386

Гай Баньо

преди 2 години

Днес права на сексуално ненормалните,а утре права и на педофилите.Спокойно да си изнасилват деца.Реално либералите са гнусни,защото точно те прокарват тия слабоумни идеи.Да даваш права на малцинствата,като същевременно отнемаш на малцинството,е стара тактика за подкопаване на националните държави.Така се разслояват обществата и се достига до разпад на нацията.Що не ходата да *** за правата на обратните в Китай и Индия,а им пука само за Европа?Защото едрият капитал има нужда от работници.

385

Анонимен

преди 2 години

Благодарен съм на господ, че са ми гнусни, то иначе ако не ми бяха гнусни си е направо много лошо.

384

Додо

преди 2 години

Факта, че ги нарича "хора" е комплимент за тях, отдалите се на сатанинска содомия паднали души.

383

Ха-ха

преди 2 години

Да не би да не е вярно?

382

вече дърт

преди 2 години

Да ви кажа, все ми тая. Друго ме вълнува. Ако си сменя пола по документи, ще мога ли да се пенсионирам по рано като жена (по документи) ?

381

Друг е въпросът

преди 2 години

Добре де, като си смениш пола, на дърти години проблеми с простата ли ще имаш или с менопаузата. Ей този въпрос не ми дава мира.

380

Анонимен

преди 2 години

До Стар набор "Вече стана ясно, че статията е превеждана и едва ли пише таккова нещо. Успокойте се, няма да ви правят "обратни" :))))))

379

Анонимен

преди 2 години

До Cesko "Историята го твърди, а не аз. През цялата човешка история децата са били отглеждани от мъж и жена" ТоА па. Даже и тая история, на която си бил свидетел, даже само в България ... яко разведени, яко с един родител, побоища и бягства от къщи .... какви "отглеждани". Тва лицемерието край нямааааа!

378

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

Гледам и у нас са се навъдели привърженици на ЕС-демократурата. Жалко, на края ще устоят и преживеят само традиционно-консервативните общества, напр. Иран, европейци и американци ще се самоунищожат и ще освободят територия за араби и африканци. Това е може би целта на политиката на ЕС

377

Стар набор

преди 2 години

Ега си ДИКАТУРАТА ! Длъжни сме били да преминем към смяна на пола и стерилизация - вижте последното изречение в статията - тези от Политбюрото и ЦК на ЕС нормални ли са ? Докога ще ги траем ?

376

СВОЙ

преди 2 години

С тази тоталитарна и изкривена администрация няма да го бъде ЕС. Малцинството от според мене психични и генетични мутанти кавито са обратните,а да не говорим за транс не знам си какво,да налагат на нормалните голите си ***???Не няма да я бъде!

375

Анонимен

преди 2 години

Англичните са големи , голяма маса от хора протестира в Лондон срещу коронавируса, браво, крайно време беше!

374

Анонимен

преди 2 години

До 420.....Тази намеса във възпитанието на децата.........Най-доброто възпитание е възпитанието с ЛЮБОВ, друго няма! Лобовтта може да се прояви навсякъде стига човек да е човек! Обратните се раждат, не могат да бъдат превърнати в такива по подръжание или вкус! Винаги ги е имало от сътворението на всета по една или друга причина! Да, някои прекаляват с показността но показността не е само техен стандарт! Показността на нечие хетеросексуална просташина не е по добра!

373

Съгласен

преди 2 години

До CeskoИ винаги са раждани от жена, но на някой места по света, особено в "Е.в.р.о-атлан-ти-ческа" Европа, продължават да опитват да го правят мъже.Които "естествено" първо се опитват да забременеят.......Хахахахаха

372

До 415

преди 2 години

Аз не давам АКЪЛ на природата.Природата го казва. И друго, никой не ви мрази и забранява. Неправилното е тази ваша показност и агресивност. Тази намеса във възпитанието на децата. Правете си вашата любов и оставете другите на мира!

371

Анонимен

преди 2 години

До Нормалност 418.....Западните общества отчитат трайно ниска раждаемост.....Ха ха ха ха ха ха....Баш пък западните но не и източните начело с България! :))))) Свери си "Чайката"!:))))))))))

370

Нормалност

преди 2 години

Западните общества отчитат трайно ниска раждаемост заради прекалената си толерантност към тези хора. Така човечеството ще изчезне, толкова са разглезени, че не си дават сметка.Наистина гнусна работа.

369

Анонимен

преди 2 години

До Cesko 416.....Историята го твърди, а не аз. През цялата човешка история децата са били отглеждани от мъж и жена.....Особено от българския мъж, ИСТИНСКИ природен субект и тесногръдо пещерен синдромаджия.:))))))))))))))))))))))))))))

368

Cesko

преди 2 години

До 402 Историята го твърди, а не аз. През цялата човешка история децата са били отглеждани от мъж и жена.

367

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 413.....Прав е човекът. Неестествено е. Извън нормалното в природата......Слънцето грее за всички тъй це кой си ти, балканския субект и синдромаджия който да дава АКЪЛ и наставление на Природата???:))))))))))))))))