135

Анонимен

преди 2 години

НДСВ се разпадна на разни партийки, а след 20 години ще възкръсне мимикрирайки. Нищо ново. Колкото повече бяга българите от лошото, толкова повече ги застига.

134

Анонимен

преди 2 години

Космос, NASA, астронафти.... Очевидна алюзия с Илон Мъск. Това е някакво периферно идентифициране на нашенеца с ексцентричния милиардер. Какво пък? Поне не е скучно.

133

Анонимен

преди 2 години

Д-р Михайлов - колосален, както винаги!

132

Специалист

преди 2 години

На следващите избори 20% за ДБ и така докато единсгвената нормална партия започне да управлява.

131

анонимен

преди 2 години

Който нарича това "чудо" шоумен нищо не разбира от шоута и шоубизнеса.Неговото е простотия,плоски и цинични шеги и подигравки.Той самият е възможно най-неподходящ водещ на което и да е шоу с неговата визия.От него лъха негативизъм,физиономията му изглежда зловещо и е вечно намусена.За "високоинтелектуалните" му съждения не си заслужава даже и да се говори-там мисъл няма.Липсва му спонтанност,импровизация и лекота.Не става за нищо освен за четене на написаното от плиткоумните му сценаристи.

130

турист

преди 2 години

До магистралка ДО 6 МЕСЕЦА ЩЕ ГО ПОТЪРСЯТ ОТНОВО ДА СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ НЕАНДЕРТАЛЦИ ...

129

Джон Ленин

преди 2 години

До АК-47 ... ХОРАТА , КОИТО СА ГО ПОСТАВИЛИ НА ТОВА МЯСТО И МУ ПЛАЩАТ ДАЛАВЕРИТЕ , СА МУ И НАПИСАЛИ КАКВО ДА ГОВОРИ И КАКВО ДА ПРАВИ , ЩОТО НАШ СЛАВЧУ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ ... ВИНАГИ СЕ НАМИРАТ ТАКИВА ХОРА , КОИТО СА ПИОНКИ И НЯКОЙ ИМ ДЪРПА КОНЦИТЕ , НО ТЕЗИ МАСКИРАНИТЕ , НИКОГА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ , ТАКА , ЧЕ СЛАФЧУ ДА МУ МИСЛИ ...

128

Анонимен

преди 2 години

Тези абсолютно прости и безотговорни млади и на средна възраст ***, които гласуваха за Слави, да си го вземат при себе си и да си правят с него каквото им дойде на ум... А за изборите: търсете си *** да ходят да гласуват. Ние бяхме до тук.

127

АК-47

преди 2 години

Ами да, трябва да е интересен. Той е шоумен, а не политик, не е икономист. Защо трябва да мисли за бедния народ, за заплати, за пенсии. Няма семейство, няма деца, за да си задава въпроси, свързани с оцеляването на едно семейство. Не си е изживял още детството и тинейрджъството, мисли за Космоса, за астронавти. Няма лошо, ама да си поставяш за една от първите задачи, да изпратиш българи в Космоса, звучи малко налудничаво, при тази всеобхващаща бедност в страната. Жална България с този...

126

Заев

преди 2 години

Слави спи с малки момченца.

125

Д-р Исня

преди 2 години

Слави, с този кабинет се изложи като кифладжия! Не знам чия клес в устата ти мирише на този крадлив списък с аймани!

124

хаха

преди 2 години

току що разбрахме че ЧАЛГАРА е извършил 1успешен полет до ЛУНАТА купувайте скафандри не останаха

123

магистралка

преди 2 години

Бочко си отиде. Това е истинска победа за българският народ.

122

Радо

преди 2 години

Започва безнадеждно зле с безумни и нараняващи хората идеи за действия.

121

NASA

преди 2 години

знае се кои двама заминават на Марс сем. Радеви

120

Анонимен

преди 2 години

вожда на чалгарите го чака нов грандиозен провал, вече му отказаха най добрите, вече съвсем ясно се вижда ръката на доган, и че тоя чиляк славчо понятие си няма как се управлява, няма програма нищо. епик фейл просто

119

Анонимен

преди 2 години

Учудва ме как някой изобщо му се връзва, но ако сметнете колко е 20% от 30% и ще разберете как реално 6% от хората имащо право на глас са го посочили. Останалите или не го одобряват или им е писнало да ги лъже поредния спасител и не гласуват.

118

Роза

преди 2 години

Слави може да е добър и забавен шоумен,но няма капацитет за политик.Политиката не е шоу.ИТМ няма ясна програма и платформата изобилства с общи приказки и добри пожелания.Слави е преходна фигура-кьорфишек.Ако доживее до стари години,ще му бъде утеха спомена,че макар и за кратко,се е мярнал в политиката.

117

анти русия

преди 2 години

До До Анонимен 125РАЗБИРА СЕ.И ТИ ЛИ ВЯРВАШ НА РУМЕН ***,ЧАЛГАРЯ И ИЦО МАДЖОТО.*** НАРОД ГЛАСУВА ЗА *** МУТРИ И ШОУМЕНИ

116

Анонимен

преди 2 години

НАРОДЪТ ИСКА СИГУРНОСТ НА ДОХОДИТЕ СИ- ТОЙ НИ ПРАЩА В КОСМОСА!