77

Анонимен

преди 2 години

През 2013 г. Илиев представляваше бившия депутат на БСП Иван Иванов пред Конституционния съд ------/////------- Откога е престъпление да си адвокат и да представляваш някого? Вие сте по-комунисти от комунистите, бе! Даже те са се усетили, че са в 21-ви век, вие сте още в 50-те години на миналия...

76

Анонимен

преди 2 години

Какво е това МВР-ДС? Тиквата и Каскета не са ли били милиционери?

75

Анонимен

преди 2 години

Малиии....., туй правителство на Славчо от "Ефективни Меринджеи" ще ни разгони фамилията за една година!

74

Дедо

преди 2 години

"Валерия Велева обаче не счита, че лидерът на ИТН играе задкулисни игри" - е кое е вярно - заглавието или това!Вие четете ли си материалите?А на Малария никой трезво мислещ човек НЯМА ВЯРА!

73

Еди Койси

преди 2 години

И така лека по лека без да се усетим губим родината си за която нашите деди са спирали куршумите с гърди за да могат днес някъкви крастави жаби да си дръгнат крастата.

72

И 5 избора да има

преди 2 години

Няма нищо пагубно--а просто народа ще се научи да гласува .Както винаги и сега хората които нищо не ги интересува и живеят между нас носят този резултат --поне 1млн от тях даже не са етнически българи .И друго --Юли месец избори може да се правят ,но да чакаш Юли висока активност ми се вижда доста лицемерно и от това се вадят нарочно грешни изводи защо хората не искат да гласуват .Просто това е един юлски отпускарски резултат .

71

H2

преди 2 години

Наблюдавайте ДПС и Доган мълчат, президента мълчи, на мода са мълчащите , проблема е че с Борисов станахме богати и вече не ни дреме. Не ме оповергавайте след като в банките имаме 100 милиарда в кеш влогове и хиляди всекидневно ходят до Гърция за по едно узо

70

Анонимен

преди 2 години

Словоблудстващи екземпляри в коментарите са в изобилие. Нека знаете, че нищоправенето е древен грях, почти равнозначен на богохулството и сквернословието, а нито една дума от библейската мъдрост не е написана случайно.

69

F

преди 2 години

Другарко журналистка, силну шъ тъ... разочаровъм, но третите избори съ неизбежни!Язък ти за "стажа"!

68

ББ

преди 2 години

итн...сте Национлни предатели!Кога ни попитаха как искаме да живеем?вожда ви не е господар на животите на милионите,да ни налага,как да живеем...ДБ...г-жа Манолова и БСП...отдавна няма ляво и дясно...Избори... за да поздравим новите-стари със ...***.и...сбогом...1400 г. сме оцелели въпрки чуждопоклонниците работещи за чужди...Чиста и Свята Република!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Агресивният монолог на госпожа Велева няма как да промени обещанията на ИТН към избирателите си.

66

Анонимен

преди 2 години

Тая грани ако ми даде ще и обърна хастара с моя двайспет санта хюдж кок

65

ББ

преди 2 години

и до кога елементарни,ще ви вменяват лошотии като "пенсии",село...пенсионерите ви плащаха образованието и здравето ,бре чуждопоклонници,селяните ви хранят с нечовешкият си труд...безбожници с купени ценности...добрата новина е ...ковида...скоро ще ви се наложи да ядете банкноти...споко...Господ си знае работата...и за заопукойна...ще слушате ...ку.ви сбогом!!!и не навиждам гроб мафията!!!

64

Абе

преди 2 години

Айде на избори!

63

Тошко

преди 2 години

Премиер!

62

Само Слави

преди 2 години

Президент!

61

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се арестува мутрата от СИК! И да се осъди на тежка ефективна присъда!

60

Само Слави

преди 2 години

Всичко ще оправи!

59

Анонимен

преди 2 години

Ако тю-флеци като Нинова и Манолова се справят в политиката, защо млади и образовани хора да не могат? На колко години тези двете влязоха в политиката?- също на 20-30. ЧАО, ПЕНСИИ!

58

Анонимен

преди 2 години

Само млади и чисти хора могат да спасят България.