406

Прав е

преди 2 години

Е не е ли така ?

405

Анонимен

преди 2 години

До ХХЛТи от кой пол си? Или още не си решил?

404

God

преди 2 години

Активистите се загрижили за Чехия. А ние се загрижихме защо активистите следват стъпките на комунистите в тяхната пропаганда и силово налагане на доктрината им. Най-много реват в страни, в които хората са приели хомотата повече или по-малко и те имат всички универсални човешки права както нормалните хора. Да отидат да прайдват в Иран или Саудитска Арабия, където техните събратя наистина са гонени и правата им се потъпкват на държавно ниво.

403

Хм

преди 2 години

Вие пишещите тук, колко транссексуални сте виждали в живота си, че толкова се страхувате от тях? Аз лично не съм виждал ни един транссексуален. Онзи ден, прочетох, че един такъв станал щангист в Нова Зеландия. Далечна работа. Що толкова се притеснявате от нещо, което го няма. Тва не мога да разбера.

402

Анонимен

преди 2 години

Всички сме зад Орбан.

401

Анонимен

преди 2 години

А ние какво правим, приемаме ли тези неща??? Докога ще ни промиват мозъците с фалшивите им ценности. Семейство, дом, родина, БОГ, това са истинските ценности. Другото са мръсотии.

400

ХХЛ

преди 2 години

На 35 съм, така и не ги научих кой транс, кой гей кой незнам си какъв. Половете са два - мъжки и женски. Останалото е аномалия и деградация.

399

Анонимен

преди 2 години

Хвала на Земан, Орбан и малцината останали нормални (но не новите "нормални") хора в това отношение. Изкривената представа за права на човека в ЕС, неминуемо ще е пагубно за всички ни. От една страна приемане на мигранти, които се множат и безчинстват и паразитират без да зачитат закони, ценности, традиции или каквото и да било на нашия континент... от друга либерастията унищожава морално, психически, физически настоящото поколение, а това също един от факторите за застаряване на континента.

398

Някой

преди 2 години

Е, имало все още нормални политици на този свят слава богу! Браво! Ако дойде в България ще гласувам за него, ама другарите от БКП с помоща на ДС няма да го допуснат.

397

Iv

преди 2 години

Тези всички, които яростно защитават либерастията, май забравят, че си имат мама и тате. Повече не ми е и нужно да кажа.

396

ББ

преди 2 години

та и македонци и албанци..."разширявате се."..ама не ценностно...а престъпно и найвно...зависимо...толкова е разочароващо

395

ББ

преди 2 години

попитах...до кога холандци и австрийци ще хранят крадците от вишеградската...не Народите им...политиците им...г-жо Меркел,вън вишеградските крадливи политици от ЕС,количеството не е е важно...лоялността и общите ценности са важни...крадци манипулират хората с измислени и не важни теми...отгклоняват внимание...от престъпленията си

394

ББ

преди 2 години

хаха пак цензура...ще ви попитам на други още по четени...същите въпроси

393

ББ

преди 2 години

и моля в газовите за противниците на подобни като чешкият...не човеци...не ползвайте руска газ...минават се всякакви граници...Бог да ни е на помощ с такива "лидери"

392

ББ

преди 2 години

Господ е Справедливият Съдия...от кога крадци и престъпници започнахте да съдите хората,заливат ви с пошлост и мръсотия,отклонявайки вниманието от престъпленията които вършат през целият си живот комунистите на путин...и ЕС...мълчи удобно...и ги финансира...затваря си очите...Кога Справедлив и Солидарен...Кога Силен и Проспериращ ЕС...г-жо Меркел...г-н Макрон?...очаквайте...ама защо тая е родила момиче а не момче...ама защо бяло а не...това минава всякакви граници...милиарди сме бесни...

391

ББ

преди 2 години

толкова е смешно и позорно...политиците управляващи унгария,чехия и полша са елементарни крадци на евросредства,зависими от путин...стари комунисти...дреме ни за сексуалната ви ориентация...вие продавате съюзниците си...и отклонявате вниманието с тази помия на хората от вашите грабежи другари комунисти...унгария и полша вън от ЕС...останалото е...бъдещ разпад...предателство над Народите ви г-жо Меркел и г-н Макрон,имате ли смелост да го направите..или ще финансирате лицемери и крадци..комунисти?

390

Джендариум

преди 2 години

Ееех блажени са незнаещите. В щатите имаше шествие на педофили за техните права. Естествено въоръжена до зъби полиция ги пазеше. А в TED's Talk YouTube пък имаше една госпожица която казваше че педофилията не трябва да се третира като нещо лошо. Във тези ценности. Аз съм на 38 но като питам баби и дядовци или поколението преди мен СССР никога не са взи ами децата насила от родителите. Пари и имуществото да но не и деца. Не съм комунист и живея на запад.

389

Джендариум

преди 2 години

Джендарите са най важното в ЕС. Няма банки, няма организира престъпност, икономическо развитие и други. Дженда е най важното. Ако Албания утре издигне президент дженда ще влезнат в други ден в ЕС. Ако Маймунодония избере парламент с дженди ЕС ще ни хвърли няколко ядрени бомби и на гърците да не им пречи на историята. То и сърбите ще го отнесат. Абе Великия Джедай...а това де Дженда ще покаже пътя.

388

Анонимен

преди 2 години

Евала!!!

387

Анонимен

преди 2 години

Покрепям и аз ОРБАН. Не само това което правят в леглото ъъъ, ама са и много лъжци! Имат проблем в психиката и с лъжата и морала също. Поне голям процент от тях със сигурност!