169

Анонимен

преди 2 години

Много сте прости. Нима мислите че новите стари политици искат власта за да не пипат кацата с мед.

168

Анонимен

преди 2 години

До Реалист 172"Упоравлението", беше доста кратко, контрирано и саботирано.

167

Анонимен

преди 2 години

До Гербер - Точно. Просто си заминавате. Нищо уникално няма в това, че се отичате в канала.

166

Гербер

преди 2 години

До 165. И какво от това? Нещо уникално ли се е случило?

165

ВИНЕТУ

преди 2 години

До Венелин. Глу.пак, дали пак да напомняме на такива креттени като теб, че машинното гласуване е забранено от КС в Германия, и прекратено в Нидерландия и Ирландия. Защо? И го няма почти никъде другаде по света? Защо, ако беше толкова хубаво? Защо бе, църввул?

164

Реалист

преди 2 години

До 171. Глу.пак, че те мутрите сега идват бе, наивник. И стига с тези 12 години, някакси все забравяте, че имаше година и половина управление на БСП и ДПС при Орешарски и 3 служебни кабинета.

163

Анонимен

преди 2 години

Има надежда България да живне след 12 години управление на мутри.

162

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЧалгаристанците си имат Чалгаристан

161

Анонимен

преди 2 години

Народа победи!!! ЧЕСТИТА ПОБЕДА и на новитеПолитици!!! Време е да спре да се краде и да се намерят откраднатите пари. Бог да ни закриля!!!

160

Анонимен

преди 2 години

"Да обявяваш след нощта на изборите изневиделица неконсултиран с потенциални партньори състав на правителство без да имаш парламентарно мнозинство"Аааа ... ко? ХАХХА? Може би, защото завърших последните 3 години от гимначията в чужбина и малко не ви разбирам сленга, ама ми се струва, че приказваш мега глупости.

159

Белата златка

преди 2 години

Заяви по Алфа,че българският народ е некадърен,зомбиран,анестезиран и недостоен за водач и лидер като него.

158

Анонимен

преди 2 години

Ем вече не минава и герберското "Ние спечелихме изборите, макара да е с няколко процента само и да е пирова победа, ама ще кажем, че ние сме печелившата партия"...

157

Абе

преди 2 години

Бялата Златка къде се потопи?Никъв го няма,нещо

156

Анонимен

преди 2 години

Доган харесва това....

155

Анонимен

преди 2 години

Е-какнво може да се очаква от Славуца Учендолская-лека жена ,метреса....гледа да кешира....

154

Анонимен

преди 2 години

От една Тиква, на друга Тиква. Не промяна, а подмяна. Чалгарите официално си имат република....Чалгария. Да им е честито!

153

Анонимен

преди 2 години

Е, това си е вече "среден пръст" !Да обявяваш след нощта на изборите изневиделица неконсултиран с потенциални партньори състав на правителство без да имаш парламентарно мнозинство ? Нещо повече ! Без още да има съставен парламент ?И без дори да са официално обявени окончателните резултати от изборите ?С премиер - бивш министър на НДСВ, харизал на безценица БТК ?С министър на вътрешните работи, кадър на бившата ДС ?С енергиен министър - бивш кадър на руската енергетика ?С министър на външните работи, чийто едноименен дядо е подписал смъртната присъда на Никола Петков ?

152

Мен

преди 2 години

Според мен имате право само да коментирате управление което вече е минало....за настоящето никой не знае нищо . Сто дена след като управляват може да коментирате как ви се струва...

151

ИТН

преди 2 години

Слави, България и в космоса ще прослави!!

150

Най-добрия коментар

преди 2 години

Поп Кръстю предаде Левски. Слави Трифонов предаде България - под неговото шефство България ще бъде причислена към държавата Европейски Съединени Щати и българските деца ще бъдат възпитавани с идеята, че хомосексуализмът е норма. Българите ще бъдат задължително ваксинирани и територията ни ще е предоставена на съюзниците за каквото си поискат. ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ, ЗАЩОТО Е ОРГАНИЗАТОР И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА НЕОЛИБЕРАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. Консервативна, Християнска България заличена. Какво повече?