95

Анонимен

преди 2 години

Поне са хора с образование от престижни световни университети.А не като лакеите на Тиквата с купени дипломи от Свищовското килийно училище и ЮЗУ - развъдник на калинки

94

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда. Ако ще и извънземни да дойдат.

93

Анонимен

преди 2 години

Герб, БСП и ДПС каквито и да са имат експерти и заедно може да опитат да променят нещо, но едва ли. *** не е готов за това. Ненавистта и омразата ще го доунищожат.

92

Станислав Рангелов

преди 2 години

До Знаещияткакви мутри на Възраждане, *** такъв? Ходи се гръмни някъде!!!

91

до 111

преди 2 години

Според теб единствено Слави Трифонов ли се е явил на тези избори? Имаше 26 партии и коалиции. Всичките ли не стават? Или така е по-лесно да си говорим наизуст.

90

Анонимен

преди 2 години

Вечно разделение на тая територия, откакто съществува. То затова и сме последната дупка на кавала и в африканския свят и затова и макетата ни отсвириха.

89

hahahahaha

преди 2 години

изпълзяха с кървясали очи старите хиени по телевизиите. Поне оня ни бави 800 дни, тия сега ще ни опрравят до зимата.

88

Анонимен

преди 2 години

След това се чудят, защо хората не гласуват, а ходят за гъби.

87

555

преди 2 години

На този ход на Слави единствения правилен е ГЕРБ БСП и ДПС да излъчат експертно правителство без участие на партийни членове , преди това да синхронизират основни приоритети и непартийните министри да декларират съгласие с програмата . Егото на всички да остане на заден план за доброто на родината и правителството да изкара пълен мандат без възможности за бламиране му . Професионалисти в различни области дал бог , без участие на членове от парламентарни групи . Да спасим БЪЛГАРИЯ и без подмяна !

86

Z

преди 2 години

До Не 40%, до 95% може да докара подкрепата за ИТН софтуера на венецуелките. Софтуерът може всичко! Ако парламента не се освести да върне хартиеното гласуване на изборите занапред ще видим чудеса от проценти!

85

Къде ни е игото?

преди 2 години

Бе кой е Слави, че ми говориш за стил?! Държавата ще се управлява от Херо Мустафа. Софтуерът така е нагласен, че каквото реши кюрдката. Това да не ви е Тръмп да си правите своя политика? Славчо е марионетката, която някой находчиво посочи на американците. Това ще е най-задкулисното управление. Но след мракобесие то това ще е цвете. Така ни е било писано! Следва път на Македония, подписване на джендърската конвенция и още, и още! Така се заличава хилядолетие народ, турците ряпа да ядат.

84

Анонимен

преди 2 години

Е това ли ще бъде промяната на Слави!? Освен ромски министър,македонец в космоса и строг контрол на търгове,аз друго не прочетох!Магистралите са си магистрали почнати от ГЕРБ! Задгранична политика няма или не е важна!

83

a

преди 2 години

До Анонимeн За подкрепата от ДБ не се кахъри. Тях всеки може да ги спазари. Ще подкрепят всичко щом се разберат за цената. Парламентът винаги си е имал "златен пръст". ДБ-то е най-сериозния кандидат за тази печеливша позиция

82

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Не знам защо ме трият (за пореден път) ама да питам лицето С.Т.Т от учиндол кой му нареди Н.Василев за премиер и еврейката Саня Армутлиева за министър на културата.Кажи си бе Славчо.. Кажи си КОЙ е зад теб?

81

преди 2 години

Бай *** господин Трифонов ще върне блясака на тази държава и не се и съмнавам, че на следващи избори ще има над 40%

80

Анонимен

преди 2 години

До 95 Може , защото всичко предварително е нагласено с любезното съдействие на Доган !На предишните избори ситуацията беше сходна , но искаха втори избори за да унижат герб .Слави може някога да имал добри намерения , но вече му написаха сценария

79

Z

преди 2 години

До Анонимен Не чалгарят е направил Бойко на пук и прах, а софтуера на машинките. Електоратът на ГЕРБ още на изборите през април се беше свил само до най-убедените привърженици на партията. Няма как да повярвам, че 30 000 от този електорат доброволно и съзнателно са пристанали на Славчо. Софтуерът и машинките оправиха електоралните сметки на ИТН. Е, разбира се с анонимната но твърда подкрепа на ДПС. Вглеждайте се в детайлите зад които все ще наднича бай ви Доганя и навързаните към него.

78

Анонимен

преди 2 години

Слави,ако ще прави кабинет,то ще е заради гурбетчиите в чужбина,разкрачили се в шпагат между родина и чужбина! Там чужди,тука никой не ги чака! Използвани за гласове!

77

Анонимен

преди 2 години

Абе каде е Бацун!??! Цял ден нищо ...

76

Анонимен

преди 2 години

Как може да се представя проекто кабинет преди да е връчен мандат и преди да знаеш дали си първи или втори и още по-лошо , преди да си направил някакви консултации с някои от другите политически сили , за да се осигури някаква стабилност на правителството. Обречен кабинет камикадзе , подигравка с народа.