149

Славуца

преди 2 години

Излъгах Този Народ

148

Фиф

преди 2 години

За съжаление, има такъв народ.

147

Анонимен

преди 2 години

Така е, накрая машинките на Мадуро и Путин ще сметнат как и с колко Славун да " победи" на тия псевдо избори! Целта не е славун да състави правителство, а тъкмо обратното- с явно неадекватните си действия да комкроментира напълно т.нар." парламентарна система" и да наложат " мажоритарна" но не в парламентарна република а в президентска! Копие на путинска русия, това е целта на мероприятието, иначе ако искаха можеха с тия " машини" да бият Борисов със 99 на 1% в полза на чалгата!

146

Анонимен

преди 2 години

Сега Слави ще ни оправя

145

Анонимен

преди 2 години

Субсидия 1лв КОГА бе Славчо?

144

Анонимен

преди 2 години

Тези избори бяха състезание между чалгата и класиката. Спечелиха гю.бе.ците.

143

Очакваше се

преди 2 години

Разликата ИТН-ГЕРБ беше много малка, а ИТН имат много по-голяма подкрепа извън България. Бойко се срещна с Ердоган, но не спечели нищо от това.

142

До 147

преди 2 години

Венецуелските машини ги купи Тиквеника от Банкя през м.9.2020.

141

Анонимен

преди 2 години

Поредното доказателство, че народът ни е мъдър и няма да търпи мутрите да го управляват още 4 години

140

Анонимен

преди 2 години

Тоя дедо от Мадрид направи един бивш старши лейтенант от пожарната направо генерал.Помниш ли? Та после "дедо" си отиде, ама остана "дедовия "охранител и как се охрани за тия години, как се охрани!!!

139

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АЛООООУ ....СЪС СТЪКМИСТИКА И ФАЛШИВИ ИЗБОРИ---ВЛАСТ НЕ СЕ ВЗИМА!!!!!НЕ СЕ И НАДЯВАЙТЕ НА "ВЛАСТОВИ КОМФОРТ"----НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА СТЪКМЕНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ МАШИНИ!

138

Анонимен

преди 2 години

кой е действащият партиен лидер, който е корумпиран в особено големи размери

137

Анонимен

преди 2 години

герберчета дойде вашия край,няма да има вече надници за труулене из форумите,хахаха останахте гладни

136

ПЪЛНА СТЪКМИСТИКА

преди 2 години

ДОКАТО ПОВТОРНО НЕ СЕ ПРЕБРОЯТ ОТ КОМИСИЯ И ПРАВИСТИ , БЮЛЕТИНИТЕ И КВИТАНЦИИТЕ ОТ ВОТА ЗА ДА СЕ СРАВНЯТ С ДАННИТЕ ОТ ФЛАШ ПАМЕТИТЕ-----НЯМА "ЧЕСТНИ И РЕДОВНИ ИЗБОРИ"!.....ЗАБРАВЕТЕ--ВСИЧКО Е СТЪКМИСТИКА И БЕЗЗАКОНИЕ...

135

D

преди 2 години

Последно при 98% или при 95 % обработени протоколи са тези резултати, че пак стне сте си пили хаповете, жърналистчетата.

134

Дедо Пенс

преди 2 години

ПРЕМИЕРЪТ на Учиндолеца не беше ли един крадлив дребосък от правителството на Моньо Сакскобурготски ????

133

Анонимен

преди 2 години

След изригването на Боко, другата положителна новина е пълния крах на неговите патерици - т. нар патриоти и Воля. Даже този път те си вкараха и сами автогол, направиха коалиция и пак не събраха 4%, което означава, че като коалиция сега нямат право на субсидия, ако си бяха по отделно вероятно щяха да си вземат по 1-2% и да намажат някой лев.. Политическото инженерство понякога води и до такива комични резултати..

132

DDD

преди 2 години

Мутри, сбогом! Няма вече кюлчета, шкафчета!... Та така, мили ми сме.хурк.овци от ОПГ ГЕРБ! Направи ли ви впечатление - абсолютно ВСИЧКИ министри, предложени от Слави, са с по 2, 3, 4 чужди езика!... Министър-председателя е с цели 6!... Вашият вожд, едно.книжника от Банкя - с нито един!... Щяхте да сте сме.шни, ако не бяхте жал.ки!... Радвам се, че най-после времето ви свърши!... Сбогом, мутри! И не се връщайте!!!

131

моч

преди 2 години

До Баче Кико.....а фигуранта , а побеснелия болшевишкия копой рашкофф , а янефф и останалите блюдо_лиз_ци от хунтата....те къде са ??? Нали са победители , успешно чегъртаха 2 месеца за да "изковат" победа за неспечелилата ИТН.НЯМА ГИ !!! С кофи мъкнат вода и наливат за да напълнят всепомитащатата вълна на "промяната" , която както се оказа дори не успя да залее вече падналия ББ и ГЕРБ . Жалка работа.......

130

Рундьо

преди 2 години

Изключително *** народ