура Право, ама не в ЮФ на СУ, а в ЮЗУ, хитрецът му с хитрец. Асистентите ще му напишат доктората и хоп

84

ЕЛИ

преди 2 години

ИНТЕРЕСНО КАКВО ЛОШО Е НАПРАВИЛ ГЕШЕВ,ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ КАЗВА, КАКВО ЧЕ РЕШИ ДА АРЕСТУВА БОЖКОВ,БОБОКОВИ,--КАКВО ЗЛО Е СТОРИЛ НА НАРОДА

83

До 112

преди 2 години

Знаел бил какво е ДС. Очевидно не знаеш. МВР и сега и преди има и имаше две основни структури полиция или милиция и ДС, която обхващаше почти всичко останало. Сега извадиха някои дейности в отделни структури, но това не променя същността.

82

Анонимен

преди 2 години

Трети ден вой заради попарените амбиции на дб за директно участие във властта.

81

Анонимен

преди 2 години

Седесар, който се възторгва от Бойко Борисов, е вид полезен идйод и *** раз по душа - това е вкратце обетивната реалност.

80

Анонимен

преди 2 години

Знам много добре какво е ДС, но то е различно от МВР. Да правиш внушения с МВР-ДС, е някакъв евтин трик.

79

Анонимен

преди 2 години

Кой е бил шеф на шуменска групировка бе, т.пак? Този, който е предложен за министър или този, на когото е бил адвокат? Вие сте пълни кре тени от ГЕРБ, осъзнайте се!

78

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е бил портиер и шофьор на Румен Пашата.