115

Анонимен

преди 2 години

Еега ти му стилистиката на шоумен плезене плещене ,реване жалки песни на чалгар ,каквото му е щоуто такова и управлението ще му бъде.

114

Ау

преди 2 години

Слави не следва никаква политика досега. Чавека е на противоположния полюс. Хората искат сигурност за работните си места, Славун не дава тази сигурност. Няма да изкара много, я се задържи да пролетта я не! ГЕРБ ще се върнат по-силни от всякога, нека си починат малко и да събират нови сили. скоро изтича мандата на представителите ни в ЕС. Тогава ще го видиме какъв жокер ще извади.

113

ЩЕ ТИ СКЪСАМ $ЪЗА

преди 2 години

КВА БАНАЛНОСТ КВИ КЛИШЕТА- ВСИЧКО Е ЯСНО ЗАЯВЕНО!

112

МУТРИТЕ СА ПАК ТУК

преди 2 години

ТЕ СА ПАК ТУК, ТЕ ВОДЕХА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ, ТЕ ПЛАЩАХА АВТОБУСИ И ПЪЛНЕХА ПЛОЩАДИ С ПЕНСИОНЕРИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ- ТЕ СЪЩИТЕ ОТНОВО ЩЕ НИ ОБЕРАТ- ЗАКЛЮЧВАЙ МАНДРИТЕ ЗАЛОСТВАЙ БАНКИТЕ- ЕВРАЗИЯ ЩЕ НИ СЕ СТОРИ РАЙ. ИДВАТ МИЛИАРДИ ГРАНТОВЕ ОТ ЕВРОПА- НЯКОИ АЛКОХОЛИЦИ ПАК С ДВОРЦИ, А НИЕ, НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ КАКТО ПЛАЩАМЕ ОНИЯ МИЛИАРДИ ДЕТО ЗАДИГНА КРАДЕЦА ОТ КТБ.

111

До Анонимен 125

преди 2 години

Значи смяташ, че цялостната публицистика на сайтове като Биволъ, както и публично изнесената информация за злоупотреби с Автомагистрали АД, болници като Пирогов (от последните часове), всички схеми за кражба на пари чрез фирми-подизпълнители, притежавани от приближени на властта са дезинформация? Ако е така, благодаря за отговора все пак :)

110

Анонимен

преди 2 години

Не гласувах защото исках да гласувам за сегашното служебно правителство. Много добре се справят. Първо изкарай корупцията изкорени я а после оправяй държавата.

109

Тоя Славчо

преди 2 години

освен НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА, с това машинното гласуване, сега ще ни прави и НАЦИЯ КОСМИЧЕСКА... Тоя е на силна дрога ще знаете, ама най-са луди тея дето му се връзват.

108

Македонците

преди 2 години

отдавна са покорили космоса - само неуки може да си мислят, едва ли не им правят услуга, като им пращат космонавтите. Всеки знае, че родния град на Батман е Прилеп! Не гледате ли филми бре!

107

1

преди 2 години

че е банален - банален е.в държавата на чалга мутр афонията, ако си селски чалга мутр афон няма как да не си банален.

106

До 127

преди 2 години

Богатият ми жизнен опит ме е научил да отсявам зърното от плявата, защото наред с богатата,, научна,, информация интернет предлага и псевдонаучни и това е лесна форма за манипулиране на ценностите.

105

ЕМО

преди 2 години

САНЯ АРМУТЛИЕВА ОТНЕ 5год ОТ КАРИЕРАТА НА НЕВЕНА ЦОНЕВА.... ЗНАЧИ СЛАВЧО ПРАВИ СЕЧЕНО НА ВЕНКО И НЕВЕНА...

104

До Аноминем 125

преди 2 години

Плащат ли ти или сериозно смяташ, че бруталните кражби и рекети са причина за "бщество където нямаше просяци, безработни, наркомани, убийци, милионери, скитници, ***. Общество, в което имаше безплатно образование, здравеопазване, дисциплина, ред, сигурност, земеделие, промишленост."? Аз това общество не съм во видял, но има доста подробни документи за кражите и рекетите. В нормална страна Бойко Борисов ще лежи в затвора. Но тук си има частна съдебна система зад гърба. Тъжно, България...

103

Пенчев

преди 2 години

Мутрев,и три правителства да съставиш пак си оставаш...ЧАЛГАДЖИЯ !

102

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов къртовки работи, за да промени съдбата на един народ. Вярно е, че не става с магическа пръчка. Зад нас остана едно общество където нямаше просяци, безработни, наркомани, убийци, милионери, скитници, ***. Общество, в което имаше безплатно образование, здравеопазване, дисциплина, ред, сигурност, земеделие, промишленост.Печално е, че ценностите се промениха и в такава среда израстват децата и внуците ни.

101

хахахахахаа

преди 2 години

НАСА не е ли в северна македония? на северни краставичари краставици ще продава.

100

Анонимен

преди 2 години

Славиии ,с таз саня армутлиева изби рибата значи - Я я питай за тея 10 Милиона "непотърсени" от артистите пари ? -като ги подписваше за авторски права ги знаеше ,а после за Милионите -йок - абе кофти "бизнесмен" е тая

99

Анонимен

преди 2 години

И по десет езика за знаят , не могат да извадят език като Слави на концерт.

98

Иван

преди 2 години

Дългия една жена не можа да оправи, та държавата ще оправи ! Хер Флик слага за премиер.... Божеее

97

И ко са

преди 2 години

министъра по ромските въпроси без портфейл... Какво се очаква? Да си го открадне? Да не е някоя джебджийка?

96

ЩЕ ТИ СКЪСАМ $ЪЗА

преди 2 години

КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ БАНАЛНОСТ- ЧОВЕКЪТ ЩЕ НИ ОТПЕРИ ЗАЕДНО С МУТРИТЕ. ХА ДА НИ СА ЧЕСТИТИ МУТРИТЕ.