137

Анонимен

преди 2 години

Като виден вирусолог професор Витанов се произнесе. Пък новината беше и отразена.

136

Галя

преди 2 години

Значи, ако си преболедувал ковид след няколко месеца ,нямаш антитела,а ваксината те пази безсрочно.Нещо не се връзват приказките ви .Или са само приказки от 1001 нощ.Така е като никой не носи отговорност за последиците.Дано са по -малко хората, които ще се вържат на дрънканици от този род.Предлага ми да се предпазвам с експериментално НЕЩО,за което никой не дава гаранции.Това ми звучи като филм на ужасите.Или Руска рулетка

135

Ало ала

преди 2 години

СПРЕТЕ ДА ТОРМОЗИТЕ И СТРЕСИРАТЕ ХОРАТА!!! МАТЕМАТИК ЩЕ МИ ДАВА РАЗЯСНЕНИЯ ЗА БОЛЕСТИ! ВАКСИНИТЕ СА ПОЖЕЛАНИЕ, ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ТЕЗИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ И МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТОВА!! ИМА ХОРА, КОИТО НЕМОГАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ПОРАДИ РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! СПРЕТЕ С ТЕЗИ ЗАПЛАХИ, ВСЯКА ГОДИНА ИМА ГРИПНИ ВИРУСИ!

134

Ам гъл

преди 2 години

Време е "Хора" да "Разберете" няма Кой да Ви "Спаси" от Страховете и Безумието в Собствената Ви "Глава".

133

Витанов

преди 2 години

Крайно време е да зарежа Чекмеджето /щото вече не ми плаща!! / и да се преориентирам към Президента,а след това - към новия премиер!!

132

Гневна Катерица

преди 2 години

Тоя " професор",част от психотерористите от НОЩ още ли не е " изчегъртан"

131

Анонимен

преди 2 години

ПРОФЕСОРЕ ЗАПАЗЕТЕ МЪЛЧАНИЕ. ТАКА ПОНЕ ЩЕ ЗАПАЗИТЕ "ОРЕОЛА" НА МАТЕМАТИК И ФИЛОСОФ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИТЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ОБЛАСТИ ОТ КОИТО И ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОЛЕКВАТЕ. Verbum est argent um, silentium est aureum.

130

доц Мангъров

преди 2 години

Всички ментърджии плашат с индийския вариант. А в Индия от две седмици заразените са със спад от 8 пъти. Явно щамчето нещо не му се стои вече там.

129

НЕКОЙ

преди 2 години

Кво ти пука ве, аритметико ?! Много странно е как изведнъж шепа ментарджии се загрижиха за здравето на човечеството.

128

непуков булгар

преди 2 години

Обяснявай на простолюдието, което вярва, че като си пусне блутуута на телефона и ползва ***-отско приложение може да види серийния номер на чипираните ваксинирани!Вече чакаме да влязат в продажба и дистанционни за командване на ваксинирани... А на младите здравеняци, които нищо не ги лови...0познайте колко хора умряха заради вашата неграмотност и безотговорност.

127

дО 136

преди 2 години

Ти май още не си разбрал, че Киро Ананиев НЕ Е лекар!? Адекватен бил...смях! Голям страх ви тресе, че падате... твоите работодатели, де хаха

126

Анонимен

преди 2 години

до Патриот! Прави ти чест , че си признаваш че си от простите хора , но за съжаление такива бяха и в политиката и затова сега сме на това положение .Направил си епохално откритие ,че всеки ден умират хора ,но те не са само от коронавирус и не са само през последните 2 години .От усложненията на обикновения грип и мутациите му през годините са умирали не по-малко хора ,аз съм го разбрал по тъжния начин , а ти тук ми се правиш на умен ! Чети ,бе Пенчо ,но-о-о Пенчо не чете , само лае (за пари).

125

Мечо Кух

преди 2 години

Математик да ти обяснява за вируси, е все едно някой шофьор на тежкотоварен камион да качи малолетно девойче за една бърза ***, а то да надигне глава от работното си място и да почне да му дава акъл как се промива карбуратор при минус трийсет градуса по Целзий

124

Сат Н

преди 2 години

Жалко, но всичките му прогнози се сбъднаха. ------//////------- Това не бяха прогнози, а поръчки. А из родите с бели престилки ги изпълняваха срещу 1000 кинта премиални.

123

Петър

преди 2 години

Този смотан човечец сигурно е на заплата при баце и ГЕРП и сега са го записали за академик, за да взема още народна пара ..... Отврат. Как се разминава със съседите си

122

Яна

преди 2 години

Хора, гледайте и зад телевизора, не само в него.

121

Росица

преди 2 години

На хората им омръзна вече от този терор,затваряне, плашене, броене.То и ебола имаше и спин и какви ли не още болести, света не е спрял да се върти.Това е изкуствена спирачка на развитието на човечеството. Хората все повече се осъзнават. Не бойте се всичко ще продължи 40 месеца. В Библията го пише.

120

Патриот

преди 2 години

Много прости хора в таз България, много. Поне не коментирайте. Това всеки ден да умират хора и някои пак да пишат в стил "има ли такъв вирус, че ваксините били измислени и т.н да се изсекват на гърба на страдащи хора не скотоумие, ами не знам как да го нарека. Чалга - мутро - тарикат държава сме и това е. Дано поне следващите поколения се изчистят от това пошло ДНК...

119

до 149 аноноимник

преди 2 години

Интензивните отделения да са платени!? От кого, от тези, които с данъците си ги издържат? И плащат заплата и на този измислен математик, който от повече от година обикаля телевизиите и плаши хората? Няма ли прокурор, който да приложи НК, докога този ще плаши от екрана!?

118

Мария

преди 2 години

Мили форумци, нали нощниците бяха закрити? Защо продължават да ни манипулират и тормозят? Като че ли всички медии са подкупени от свтовното лоби.