57

Анонимен

преди 2 години

Трифонов може да се окаже гений. Пенсионира всички от политически коментатор до диктатор.

56

ББ

преди 2 години

Г-н Иванов,г-жо Манолова,г-жо Нинова...България Ви гледа,Справедлива,Свободна и Просперираща България!!!Справедливост и Законност в Родината ни!!!

55

ББ

преди 2 години

избори...Народа ни е мъдар...Народа ни ще им го намести и на тие...както се пее в една непопулярна...Справедлива,Законова,Парламентарна Република...заврете си тв-то и джипките...знаете къде!!!Бог да пази Народа ни от СпасителЕ!Слави да се извини на Народа ни!!!!мутренските са неуважение ...и лошо възпитание...най-малко!!!...и ви подкрепях...жив да не съм да ме управлявате!!!

54

ББ

преди 2 години

дреме ни...Народа ни не гласува за...същото...борисов през джипката и севда...или слави с тв-то си...не сте господали на животите ни...лош певач...лош и зависим човек...и зависим политик явно...хората висящи от 1 г. на площада ...не искахме...същото...кога слави ви попита... Как искате да живеете?...луд...отговорните...Избори...да си направи с Борисов... ида ги погребем...Защо се разпореждате с животите ни бре?Кога и кой попитахте как иска да живее?...да не сте ни онбашии...Избори отговорните

53

Аха

преди 2 години

Заглавието: Валерия Велева: Слави Трифонов играе задкулисни игриВ статията: "Валерия Велева обаче не счита, че лидерът на ИТН играе задкулисни игри."Йе*бем ти и журналистиката.

52

Ясно

преди 2 години

Чалгапя го харесват защото е с обратно сексуална ориентация

51

Абе

преди 2 години

Всичко е ясно. Бат Сали- премиер!

50

Анонимен

преди 2 години

комунизма трябва да си иде, заедно с комунистите, от политиката, завинаги.

49

пенсионер

преди 2 години

що ревете ? до като чалгара си плетеше мрежата едни го гледаха други се надяваха да намажат покрай него . Борисов ви казваше че чалгара е балон вие всички се съюзихте срещу Борисов . сега ревете , ами ше ревете тепърва щото искате да сте господа и госпожи в НС . сега обратно на село . а тия дето гласуваха за него скоро ше разберат че чалгаро е назначен вожд .

48

Сата НАТО

преди 2 години

Аз изобщо няма да се ядосам на нови избори, даже ще се радвам.

47

А Бе

преди 2 години

Изборите все повече ми приличат на преброяване на глупаците.И при това със спектрален разрез - кой в каква глупост вярва.

46

Анонимен

преди 2 години

най-хубавото на изборите беше, че бсп си заминава. ще стане пенсионерска партия и след това ще изчезне. стига толкова сте пробутвали тоя прогнил комунизъм.

45

Анонимен

преди 2 години

Валерия ДС Велева

44

Така ще е бате

преди 2 години

Ако бяхте събрали на Славчо по пет лева, когато тръгна да фалира, немаше да разиграва политики, ама като сте неумни. И по петдесет си струваше да му съберете.

43

Анонимен

преди 2 години

Нека има нови избори

42

Пян Гъ

преди 2 години

Може да не харесвате Велева, но по-важното е дали казаното от нея е вярно. Ако вие не сте идеални, не давайте (спорни) квалификации на другите.

41

Не

преди 2 години

Най интересното е че във България 95 процента от населението разбира много от всичко най вече политика и затова няма кой да работи и държавата да се развива!!! Ако Европа спре(фондовете помощите) за 6часа Ердоган ще навлезе до София и нещата ще се подредят както е правилно!! Ние освен за роби за друго не ставаме!

40

Животнохлебаркатолуп

преди 2 години

Нема лошо. Беше казал бай Тошо. Едно напред, две назад.

39

Анонимен

преди 2 години

Най-скъпо платената джорналистка у нас! Интервюта по чехли, с баница, измайсторена от самата нея. Спирам до тук, защото не обичам мръ-сни клюки, физиологични актове. Но ме дразни, когато се бърка в политически анализи с определени внушения! Тя също е част от миналото!

38

Боже

преди 2 години

Царя ни пази! Да върнат и принц Кирил.