446

Ако

преди 2 години

в БГ-ото имаше политици с топки щяхме да подкрепим Чехия. Но уви...

445

Еди

преди 2 години

До папатаНе пише нищо за пол , антихристе. В откткровението си Йоан опсисва Бог като камък. Това с какво ти помага?

444

Край ами !!

преди 2 години

Събирате си джендърското бажче и Терминал 2 в посока Брюксел/Берлин/Париж и прочее обетовани джендърски места. И предвидете да не се връщате въобще !! Там имат много хубави прайдове и клубове !! Ще Ви уважат и задоволят отвсякъде и хубава работа ще ви намерят!!А сегичка беж!!

443

Край

преди 2 години

Бе те и дъртите като него не са по-малко гнусни ама... Ще трябва да се търпим.

442

Анонимен

преди 2 години

Да излизаме от ЕС и да си вземат макетата!

441

Анонимен

преди 2 години

Едва ли го е казал директно, но всички джендърски неща са извращения и психични заболявания, стимулирани законодателно и социално от Кабал за разрушаване на семейството, нормалността и връзката със Създателя. Колко вярващи транссексуални и хомосексуални познавате? Нито един. Всички са атеисти, роби на плътското у себе си, пълни материалисти.

440

Анонимен

преди 2 години

комунистите и техните издънки са най-гнусни

439

Словянин

преди 2 години

Самият ЕС е гнусен.

438

ХЕТЕРО

преди 2 години

НА МЕН ЛИЧНО ОБРАТНИТЕ НЕ СА МИ НАПРАВИЛИ НИЩО ЛОШО. КОЕТО НЕ МОГА ДА КАЖА ЗА: ТИКВАТА, ПУТИН,МЕРКЕЛ .....

437

Анонимен

преди 2 години

МНОГО ОБИЧАМ ДА МАСТУРБИРАМ НА ПОРНО С ТРАНС, АКО ИСКАМ ДА ЗАБАВЯ ОРГАЗМА, ГЛЕДАМ СНИМКИ НА ВИКТОР ОРБАН.

436

Анонимен

преди 2 години

АЗ ПЪК РЕДОВНО ЛЪСКАМ БАСТУНА НА ПОРНО С ТРАНС, ДАЖЕ МИ Е МЕЧТА ДА ПРАВЯ СЕКС С ТРАНС. МНОГО ЯКО СЕ ДЪРВЯ.

435

а

преди 2 години

Прав е човека, но globohomo не спират.

434

ББ

преди 2 години

орбан ...Президент на Франция дори...революционно...либерал-глупаво,водите Света ни към нещо чудовищно...дано съм лош пророк!

433

ББ

преди 2 години

унгария и полша вън от ЕС...или Беларус нов член на ЕС...толкова сте страхливи и безпомощни ЕС политици...

432

ББ

преди 2 години

дреме ми за ориентациятта ви,ваше право,спазвайте правилата,плащайте данъците си...обаче...този дори не е човек вече...утре на подобен може да му хрумне да обяви ...еднооките,едноръките,еднокраките,...болните от астма...или от високо кръвно...за гнусни...на там ни водят и се поддавате елементарно...а зомбито си е путинист,рожба и възпитаник на СССР...навсякъде са...и ЕС политиците им е грях,че не можаха да се справят с тях,зависими са...остана само САЩ...Бог да пази САЩ!

431

Фил

преди 2 години

До ентелегентите, на които християнството им е трън в окото. По повод интересния им въпрос "какъв пол е бил бащата на Исус?" Отговор - вярваш или не в библията - женски пол не е бил в никой случай. Така че провокацията няма тежест. Или се чудя дали безполовите всъщност не се смятат за божествени?

430

Упадаък

преди 2 години

Активистите са злокачественият тумор на съвременното общество. ЕС от икономически съюз се *** в Содом и Гомора. Сега вместо върховенство на закона и конкурентоспособна икономика имаме корупция и джендаризъм.

429

Анонимен

преди 2 години

Да вземем пример от Орбан! Обратните са хора като хора, нищо лошо не правят никому, не трябва да се гледа на тях като на престъпници, но все пак, хомосексуализмът е аномалия, физическа и психологическа. Нека да не се натрапва, че да си хомо е нормална ситуация. По-скоро е природно изключение и така трябва да се приема, както приемаме, че има хора с генетични аномалии и недъзи.

428

Право на ГНУС

преди 2 години

Всеки има право да се гнуси - това не е расистко, а е вътрешно присъщо на човека. Не можеш да заповядаш на тялото ти да не се гнуси от ***, от влечуги, от хора с друг цвят на кожата и друга сексуалност. Самата мисъл за целувка между еднополови може да накара някои хора да повърнат - спонтанно.

427

Анонимен

преди 2 години

"И в библията е казано,че майката е жена,а бащата е мъж."А какъв е бащата на Исус?Някой христиЕнин ще ми каже ли?