109

МАДУРО..

преди 2 години

СПОКО.!! ,...... НАСТРОЙВАМ ВЕЧЕ МАШИНИТЕ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ... 2в1........ДО ПЪЛНОТО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ КАРТАТА НА БАЛКАНИТЕ........ С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ПАРТИИТЕ НА ТЕБИЛИТЕ.. +.. ПРЕЗИДЕНТА.....

108

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ губи най-много гласове от ромската махала на столичния кв. "Христо Ботев", която гласува в СУ "Димитър Страшимиров". Резултатите там сериозно се разминават с тези от 4 април.

107

ПОБЕДА!!!!!

преди 2 години

ПОНЕ ГЕРБ СИ ОТИДЕ И НИВГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!

106

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ СА ПЪЛНО МЕНТЕ---бройте бюлетини и квитанциите от машините , за сверяване с данните от флаш паметите на машините! ....САМО ТОГАВА МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА "ЧЕСТНИ И РЕДОВНИ ИЗБОРИ"!.....другото са пълни глупости....

105

Т.Шак

преди 2 години

Жалко! Подписахме на Слави празен чек в името на общото благо и борбата с общия враг, а той така да ни се изхрачи в лицето с ТАКЪВ проектокабинет! Наесен - избори 2 в 1, и тоя път никакъв глас от мен без реален дебат и заявка кой и как ще управлява! Чълно разочарование!

104

Мичмана

преди 2 години

Партията на Бойко Борисов остава първенец в ромския квартал "Факултета". Според резултатите от секциите в ОУ "Тодор Каблешков" ГЕРБ получава 159 гласа, което е с 698 гласа по-малко в сравнение с 4 април.

103

Анонимен

преди 2 години

До Глупости и смех...А защо си мислиш, че ДПС, Атака и ИТН са различни неща? Вече етническия вот се изхабавя и се търси друга група, ако може без 50лв.и кебапчета. "Чал-га-ри-те"! Позна от първи път! Както ГЕРБ, Патриотите на Симеонов и Воля на Марешки да не бяха различни?

102

Волен Сидероглу

преди 2 години

Аз съм на ощетен, и то накрая. Преброиха 4.7% а обявиха 0.47.

101

Мичмана

преди 2 години

На изминалите парламентарни избори големите ромски квартали на България са отчели рекордно ниска избирателна активност. Вследствие на това ГЕРБ са получили от махалите цели 4679 гласа по-малкоНема пари хахааа

100

до Факт

преди 2 години

Какво печели България т'ъпако? Би ли обяснил?

99

на кяр

преди 2 години

До ФактИТН печели~

98

Мичмана

преди 2 години

Големите ромски махали се отрекоха от ГЕРБ и ДПСПартията на Бойко Борисов загуби хиляди гласове от ромския вот

97

Бойко Банкянски

преди 2 години

Ефекта да съм първи, па макар и с малко е много психологически , да знайте. Ммслех да се пиша в книгата на рекордите.

96

Анонимен

преди 2 години

Аз съм доволна от резултата, макар че гласувах за Демокрстична България. Няма значение кой е, стига да не са ГЕРБ с Боко начело.

95

Глупости и смех...

преди 2 години

ДПС- не може да губи гласове и депутати , при удвоени и изборни секции в Турция......ФАЛШИФИКАЦИЯТА Е ЯСНА И ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ!

94

Анонимен

преди 2 години

До НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕНе мисля, че има смисъл да се брои. Армията на чалгарите в България и особенно в чужбина е огромна. Та не се съмнявам във вота. И рзултата на ИТН набъбна следобяд. Те преди обяд спят. Никото Василев е човек с"десни"разбирания не по-нашите, а по световното определение за десен и ляв. И съвпадат с мойте разбирания. Но като знам какви познати и роднини са гласували за ИТН и с каква нагласа.....

93

Факт

преди 2 години

ГЕРБ/СДС губи, България печели. Факт!

92

АнонимеН

преди 2 години

НА ГЕРБ ИМ БЕШЕ ОСТАНАЛО, ЧЕ СА ПЪРВА СИЛА СЕГА И ТОВА ВЕЧЕ НЯМА!!!! ПЪЛЕН ПРОВАЛ ЗА ГЕРБ!

91

До 94

преди 2 години

Вие мутрите много обичате да твърдите, че другите са мутри. Историята я пишат победителите, а истинската история е доста по-различна, но ти очевидно не я знаеш.

90

ВАСИЛ ЦЪРВЕНКОВ

преди 2 години

Обработката е фалшива и пълна стъкмистика