28

Анонимен

преди 2 години

"...Нямаме стандарти за това как се води медицинската документация в България..."И за какъв ... трябва да плащаме за "източването на НЗОК"? Чиста схема по търговия с органи! И ако сега няма да има "специалисти" с реални присъди - то това е "върх" на БГ прокуратурата;) НЗОК да го "ду.a"...! КОЙ, ЗАЩО И НА КОГО ТРЯБВА ДА ПЛАЩА при такива схеми???

27

до Лекар

преди 2 години

У нас лекарите се броят на пръсти бялата мафия е налазила навсякъде за тях пациентите са банкомати, а не болни.

26

Бал Мал

преди 2 години

Бря, бря...Борисов разбирал и от трансплантации.Големи глупости се пишат.Сега изкарайте и сетра му , че е участвала.

25

Анонимен

преди 2 години

До Лекар Който е вършил престъпление ще влезе в затвора. Не е необходимо всички, а само тези които нарушават закона. Лекарите също са хора. И на тях нищо човешко не им е чуждо.. Някои от тях са се замогнали много последните години.. Ще обясняват!

24

Мъдрец

преди 2 години

Разпадът на държавата е осигурен от Фигуранта ! Споко, тъпичкият българин ще изпие чашата с л.а.й.н.а ! Това е гарантирано от Фигуранта!

23

Кармен Златарева

преди 2 години

Навсякъде по Света,не само в БГ,куцо,кьораво, и сакато краде!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Няма да е зле някой да се сети и за проверка по случая половината софийски деца оставени извън детските градини, че далаверата е брутална там.

21

Анонимен

преди 2 години

Касапите с бели престилки блеснали в пълният си блясък. Крадливи, корумпета.

20

Лекар

преди 2 години

А защо не вкарат всички лекари в затвора ? Нали Фигуранта каза , че няма вирус, тогава за какво са ни лекарите ? Я, всички в панделата!

19

Анонимен

преди 2 години

От магистрали до болници, където и да бръкнат за проверка, все смАрди.

18

Анонимен

преди 2 години

То само това да е на рамо да ги носиш при шайката навсякъде е ОПГ.

17

Анонимен

преди 2 години

Още едни "неуспешни" избори, удължен мандат на служебния кабинет и ГЕРБ си заминава.

16

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам,коя е болницата в България която дава над 50%от донорските ситуации в страната годишно,кой е началник и координатор по донорството там и как става тая работа в една болница от общо над 300 в България да се случват повече от половината донорски ситуации?

15

Свен

преди 2 години

За един приятел питам: тези четиринадесет трансплантации ли са най-големият проблем за цъкане в обхвата на отговорностите на здравното министерство? Или сме в акция по отстрелване на потенциални ГЕРБ активисти? Или пък вдигаме популистическа пушилка, за да скрием преконфигурацията на държавата така, че да ни е по-удобно да я оберем?

14

незаконно

преди 2 години

Това за незаконните трансплантации можехме да го видими във филми, струваше ми се, че е далечно, непонятно, някъде в слабо развитите държави и невъзможно в европейска България. Поради това, че е отвратително, грозно и дълбоко нехуманно. И че български лекар никога не би си изцапал ръцете и съвестта с такова деяние. Нека се разследва и да се установи истината, но ако се докаже, ще бъде поредното крушение на вярата на нацията в "доброто и в човека". Долнопробни търговци ли са българските лекари?

13

Нас*ран Гербераст

преди 2 години

Кой ми с.ра в гащите?

12

Анонимен

преди 2 години

На герберастките крадци гащите вече не са бели.

11

ОПГ...

преди 2 години

Много. ТЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ НАЧЕЛОСЪС БИБИТКО СЪЗДАДОХА МНОГОТАКИВА ОП ГРУПИ. И МАЛКИ ИГОЛЕМИ. ДЪРЖАВАТА НИ Е ОБСЕБЕНА. МНОГО РАБОТА ГИЧАКА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПО ДОБРЕ ТО ДА СИ ОСТАНЕ. ОТЛИЧНО СИВЪРШИ РАБОТАТАТА.

10

Emigrant

преди 2 години

Ей тва червената на паст не се спира пред нищо?!Сега почнаха да ровят и лекарите?Щот много им е леко на докторите и щото малко работят дай Фигуранта да си излее злобата и чрез тяхното унижение!Понеже не може директно да се изгаври с Мутафчийски,а го е страх,че последния ще го бие като маче у дирек на есенните избори,дай да рови червената сви ня да клепе и по докторите?!Само хапче 7,62 от Казанлък го управя тоз руски аватар и нищо друго!!

9

Анонимен

преди 2 години

Хората на ген. Радев започнаха да разцепват мъглата спусната от Борисов. Какви са ги вършили от ГЕРБ? Единбозна.