466

ББ

преди 2 години

Свободен и Справедлив Свят!!!Бог да пази САЩ!!...или го погребете г-н Байдън!!!...докараха ни да молим за смъртта като за ...спасение...и не съм луд....моля се да полудея...в 21 век...позорно,срамно...Бог да пази САЩ!!!

465

ББ

преди 2 години

бедни духом...крадци на животите ви,на парите ви,на Свободата ви.н.еч.веци отклоняват вниманието ви...ок...скандални теми...търсите скандала...така се позоционирате...тъпата истина е,че живеем зле и несвободно,убиват ни през вируса...насаждащи ни страх в опит да ни уплашат и направят зависими...крепостни...роби в 21 век...този не човек е просто инструмент...роб на комунизма...на дявола....елементарен крадец финансиран от несправедливият и зависим ЕС

464

светнат

преди 2 години

Ми...прав си е човека - гнусни са.Господ му дал тояга, то тича при доктор да я реже, че и дупка да му прави.

463

КПСС БКП

преди 2 години

Браво на чешкия и унгарския президенти ! Само бой, бой и пак бой ще вкара в правия път всичката тази разлагаща се пасмина наричащи се "различни"

462

Германец

преди 2 години

"Да излизаме от ЕС и да си вземат макетата!" -- Ами айде де. За съжаление договорите в ЕС са такива, че ние не можем да ви изхвърлим.... А искаме много, барабар с вишеградските недоразумения. Напуснете сами.

461

Браво

преди 2 години

Ами гнусни са я! Гнусни са били и винаги ще са гнусни! Не случайно сега Унгария,Чехия и Полша са най-доброто място за живеене в Европа! Докато има още такива ПРЕЗИДЕНТИ/ не кат нашия ***/, има още надежда!

460

YK

преди 2 години

Чехия няма транссексуални...не съм видяла

459

as

преди 2 години

Греши ли ?

458

frd

преди 2 години

Наистина са гнусни и противоестествени.

457

Анонимен

преди 2 години

Тоя на снимката не е ли гнусен - глей го какъв прилеп е (да ме извиняват прилепите, че го сравнявам с тях).

456

Атанасов

преди 2 години

До дедо от село ......Ми те не искат и да се възпроизвеждат-щото ставот после скъпи работници,по добре имигранти ит изтока и Африка,искат по малко-и става по голяма печалба...те за това зорлем от малки ги тикат към левия бряг...проста икономика.

455

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ТОЧНО ИЗКАЗВАНЕ ОТ МИЛИШ ЗЕМАН

454

пияница мистик

преди 2 години

Абе, дроагаре, вие тук за нещо друго можете ли да мислете освен за Бойко Борисов? Под всяка статия, даже такава за времето успявате да го намесите :))) Обсебени сте от него повече от славянския ви измислен Бог и дрогаря Путek

453

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Бре да му се не види, ни един либералолизач не рони пед деразки сълзи!Ало, кога е да плюете Русия сте първи ама кога стане лав за вашата пед еразка съшност - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!

452

Анонимен

преди 2 години

БРАВО Г-н Земан и Г-н Орбан! Вие сте ИСТИНСКИТЕ европейски лидери, а не тея дяволски изчадия които ни са натрапени от една шепа сатанисти, като примерно Уру псия фон дер Лай нян. България е с ВАС!!!!!

451

да

преди 2 години

До Анонимен 493,ако имаш предвид бацоне и сие си много прав!

450

хахахаха

преди 2 години

Да,ВСИЧКИ източно европейци се оказаха ХОРА,а не тикволандци като наЗЕ...Ам то като гледам вийнито еднокнижника-че той си е жив содомит....барабар с ЦК на партията МУ.

449

дедо от село

преди 2 години

Е, ми прав е човекът! И да ги питам като селянин човек на тези западни серсеми кой ще им ражда и прави децата като искат да събират женско с женско и мъжко с мъжко? А бе нещо са слънчасали или има друга работа тука?

448

Handel

преди 2 години

До Ако"в БГ-ото имаше политици с топки щяхме да подкрепим Чехия. Но уви..."Има политици с топки но това са главите им.

447

do499

преди 2 години

a?