89

Анонимен

преди 2 години

Спасов ден?

88

Факт

преди 2 години

В сравнение с изборите на 4 април 2021 година: ГЕРБ засега губят 198486 гласа и 13 или 14 депутата, ИТН печели засега 80115 гласа в повече и 12 или 13 депутата, БСП губи 116601 гласа и 7 депутати, ДБ (ДСБ) печели 36683 в повече и още 7 депутати, ДПС губи 46594 гласа и 1 депутат, Изправи се! Мутри вън? губят 15310 гласа и 1 депутат.

87

Анонимен

преди 2 години

Боли, боли, ох, как боли. Излъгани гербави камили, ха ха ха

86

Анонимен

преди 2 години

78 Научи си историята, човече. За какви антимутри говориш? Та мутрите ги създаде ДС и БКП! Я виж кой е в БСП! Мая и отровните какво са!? А сега и целия кабинет на Слави? Вие върнахте мутрите и мутренските времена. Не знам Русия или САЩ помогна за това, во знам че тази задкулисна държава е най-големия враг на България. Ние българите може да сме всякакви, но помним миналото си и ви гарантирам е това връщане на ДС никога няма да простим.

85

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ПОВТОРНОТО И ОФИЦИАЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА БЮЛЕТИНИ И КВИТАНЦИИ ОТ ВОТА ОТ КОМИСИЯ И ПРАВИСТИ ----СЕ ПРАВИ И В САЩ!!!!.....ЗАЩО ДА НЕ СЕ НАПРАВИ И У НАС ОТ СЪД И ПРОКУРАТУРАТА!!

84

Анонимен

преди 2 години

До Жизел2Дали си наясно кога се плюнчи смока? Ако не знаеш, това дъртите ку***** го правим когато ще влиза там дето слънце не огравя и няма естестввено овлажняване. Не се абим за вазелин. Та...внимавай какво си пожелаваш.

83

Анонимен

преди 2 години

Лилия Иванова е разследвана от ОЛАФ. Бай Чалга много бърза да им каже имената и ще им изкарат набързо кирливите ризи.

82

Анонимен

преди 2 години

Ники Маус - министър-председател на България. Това е виц. Смешен виц.

81

Мичмана

преди 2 години

Рев майка, гробарите вият на умряло.Браво на българите в чужбина без тях нямаше да успеем да се отурвем от мъртвата хватка на това престъпно управление

80

НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ

преди 2 години

ДА СЕ НАПРАВИ ОФИЦИАЛНА КОМИСИЯ ПО ПРОВЕРКА НА ВОТА ОТ ПРАВИСТИ И ПРОКУРАТУРА --ЗА СЪТВЕТСТВИЕ НА ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ НА МАШИНИТЕ И ПРЕБРОЕНИТЕ КВИТАНЦИИ И БЮЛЕТИНИ....В САМИТЕ ПРОТОКОЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ!ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ "НЕСЪОТВЕТСТВИЯТА" АКО ИМА ТАКИВА ---ЧАК ТОГАВА , МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА "РЕДОВНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ" И "ПРИЗНАВАНЕ НА ВОТА"!.............ДРУГОТО СА НАГЛАСЕНИ УЙДОРМИ И СТЪКМИСТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

79

Анонимен

преди 2 години

До: номер 72 Не съм съгласен, всяка партия е по-добра от ГЕРБ. Макар че гласувах за Демократична България.

78

Анонимен

преди 2 години

Дългия и Дебелия сменят позите. Това вече е политическа камасутра.

77

Анонимен

преди 2 години

Най-фрапираща е фигурата на номинирания за министър-председател бивш вицепремиер и министър на Царя Николай Василев. Младите избиратели на партията на Слави може и да не знаят кой е той, тъй като детските градини са деполитизирани. Но на малко по-възрастните да опресним паметта Николай Василев е един от малцината политици, сгромолясал се с трясък от властта. В не много далечната 2009 година, след като бе в първия ешелон на властта, партията му НДСВ изпадна окончателно от властта.

76

Анонимен

преди 2 години

До 76 Много точно сравни Слави с турски търговец на капълъ чарши. Право в десятката.

75

Анонимен

преди 2 години

МУТРОФАШИЗМЪТ СИ ОТИВА. СПЕТЕ СПОКОЙНО, ДЕЦА!

74

Анонимен

преди 2 години

Може ли БКП-ТО да се самоизпревари??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

73

Анонимен

преди 2 години

Очертава се парламент с 63 мутри и 177 антимутренски депутати. Изчегъртване трябва, ама яко изчегъртване. Иначе няма да се оправим.

72

Анонимен

преди 2 години

Черешката на тортата е т.нар. първа жена, оглавила Министерството на отбраната. Теодора Генчовска е представена със завидно за масовата публика CV, но всъщност тя е в буквален смисъл секретарката на настоящия служебен министър-председател Стефан Янев.Ало, Слави, до секретарки ли опря за съставяне на кабинет?

71

Анонимен

преди 2 години

Преди години ходихме с на капалъ чарши в Истанбул и се пазарихме с един търговец за златно кръстче. Тогава той ни каза, давам ви тази цена, по-хубаво на по-добра цена няма да намерите и ще се върнете пак при мен. Така и стана, върнахме се, тогава обаче той каза - добре дошли, но цената рязко скочи. Та и така за одобрението което Слави има от останалите партии, цената му разко се вдигна.

70

Анонимен

преди 2 години

Глупав народ!Чалгарски!