17

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоТи си кукундрел. Жертва на световните конспирации. :)))

16

Анонимен

преди 2 години

Сал тоа ни не слушъ дека нема вирусе! Ама виа сте учени и ша мъ слушъте и нема а носите маски и да съ ванцинирвъте! Оти а вредну.

15

Анонимен

преди 2 години

"Има и такива без маски вече, които са потенциални преносители", подчерта проф. Витанов" - професоре, излагате се невероятно - отдавна се доказа бездруго ясния факт, че "асимптоматични" разпространители няма - може ли да си опресните лекинко познанията, преди да говорите глупости с категоричен тон?

14

ПроСоТо

преди 2 години

и тоя кукундел е за усмирителна риза!.."Аритметикът-специалист по заразни болести"!!!...САМО У НАС МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ТАКОВАЖИВОТНО!!!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Професорите предупреждават, че ако ГЕРБ падне от власт и ваксините спират да действат. Това повтарят професорите на ГЕРБ вече седмици.

12

Анонимен

преди 2 години

До тук всичките му прогнози се сбъднаха, гадно е, ама е прав.

11

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Измисленият, несъществуващ ДЕЛТА вариант е реакция на колосалния провал на масовата ваксинация с експерименталните, неработещи уж-ваксиини. Последен опит да се прилъжат хората. Но вече стана жалко за гледане. Като гледам напъните на експертите да си продадат стоката изпитвам поравно погнуса и съжаление.

10

Анонимен

преди 2 години

Всички герберски отппадъци повтарят поръчаното им от Бойко Чекмеджанов................... И получават пари от партийната им субсидия, разбира се.

9

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаха сега друг ли професор, бахахахахаха цял ден професори дават акъл. Що не си почиват, няма как да ме убедят да се ваксинирам.

8

Не бихме

преди 2 години

А ще си докараме и то по рано от септември. " Делта "вариантът е в пъти по заразен. От днес шефовете ни във фирмата в която работя издадоха заповед : или ваксинация и си взимаш цялата заплата , или работа от вкъщи и получаваш 70% от заплатата . Чудесно решение ,писна ни заради 5- 6 по дърти индивида от колегите да не се върнем към нормалното.

7

Анонимен

преди 2 години

Еми неандерталци сте! Вижте си коментарите.

6

x

преди 2 години

Няма ли кой да затвори устите на професори, математици и всякакви други платени промоутъри на ковида.

5

Ха, ха, гледах го

преди 2 години

пак им се моли да го сменят и пак няма кой. Колкото и да се на.си.ра.те от злоба и яд, това е положението. Мориарти е незаменим. Той може във всеки момент да ви бие шута. Тръшкайте се от завист. Тръшкайте се от яд. Говори се, че западняците са му казали да се оттегли, за да тресне една яка вълна дебелите ви глави. Хайде бе, направете за българската математика това, което Мориарти направи за нея. Куцо и сакато иска да покаже, че разбира от математика. Давайте, заменете Мориарти. От месеци ви моли

4

Така е с ГРИПА

преди 2 години

Обикновения грип е сезонен и не е нужно никакви сложни сметки, че ще има грип.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя как ще ме обижда и ще ме сравнява с неан.дерт.алец ? Защо си мисли, че пасем трева? Поредния "професор" ...помощ!!!

2

Анонимен

преди 2 години

То няма толкова хораз дървен професор.Около мен няма нито един болен Миналата година също.Една моя приятелка се разболя. От пневмония. А пневмонии има и ще има.За затварянето на бизнеса заради една пневмония ще обрече хиляди на мизерия.Колко ще ги носим тези мяски? Навън се пукя камъка. Те не вредят ли повече като дишаш бактерии при 40 грядуса

1

nekoj

преди 2 години

Нелогични брътвежи на ***,