129

анонимен

преди 2 години

"... С МАЛКО НО завинаги" вече изтъркан шлагер !

128

Анонимен

преди 2 години

Пазете Тиквата да не сложи край на живота си! Най-добре е да се арестува. За негово добро.

127

Анонимен

преди 2 години

Къде е Слафчу? Последния път беше ковид, сега какво е ?

126

Анонимен

преди 2 години

Предлагам най колоритнатао чалга кючек за химн на Територията....

125

Анонимен

преди 2 години

То голям обрат... но иначе браво на ИТН. Така ще е по-горчиво *** Винету, да загуби с малко.

124

Долу ГЕРБ и ДПС

преди 2 години

Следвайте действията на ДПС. По времето на царя, точно когато ДПС яко почнаха да завладяват страната, точно Николай Василев беше ключов министър. После и вицепремиер. Сега гледайте внимателно ако ДПС подкрепят това правителство... мисля, че на всички ще е ясно, че единственото хубаво е, че БСП са в ъгъла и ГЕРБ не са първа сила. Останалото в страната ще си остане същото.Че и по-зле. Искрено ми се иска да не съм лош пророк. А още по-зле ще е при нови избори ГЕРБ да се върнат с 200

123

ФатаМоргана

преди 2 години

Мараба, драскачи...

122

До Обяснението

преди 2 години

Нали твоят Вожд отиде на крака при Ердоган, неговия най-добър приятел, да му целува ръка. Това как ще го обясниш?

121

Анонимен

преди 2 години

Не си чувал полицейски сирени, защото вашата шайка беше на власт и са били музика за ушите ти. Нормалните граждани ги чувахме. Сега е време да треперите вие, гербави престъпници!

120

Обясниение

преди 2 години

гласовете на ДПС то ги дават на ИТН. И то не само от Турция, но и в Ангиля и т.н. щото там най-вече гастърбайтърите са турци и роми, които са зависими от турски далавераджии със социални помощи. Те затова толкова напираха за увеличаване на секциите. Доган си има патеричка, но не е сам.

119

Баче Кико

преди 2 години

Абе, къде е Баце?

118

Анонимен

преди 2 години

Леле какъв вой! Гербавата мъка ми къса сърцето! Как ще живеете без да крадете от народа направо не ми е ясно? Ужас, щок, мъка!

117

Анонимен

преди 2 години

Край! Сега всички ще трябва да ставаме астронавтити! Те затова служебните министри са му отказали на голиглавия, че не им се ходи в космоса, ама на нас няма да ни се размине, ако искаме да запазим нещо българско! От друга страна, що не - първата цяла нация заживяла в космоса, за да се спаси от продажните чалгопитеци!

116

Лелей, Лелле-й-й-й

преди 2 години

Корнелка! За малко! За малко да падне зад ДБ. Хахах. Е тоя Радев добре я обслужи Хахах И Рашков - Аз толкова полицейски сирени не съм чувал по София от времето на Орешарски. Тия двамата направо я сринаха Корнелка. РаботИха само за Майчето, като да им е родна сестрица. А да си помисли добре Корни дали да подкрепя на президентските.Хаха

115

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК!

преди 2 години

...това личи най-ясно при изборните резултати на ДПС ...с двойното увеличение на изборните бюра в Турция!-----АКО ТОВА Е ВЯРНО --ЗНАЧИ НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ В ТУРЦИЯ , НИКОГА НЕ СА СЕ МЕСИЛИ ВЪВ НАШИТЕ ИЗБОРНИ ПРОЦЕСИ И ПОЛИТИКИ!ЗНАЧИ---ВСИЧКИ РУГАТНИ И ОБИДИ ЗА НАШИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ В ТУРЦИЯ СА ..."ПЪЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"...КЪМ НАС САМИТЕ!

114

НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ..

преди 2 години

...ДО ПЪЛНОТО ПОВТОРНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА БЮЛЕТИНИ И КВИТАНЦИИ ЗА СРАВНЯВАНЕ ОТ КОМИСИЯ С ДАННИТЕ ОТ ФЛАШ ПАМЕТИТЕ НА МАШИНИТЕ--ТОВА СЕ ПРАВИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА...ДАЖЕ И В САЩ!---НЕСЪГЛАСНИТЕ С РЕЗУЛТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ , МОГАТ ДА ГИ ОСПОРВАТ В МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД !-----ИСТИНАТА , ПРЕДИ ВСИЧКО!!!!!!

113

ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА!!!!

преди 2 години

ПАК НИ ИЗМАМИХТЕ! КОМУНИСТИ!

112

моч

преди 2 години

:))))))) Голям смях !!!! Пълна пародия , нескопосано съшита с конопен канап , усукана с ръждива тел и накрая закована с 2-3 криви пирона....нагледен пример за фалшификация на избори в няколко степени и с компенсации от болшевишката хунта радефф-рашкофф. Ако на някой не му е ясно преговорите между хунтата и чалго фашагите са бурни.Победата на ИТН означава радефф избран за втори мандат месеци преди президентските избори

111

Т.Шак

преди 2 години

Кабинет-подигравка с гласа ми. Следващият път - за Христо Иванов! Наесен с песен. Тоя наистина ли си мисли, че това правителство ще се приеме? Мен служебното по- ме устройва.

110

МЮМЮН

преди 2 години

27 ГОДИШНАТА МИНИСТЪРКА НА РОМИТЕ МЕ КЕФИА!!!! АШКОЛСУН СЛАВЧО!!!!!