80

Отврат

преди 2 години

Тук само някакви евреи пишат

79

АнонимеН

преди 2 години

ООН НЕЗАБАВНО ДА ПРИЗНАЕ ПАЛЕСТИНСКИЯ ГЕНОЦИД И ИСРАЕЛ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН В ХАГА НА 100-ЦИ МИЛИАРДИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И АКО НЕ ГО ПЛАТИ ДА СЕ НАЛОЖАТ СОЛИДНИ САНКЦИИ!!!---------ТРЪМП ВЕЧЕ ГО НЯМА, А БАЙДЪН НЕ Е ТРЪМП!

78

до 76

преди 2 години

и чеченците бяха силно радикализирани и кво стана, сега са най верните кучета на Путин. Само с танкове и самолети не става има и дипломация. Която юдеите не познават явно.

77

Анонимен

преди 2 години

Турците и русофилите вместо да гонят вятъра по форума да си стягат партакешите и да ходят в Палестина да се борят за каузата си.Тук по форумите нищо няма да постигнат.

76

От 57

преди 2 години

73 Дяконе, това което пишеш е чиста ерес, Исус е роден от светата дева Мария ( еврейка по род) и отгледан от пастрока си Йосиф ( евреин по род), всичките Апостоли ( Исусовите ученици) са евреи по род! Да Юда го предаде, но Исус знаеше за това предателство и знаеше, че с мъките на Светия Кръст ще изкупи греховете на хората пред Бог Отца! Какви " християни" сте бе хора, като не знаете и не разбирате Божието Слово- Библията? Срамота е де се наричаш дякон, още по срамно е " дякон Игнатий"!

75

до 76

преди 2 години

Който ислямист посмее да дойде да взривява в Европа - смърт.да плашиш ислямист със смърт е като да плашиш куче със шпек салам. той ше умре като мъченик а ше избие десетки невинни.

74

Анонимен

преди 2 години

Турците да не се изявяват по българските форуми и да не се опитват да ни дават уроци по история, защото българите са образовани за разлика от анадолската паплачч. Никога против Израел, никога подкрепа за ислямски терористи и убийци.

73

Анонимен

преди 2 години

Ние 500 години сме виждали, че мюсюлманските екстремисти не са хора, нито някога могат да бъдат въобще човеци. Не могат да бъдат нормални, миролюбиви и морални хора. Никога!Такива не бива да бъдат оставени да размирят целият свят. Трябва да бъдат спрени. Щом не искат да се променят просто да бъдат изтребени.

72

Геноцид

преди 2 години

Това ,което Хитлер правеше с евреите ,сега те го вършат към палестинците-съвременен геноцид под закрилата на САЩ/още от 1948г./ Израел е нещо като Северна Македония , никога преди не е имало държава Израел, дори ортодоксалните евреи -хасидите си казват ,че са на страната на палестинците.Вижте в нета по ,че цял свят има многохилядни протести за защита на Палестина-в Чикаго над 150,000 - повече от протестите за чернокожите.Това е война за земя , а не религиозна!!!

71

Анонимен

преди 2 години

До АбеБог не съществува и със сигурност никой не им е обещавал нищо на еврейчетата. Това е едно фашизирано народче, което живее като в северна корея. Казарма, религиозно образование, здрава шпакловка и промивка и резултата е едно озлобено и фанатизирано същество, което не би се замислило да убие дете в името на ционизма.

70

1234

преди 2 години

От едните сме видели само лошо от Калоян насам, а от другите въпреки че сме ги спасили, вече 30 г ни унищожават като народ чрез нпо и финансови институции. Не искаме никакви отношения с тях само да ни оставят намира!

69

Анонимен

преди 2 години

Като гледам тук много турци са се навъдили дето пишат на български и се представят за българи но не могат да обърнат подкрепата на България и българите към Израел.Турция е страна която в цялата си история провежа геноцид към малцинствата. Днес тя го прави използвайки Азербайджан. А Русия винаги е на страната на мюсюлманските фанатици и ги спонсорира с пари, оръжия, информация и обучение.

68

Запознат

преди 2 години

Израелците са по-големи религиозни фанатици от арабите. Само който не е виждал ортодоксален евреин може да твърди обратното.

67

Анонимен

преди 2 години

Давай Израел, с теб сме!Навсякъде има мюсюлмански терористи и руснаци и русофили, които ги подкрепят и спонсорират, но нищо, светът е шарен.

66

Абе

преди 2 години

Тук пишат разни''специалисти'', дето се мислят за много вещи инай- справедливи, но изобщо не са наясно с нещата ! Тия земи са дадени от Бог на ервейските племена по обещание, после пак по Божията воля са разпръснати по целия свят, заради греховете им, и отново по Негово обещание са събрани - всичко това го пише в Светото Писание, но няма кой да чете или да слуша в църквата - нали яденето и пиенето е по-важно, и от време на време чалга до дупка ! Но... виж, във форумите сте големи всезнайковци !

65

ST

преди 2 години

като гледате тази снимка, мислите ли че ракетите към исраел и размириците там скоро ще спрат?

64

Анонимен

преди 2 години

Това колко са лоши мюсюлманите пак е еврейска пропаганда за да научат християни и мюсюлмани да се изтребват и мразят, а те, богоизбраните, да ни управляват. Българи и турци са живяли 5 века в мир и сега живеят в мир. Ционистката ви пропаганда не хваща дикиш тук.

63

Анонимен

преди 2 години

А вие дето подкрепяте ислямски фанатици не сте българи а руснаци с български паспорти, които продават родината си дори без пари, защото го считате за велик дълг.Никога против Израел, никога за ислямски терористи.

62

АнонимеН

преди 2 години

ИСЛЯМА Е ВРЕДЕН И ОПАСЕН , НО ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ИСРАЕЛ Е ОЩЕ ПО-ВРЕДНА!

61

Анонимен

преди 2 години

Историята показа, че когато няма ислямски фанатизъм християни и мюсюлмани хивееха в мир. Всъщност всички религии живеят в мир. В момента, в който избуяха фанатиците и държавите пламнаха. Само че държави като Египет и Йордания, които сами си изклаха и ликвидираха мюсюлманските терористи се оправиха. И докато не го направиха не се оправиха.