117

Анонимен

преди 2 години

По теория на вероятностите бихме си докарали и по 3-4 бона заплати ама не става.

116

Анонимен

преди 2 години

Който се ваксинирал, ваксинирал. От тук нататък ваксините да са платени, а и интензивните отделения също.

115

Анонимен

преди 2 години

Ми вие ги докарахте тия вълни - с масовата "ваксинация" с тия чорби, дето никой не вярва, че предпазват.

114

Реалист

преди 2 години

Не е особено трудно и без прилагането на математически модели да се предвиди как ще се движи епидемията в България. Просто трябва повече информираност и малко здрав разум и се стига до това, което говори Витанов.

113

Анонимен

преди 2 години

Защо сме зле?Защото антиваксърите се настаниха във властта.Кирил Ананиев беше в пъти по- адекватен от Кухоглавия Стойчо.Естествено. Ананиев непрекъснато е работил по специалността си, както и проф. Витанов.Стойчо е просто дърт.***.Факт.

112

пецата

преди 2 години

2030та всичко ще свърши но до тогава много вода ще изтече и много народ ще си отиде несвреме

111

Анонимен

преди 2 години

С тези "ваксини" със сигурност ще ги докарате тия вълни.

110

Анонимен

преди 2 години

В другите държави при този брой дози на ваксините, с които разполагаше България при управлението на ГЕРБ, ваксинираха над два пъти повече хора

109

Анонимен

преди 2 години

Жалко, но всичките му прогнози се сбъднаха.

108

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов провали масовата ваксинация. Факт!

107

Анонимен

преди 2 години

НЕма страшно.Мая е приготвила чувалите. Стоят пред Парламента, готови за гУсподата депутати от ,,Изправете се мутри на прехода,,.

106

Анонимен

преди 2 години

Новата вълна ще я посреща Фигуранта .Дръжте се.Той е съсипал десетина самолета, че една здравна система ли ще му се опре.

105

Славчо

преди 2 години

ВироЗ нЕма. Спете спокойно. Тошко шЪ ви лекува.Всъщност Тошко настоява за открити ковчези. Той не е против,че баба му починала. Яд го е ,че бира в ,,оловен ковчег,,.Каза го по БНТ, моля ви се.

104

Анонимен

преди 2 години

Бихме ти оскубали брадата, косъм по косъм и може да ги докараме до 3000 -3500!Нищо ново не научихте и нищо старо не забравихте!

103

Анонимен

преди 2 години

Когато ви се казва истината и не ви харесва, слагате минуси и плещите глупости. Е, няма да стане така. Приличате на разглезени деца, на които не може да се угоди. Накрая ще изядете пердаха.

102

алоооо

преди 2 години

Защо водещата прилича на дърта кръчмарска певачка, включително облеклото?!

101

Анонимен

преди 2 години

Само невежите се страхуват безумно и все за плашене пищят. Нормалните и разумните знаят за какво става въпрос и вземат мерки.

100

Анонимен

преди 2 години

Така никой не вярва - живеем и мислим ден за ден явно като общество заприличваме на една общност от обществото ни... Преди година един професор бе казал ще се мре и то яко ще се мре тогава голяма част от хората го взеха на подигравка е измряха +18хиляди души. Тогава всички обвинихме здравната система, а не собственото си безотговорно поведение или опозиционни политици, които яхнаха недоволството...

99

До Типично за БГ

преди 2 години

Друго типично за България е многото академици, професори, доценти без реален или с минимален принос в науките.............БГ-открития са около 10, а професорите.........с лопата да ги ринеш.Освен това Академии като БАН на запад няма..........там хората стават професори и вземат нобелови награди в университетите, а не в мегаструктури като БАН!

98

за математиката

преди 2 години

Математиката сама по себе си не е наука.......защото в математиката липсва експеримент и възпроизводимост на експериментите, това ви го казвам като инженер-физик ,математиците са много далече от реалността........освен това 50 % от теорията в математиката е пълна абстракция и няма приложение в науките. Математиката е формална наука и е по близо до езиците, отколкото до експерименталните науки ...физика, химия и т.н...но това е дълга и сложна тема, така, че да не се доверяваме сляпо на професора!