155

Анонимен

преди 2 години

Както свалихме бойко от власт, защото обслужва чужди интереси в ущърб на българските,така ще свалим и славко. Неговата програма не е българска, ще започнем от първия ден.Американското посолство не можа да помогне на бойко, няма да може да помогне и на славко.

154

Колев

преди 2 години

Чета,гледам и не вярвам на ушите си,беше казал един велик за времето си истински професор,Ю.Вучков.Всички които бяха на държавната ясла която се пълни от народа ни,днес изгонени вече от там,реват като недозаклани дърти шопари.Край с авантата,тлъстите обществени поръчки и други глезотии.Простите кучета ще лаят още малко,но кервана ще си пътува.

153

Илиев

преди 2 години

Четох в един сайт,какво е изломотил БАБИкян по отношение на кабинета на Сл. Трифонов.Чест гост в студиото му, арменеца беше обиден,след като не попадна в полезрението на Слави.Не са 63,а са 65 депутатите на ИТН.Не е втори,а първи е Слави във "войната" му с дванадесет годишният хегемон в изборите с напазарувани гласове и администрациите на дебелогъзите т. нар. държавни служители.Това е историческа победа,затова много "лидери"опоненти на Слави,ще се хапят дето не се стигат.

152

No Coment

преди 2 години

Славчоооо,Славчоооо ...Изложи се като кифладжия без кифли... То един дюлгерин да станеш,трябва да ти идва ,,отръки''.А ти направо цар тръгна да ставаш. В студиото е лесно.Ти колиш,ти бесиш.Ама с живи хора е по-друго моето момче.Не е като в мечтите ти.

151

Майничка

преди 2 години

За резил станахме пред цял свят с тоя шут. Неграмотен гамен избран от още по-неграмотен чалга-народ. СРАМ!

150

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Поредният деге-нерат с множество физически, сексуални и ментални отклонения на московска служба...

149

LADIES MAN

преди 2 години

до 161 На селския чалгар му личало, че е интелигентен човек.Не драги, твоят чалгар е един обикновен женствен позьор /ladies man/, с нисък интелект и съмнително образование. Не случайно той представлява интерес за най-неграмотните и ниско интелигентни граждани в страната, до един от село. Ширещата се негова простотия сред населението ще бъде изкоренена от Новия световен ред, а еталон за всичко у нас ще стане Западната култура. бг.

148

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 161Хахахахахаха,на Славунеца му е личало,че е интелигентен чоляк.Това някакъв нов виц ли е?Същият тиквун е като и Боко,само че е по-арогантен,по-самовлюбен,по-нагъл.ББ може и да говори народняшки,но говори.А тоз "шоумен" само чете във Фейса написаното за него от някой друг,затова и интервюта не дава-много е зле горкият.Нито интелект,нито дар слово,нито визия и харизма.Абе пълен за-***-бе-няк!

147

ПроСоТо

преди 2 години

и м/у другото,съвсем кротко и смирено:-"Стилистиката" НЕ е правилния израз!..А "СТИЛЪТ"!!..има разлика..

146

Браво Слави

преди 2 години

Изрита Христо Иванов. Той е предател. Предаде Бойко, беше министър при него, а сега го плюе. Който предава един ще предаде и друг. Щеше да те използва Славчо и щеше да се качи на главата ти. Същото се готвеха да направят и 3-те каки от ИМВ. Те те смятат за п р о с т и неопитен и щяха да те провалят

145

Х

преди 2 години

До АК-47 наистина славито се прави на интересен и много се изхвърля. Но за такива съдбовни неща се изисква мн. добра политическа култура и подготовка. действащият в момента служебен кабинет, от истински експерти. е много силен и солиден. На този фон кандидат министрите на Слави просто бледнеят. С тия полиглоти Слави доста се изхвърли. Да не говорим за изхвърлянето в космоса на фона на поголовната беднотия.

144

ПроСоТо

преди 2 години

и какво стана с Фераритата на "небаналния"?..-"Едно ферари с цвят червен,едно за мен,едно за теб.."...Сега май му са свиди да даде на некой друг "второто ферари"?..."Пази Боже сляпо да прогледа!"..

143

Няма как

преди 2 години

В думата "банален" има едно Б в повече.

142

Анонимен

преди 2 години

Магистралата по черноморието беше обещана от Бойко да бъде построена до края на 2017 година.И не само тази магистрала.Добрите пътища намаляват жертвите,увеличават инвестициите,намаляват щетите по автомобилите,намаляват замърсяването на въздуха,удобство е за местните и още много.Но ако искаш може още да пиша ако не разбрал защо е необходима магистрала.

141

Анонимен

преди 2 години

Стилистиката на Слави,в сравнение с Бойко е на интелегентен човек.А не харесвам Слави,но предпочотам него пред Бойко.На Бойко от самолет му личи ,че е престъпна фигура.

140

БГ ВЕЧЕ Е ЧАЛГАРИЯ

преди 2 години

БОЙКИКЕВ ДИРЕКТНО В ЕФИР, НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ- АЛО МАДЖО...А ЗАД БЕЛОСЛАФ ПРОЗИРА ЧЕРЕПЪ РАДЕВ- БОРИСОВ ГЕНЕРАЛ, БЕЛОСЛАФ ЧАЛГАР....

139

хаха

преди 2 години

До Специалистспециалисто бая венецуелци трябва да докарате

138

Анонимен

преди 2 години

Защо ни е магистрала от румънската да турската граница край Черно море, да не би ДПС да е поело ангажимент аскера да имне по-бързо като ни нападнат.

137

Анонимен

преди 2 години

;-( Михайлов ти си поредното доказателство, че мейнстрийм анализаторите по медиите само глупости говорите и се подмазвате.ИСТИНАТА СПОРЕД МЕН Е АБСОЛЮТНА И БЕЗСПОРНА - ПОЧЕРКЪТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ Е НА ПЕЕВСКИ, КРАДЛИВ ДЕДО И ДОГАН, КАТО ПЕЕВСКИ Е ТРАНСМИСИЯТА МЕЖДУ НДСВ И ДПС. Освен това сам Николай Василев си е пръв приятел на Боцко, а и Боцко от пазвантин и гавазин на дедо тръгна да трупа ОЛИГАРХИЧНА битиви популярност... Протести си трябват и изчегъртване на чалгата и шалварите от политика

136

Анонимен

преди 2 години

Като няма хляб, ходете в Космоса! Ха, ха.