97

Типично за БГ

преди 2 години

Невежият коментира и критикува авгоритетите в науката, подиграва им се. Класически българин с празна кратуна, но с огромно мнение за себе си...

96

Прост народ, слаба д

преди 2 години

Глупакът не знае, че е ***. Той си мисли, че всичко знае, философства, гордее се, вика силно, дава съвети и прави категорични заключения, без да е и грам компетентен по въпроса. Това е положението.

95

Анонимен

преди 2 години

Аз нормален математик не познавам...........особено нормален професор по математика!!!

94

oz

преди 2 години

Професорът може да е гениален математик.................но разбира от медицина и вируси колкото Цецка Цачева от ядрена физика................т.е. една кръгла нула............така че по-леко с прогнозите и математическите модели...............математиката не е всесилна..........освен това математиката само по себе си не е наука, а език(езикът, на който говори науката)............ аз съм скептичен за приложимостта на математическите модели в епидемиологията!!!

93

Мутри ВЪН!!!

преди 2 години

Тоя първо да върви да се изкъпе, трайно да спре алкохола и да не го показват по телевизията, че плаши хората, малките деца и пеленачетата!!! Неграмотен ***, никой няма да го кани в ЩАБА!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Тези, които го изкараха, не ги брой, от ноември и март досега имунитета им се изпарява, готови са за второ заразяване, особено както смело се носят без маски, ще го лепнат, както са го лепнали първия път. Пр о с то ти я на ще ни затрие, само гледай.

91

Анонимен

преди 2 години

няма как, вече към 50% са го изкарали или са се ваксиниралитака че по-трудно ще се разпространява, а ако има една вълна, то това ще е последната, защото ще достигнем 70%

90

Хммм

преди 2 години

Ние се надяваме да спреш да се влачиш по медиите, да намалиш алкохола и *** малко на лекар. Гнусно е дори на снимка да те гледа човек. След това понаучи малко статистика и открий науката за моделиране на болести. Най-важното: разкарай се!

89

Анонимен

преди 2 години

И като как шъ да я вълната пощити или стрижете от по 3-4000 души на ден. Вълна тип джоджън, вълна - мишвиси, вълна-вежди. . . Къде сте учили бе сладурчета вълната парата и рака.

88

Вакса

преди 2 години

Ясно е, че тези вълни карай няма да имат.Ще има делта и омега ще има.

87

КОВИД Версия 19Делта

преди 2 години

вече Минахме Алфата и Бетата, скоро иде Финалната версия и след нея - единици ще са оцелелите!!

86

Анонимен

преди 2 години

И теб ще те бием "хубавецо".

85

Делта-КОВИД

преди 2 години

Затваряй! ККПТ навсякъде! зазидвайте болните по къщите им!!

84

а

преди 2 години

първо - водещата е велика... Уникална българка.второ - за ковид - и до 4000 може да си докараме, то зимата си върват настинките. Малко по-смъртоностна настинка/пневмония, става. Life goes on. Иначе ударете си една ваксина ако сте над 50. Ще ви помогне.

83

Tonita-7

преди 2 години

Ваксинирайте се!

82

Математик Томов

преди 2 години

Мисля че е време и колегата, математик Витанов, да последва доц. Кантарлъжиев в заслужена пенсия!

81

Професоре!

преди 2 години

В математиката - всяка стойност на неизвестното може да е решение на уравнението, докато във физиката, а и в живота не е така! Решение на уравнението могат да се окажат само строго определени стойности на неизвестното - останалите не вършат работа!

80

Математик Витанов

преди 2 години

Тази сутрин докато си подстригвах брадата изчислих на всеки един преболедувал българин кога ще му секнат антителата. Оказа се през септември.

79

пророк кови

преди 2 години

Писах ли ви вчера, че това лай,но ще се появи и то, винаги са така - първо пенционера алкохолик, после мунчу, след това е тоя, но сега са добавили и няколко кокошки от Бан за цвят

78

и дгд

преди 2 години

Друсаният математик да дели на нула делтата и после по синус. После равностранен триъгълник в окръжност в сферата на полу-безкрайната крива.