40

до 57

преди 2 години

колкото юдеите си четат библията и претендират толкова и арабите си черат корана и претендират. И кой е по прав.....

39

Анонимен

преди 2 години

През 1870г. на територията на Палестина има-няма 2000 евреи. Факт.

38

Анонимен

преди 2 години

Според мен си е чиста религиозни война. Да ти задам въпрос тогава. Защо Иран не носи ракети на Кюрдите ?:)) Там не е ли същото ? А защо Турция защитава Палестина, когато съвсем скоро влезе в кюрдските райони да се саморазправа? Айде нали сте големи защитници кажете .

37

до 48

преди 2 години

ми то ако се върнем 2000 години, ще трябва и ние да си ходим обратно във Фанагирия. Хайде като четеш история и не си русофил, да кажеш колко израелски или юдейски държави има през вековете, ние българите поне за 1400 години имаме три държави на тая територия

36

Анонимен

преди 2 години

Евреите получават от Бог Отец Светите земи за да живеят во веки на тях! Пророка Мойсей ги води по Божията воля от Египет в Светите земи и им дава Божия закон ( Кивота- Скрижалите) по който да живеят! Четете Библията и не я делене на Стар и Нов завет, както и когато ви е угодно, защото и дявола може да чете Евангелието, на обратно..

35

Анонимен

преди 2 години

Не е случайно, че в цялата човешка история, още от древен Египет са подлагали на гонения евреите. Използвали са ги като pоби за строежа на пирамидите. После римляните унищожават Ерусалим до основи и оцелелите евреи продават в робство. Така се разселват в Европа. После европейците ги гонят. Няма една европейска държава в която да не е имало пoгроми срещу евреи. Защо ги мразят? Не е заради черните им очи. Ще ви кажа защо. Защото са гадно, прoкажeно племе и го демонстрират и сега.

34

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 49ЩОТО ЕВРЕИТЕ ТИ МИСЛЯТ ДОБРОТО :D ОСОБЕНО ЮДА!!!НЕМА ДА ТИ МИНАТ НОМЕРАТА!

33

Истината

преди 2 години

Опитва се да се вмени ,че това е религиозна война , но това е борбата за свобода и човешко отношение на палестинците. .Под ръководството на САЩ и Великобритания се създаде изкуствено Израел през 1948 год,като се изгони палестинския народ. Оттогава до днешни дни палестинците са подложени на геноцид и заграбване на земите им. Ивицата Газа е днешния концлагер за етническо прочистване. Дори евреите хасиди са на страната на палестинците

32

58

преди 2 години

Успех на Израел!

31

Анонимен

преди 2 години

железния купол на израел се видя колко е железен, щом падат в градовете им стотици самоделки от тръби пълни с амониева селитра....

30

Анонимен

преди 2 години

Нас, нормалните хора, какво ни засяга това?

29

Анонимен

преди 2 години

До колкото познаваме историята евреите са там от над 2000 години. Ако ти ск почнал да учиш история от 1947ма си е твой проблем :)За русофилите да не забравяме, че Хитлер също толкова мразеше к вас Болшевиките и ви намали доста повече от евреите :)

28

Анонимен

преди 2 години

точно така мачкай гаднярите

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Дека *** видя уе?

26

Анонимен

преди 2 години

Арабите нарочно се крият сред жени деца и журналисти за да могат след това да говорят колко жени и деца и офиси на журналисти са били бомбандирани.

25

Анонимен

преди 2 години

тези юдеи не разбраха че арабите няма да преклонят глава. Те са като троскота, колкото го косиш толкова избуява. Пълни мазохисти са.

24

Анонимен

преди 2 години

70 г евреите убиват араби и грабят земята им 70 г светът ръкопляска за това и не налага санкции, защото не е Русия... Това лицемерие трябва да спре

23

АнонимеН

преди 2 години

УДАРИТЕ НА ИСРАЕЛ ПО ПАЛЕСТИНА НЕ СА СПИРАЛИ ОЩЕ ОТ КОГАТО ГИ НАСТАНИХА ТАМ ПРЕЗ 1947-*** ГОДИНА!

22

...TURKISH POWER..

преди 2 години

Palestina svobodna.Évreite vun...

21

Анонимен

преди 2 години

Лудия русофил с главните букви пак е избягал от лечебното заведение за душевно болни руски роби! Сложете един пазач на входа на лудницата в Карлуково бе, срамота!