60

Анонимен

преди 2 години

Вие дето подкрепяте държавата терорист Израел не сте българи, а евреи, но се представяте за българи.

59

преди 2 години

трябва да им изсипят всичките си ракети, и след това да разтръбят навсякъде, че трябва да се сключи примирие, както редовно правеше исраел

58

Анонимен

преди 2 години

Защо оон не държи сметка на Израел за две държави и не налага санкции това е въпросът на въпросите!

57

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 73ГРЕШИШ ИСРАЕЛЕЦО, ТОЧНО РУСОФИЛИТЕ ПОДКРЕПЯТ ИСРАЕЛ ЩОТО ТЕ ВЪРШАТ СЪЩОТО В УКРАЙНА!

56

Дякон Игнатий

преди 2 години

Евреите предадоха Иисус Христос. Юда го целуна и предаде срещу 30 сребърника. И вие искате да ви уважаваме? Никога. Връщайте се обратно в ада откъдето сте изпълзели, чеда на юда и антихриста!

55

до 69

преди 2 години

......Ислямските фанатици трябва да бъдат избити до крак.Иначе няма мир. Историята го показа.....а защо станаха фанатици, защо 80 те като ходехме да бачкаме в Либия, Ирак, сирия бяха кротки и там беше спокойно с типичната арабска лежерност, а днес са радикализирани. Ако някой не го тормозиш той не озверява.

54

Анонимен

преди 2 години

Който ислямист посмее да дойде да взривява в Европа - смърт. Ако са много - депортация на всички мюсюлмани по родните страни.Никаква толерантност към средновековни убийци и шовинисти.

53

Анонимен

преди 2 години

Фед не е подконттола на никакъв евреи. Кадафи почна да ламти за злато и да плюе запада, който му даде технология да е богат. Заслужено беше премахнат. Садам нападна Кувейт захранващ с петрол Сащ и Запада . Нормално беше унищожен. Тояа са диктатори, които винаги се самозабравят в един момент. Милошевич реши ,че целите Балкани са негови и миже да беси който не го слуша.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма друг начин за диалог със мюсюлмански фанатици.Изтребление до крак.Иначе няма мир.

51

Анонимен

преди 2 години

С теб сме Израел.Не обръщайте внимание на русофилите подкрепящи ислямските терористи. Те ще измрат с годините и дори децата им не искат да бъдат подобни идиотии.

50

От 57

преди 2 години

63 Юдеите са божието племе това пише Библията, от това племе е и нашия Спасител, Исус е по майка евреин! А исляма е християнска секта, зародила се в планините на Сирия в началото на 7 век след Христа! Исляма няма божествено предопределение за появата му, това учение по скоро е политическо движение през средновековието на арабските племена воюващи с Източно Римската империя за плячка и грабеж! Това е и в основата на джихадизма!

49

Анонимен

преди 2 години

теглете си локумите колко праведни да юдеите, а тези с брадите ще тръгнат пак по Европа да взривяват евреи тук и там. Ново Сарафово ли искате.

48

Анонимен

преди 2 години

Кой ще измиташ. Ей момче. Слез на земята. Това са човешки същества. Какви жертви се изкараха евреите през всв, а сега етническо прочистване правят.

47

Анонимен

преди 2 години

Ислямските фанатици трябва да бъдат избити до крак.Иначе няма мир. Историята го показа.

46

Евреите са врагове

преди 2 години

Ирак и Сирия си бяха светски страни, където араби и християни си живееха в мир. Даже българи ходиха да работят там. Евреите и техните слуги американците разбомбиха половината мюсюлмански свят и предизвикаха бежанската криза. Какво каза кадафи? Бог ми е свидетел Европа ще плати скъпо за това. Либия е вратата която ви пазеше! Евреина Саркози свали Кадафи. САЩ просто изпълняват нарежданията на Израел. ФЕД е под контрола на евреите. Евреите са врагове на Европа.

45

Анонимен

преди 2 години

Израел да ги измита от лицето на земята.Палестинците не са нормални хора. Ислямски фанатици ги отглеждат със специална цел. Когато някои от тях бяха разселени съсипаха държавите, в които бяха пратени. Прочетете за Черният септември в Йордания и кой съсипа Ливан избивайки християните там. В Ливан преди това 30 години имаше мир, спокойствие и мирно съвместно съществуване между християни и мюсюлмани. В Египет не си стабилизираха държавата докато буквално не изклаха ислямските терористи.

44

До 9

преди 2 години

Каква ''борба за независимост'', ти чуваш ли се изобщо какви глпости говориш ! Те са си свободни и независими, но досега няколко хилядолетия не са създали държава, а дори в египетските летописи са наречени ''скитащи'' ! Тия земи не са техни, а Израел е държава, призната в цял свят, при това създадена отново на мястото на древното им царство, столица на което е Йерусалим ! Хайде осведомявайте се добре, вместо да словоблудствате !

43

АнонимеН

преди 2 години

ООН ДА СЕ СЪБЕРЕ НЕЗАБАВНО И ДА БОМБАРДИРА ИСРАЕЛ !!!ИСРАЕЛ НАПАДНА ЙЕРУСАЛИМ И ГО ЗАВЗЕ ПОЛОВИНАТА, А ТОВА Е ТЕРИТОРИЯ НА ООН!ИСРАЕЛ Е МЕЖДУНАРОДНА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ !

42

Анонимен

преди 2 години

До 58Ами именно клоун. Вие се връщате назад да казвате,че били палестински земи ? Земите не са на никой докато не го извоюва.Второ аз да ти кажа ,кога е имало Израел ?Не! Ти ми кажи, кога е имало Палестина :)) че твърдиш, че някой им е взел територия.

41

до 57

преди 2 години

колкото юдеите си четат библията и претендират толкова и арабите си черат корана и претендират. И кой е по прав.....