75

Знаещият

преди 2 години

С вота на ромите всички видяхме кои партии не са в парламента! За новите казвам и съм сигурен че са платили по 250лв. на ЧОВЕК - българин!!! Представете си едно семейство от 4 човека над 18год.Визирам МУТРИТЕ НА МАЯ ОБЩАТА И ВЪЗРАЖДАНЕ !!

74

Аз казах ли ви

преди 2 години

че Славчо ще доведе магаре в парламента на тия дето много приритваха да му пристанат, та да се докопат до власт. Браво Славчо - шоуменът си е шоумен. И то не в някаква кабеларка, а в национален ефир! Хората с чувство за хумор ще оценят шоуто. Хаха.... и космонавти ... и от македония / Луно Луно, Земльо макодонска/ хахаха ...Браво бате Славчо!

73

Калеко Алеко

преди 2 години

Стилистиката на Шоумените е хубаво да намира израз в развлекателните им телевизионни предавания, а не на Сцената на българският Парламент ... Българските граждани очакват от Парламента и действащото правителство да кове законите на държавата, а не да ги забавлява с Чалга концертите си ... !!!

72

Анонимен

преди 2 години

Чалгапоколението порасна,почна да гласува и ефекта се вижда вече! Поколение,което знае наизуст чалгапродукцията на Слави!

71

Случаен

преди 2 години

За втори път с лекота си пропилява шанса. При Славчо за стилистика не може да се говори, а по скоро за селски тарикатлък и псевдо патриотизъм.

70

До връсника Слави тр

преди 2 години

Никогаата така ще си заминеш за село Учиндол Плевенско , не Софийско!Участваш във външен сценарий , който ние БЪЛГЪРИТЕ МРАЗИМ! Така като мразим и теб! Както мразим комунистите , и децата им!

69

Анонимен

преди 2 години

Сбирщайн щял да оправи България. А накрая Бойко Борисов пак чист като момина сълза.

68

пенсионер

преди 2 години

Народа има нужда от овчар. Какво му трябва? Заглавичкаш го, той ти повярва и после върви народе възродени.

67

Анонимен

преди 2 години

Да излезе да обясни защо е избрал Бил Гейтс за министър на здравеопазването!

66

Анонимен

преди 2 години

Много лошо започва това правителство,и НС. Хората са недоволни все едно тези са управлявали вече 10 години,и са им причини гадости. Партиите мълчат гузно,никой не коментира на слави назначенията.Не може един човек,който не се показва,за който се говори,че е болен,и има проблеми с опиатите да назначава правителство,и да прави заложници на маниите си млн хора. Кой носи отговорност,кой ще контролира това правителство? За здравната министърка е ясно,контролира я психопата Бил Гейтс.

65

веселба,

преди 2 години

от д-р Николай Михайлов, психиатър и богослов. Очаквам анализ на Математик и Инженер.

64

Анонимен

преди 2 години

По- голяма жестокост и подигравка от слави към българите няма. А, сложните моменти в играта, заплетените правила и майсторските изпълнения в политиката на Бойко Борисов биха объркали и Айнщайн.

63

Анонимен

преди 2 години

2 дена преброяват протоколи. Тези машни се оказаха също толкова бавни, като хората. Да си бяхте останали на хартийки тогава.

62

аз

преди 2 години

тия волгин и михайлов се надушват като краставите магарета през девет баира ,а ния трябва да ги слушаме

61

Анонимен

преди 2 години

За пенсионерите пак никои не помисли. Ново 20.

60

Анонимен

преди 2 години

партията майка пак ще дърпа конците на всички.

59

Анонимен

преди 2 години

Борисов и Трифонов са бизки приятели.

58

Анонимен

преди 2 години

Чалгаров, като истински страхливец бяга от отговорност, просто това е начинът да не му изберат правителството. Да благодарим на онези, които го избраха без да е показал програма, екип и т.н.

57

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тоя няма да го бъде.В...програмата му не виждам какво ще...прави за народа и с тоя царски...вицепремиер,солт*** на Тиквата,набеден от Слаффчо за...премиер,,кабинета му съвсем...дантелен.

56

Васали

преди 2 години

България е васал на САЩ. Всяко друго правителство ще прави това което нареди САЩ, но няма да говорят такива дивотии като Слави, иначе ще бъде същото.