100

69

преди 2 години

турците и арабите са *** щом молят папата за помощ:)))

99

До 96/Без държава

преди 2 години

Ти сам си казал коя е голямата разлика между Израел и РСМ - че еврейски народ има (не просто етнос), а ''македонски'' - не ! Значи равенството ти е невярано, а при това не знам такива като теб къде забравят и фактора ''Божия воля'' ! Евреите са заселени преди хиляди години по ония земи, после разпръснати по целия свят, и отново събрани - всичко това по Божията воля и обещание, а който върви срещу Бога, рано или късно съжалява !

98

Анонимен

преди 2 години

Миже да се каже и така: Цял свят осъди ракетната атака на терористичната групировка хамаз по Израел.Въпрос на гледна точка:))

97

Анонимен

преди 2 години

вече се разбра кой кого е в световната играсправедливостта ще възтържествува по един или друг начин

96

Боневa

преди 2 години

осигуряване*

95

Боневa

преди 2 години

55+33=88 От 188 човека 88 са жени и деца. Половината загинали са жени и деца! Заради войнолюбивият Нетаняху,страдат всички евреи! Един ден, отново Израел и Йерусалим ще бъде разрушен. Това е старо предсказание на Ванга!Може ли да се избегне ,да ако евреите си изберат достоен водач който да им донесе мир за да изгрее и над тях ярка звезда на мир и свобода!Нетаняху освен корумпиран е интригант вярва, че войната е пътя към усигуряване на мира, затова ще загуби и войната,и мир така няма да постигне

94

Анонимен

преди 2 години

Светът байдънясва бързо,но сигурно!

93

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Израел е трън в Газа на алахата.!.

92

Анонимен

преди 2 години

Путин е ционист, Русия е управлявана от евреи от 100 години. Няма да забравя колко злостно скочи срещу един поляк и го нарече антисемитска с. само защото намекна, че евреите не са това което ни представят по медиите.

91

Анонимен

преди 2 години

Цял свят осъди и остана шокиран от бруталните израелски бомбардировки (дори вашите американски работодатели), само вие пляскате във възторг сякаш са ви татуирали дaвидовата звезда на диpницитe. А може би да.

90

Анонимен

преди 2 години

А на какво се дължи подкрепата за израелските терористи, които изселват цели семейства и бомбят деца? Не е ли защото САЩ подкрепят Израел, та и вие да не останете по-назад. Дано ви дадът зелена карта ама надали.

89

Да бе!

преди 2 години

Ама тези от Хамас не знаеха ли, че израелската армия е свръх модерно въоръжена , за да изстрелят наведнъж толкова много ракети срещу мирното население на Израел. Терористичните атаки на Хамас не са за първи път и Бени Ганц няма да остави терористите, докато не ги ликвидира. Иначе, русо-робите от форума лаят срещу Богоизбраните синове на Израил, без да имат исторически познания. бг

88

Анонимен

преди 2 години

До Само питамНяма нужда да питаш: само гледаш какви са руските позиции в региона и можеш да предвидиш какво ще се пише тук, независимо за какво става дума: русофилите ВИНАГИ са на тези позиции, независимо дали става дума за терористи, диктатори или масови убийства.

87

Без държава

преди 2 години

Израел= Северна Македония- нови , измислени държави-само проблеми създават! Еврейски етнос е имало , но не и държава.

86

До 93/До Абе

преди 2 години

Значи според теб няма Бог, но въпреки това се е случвало и продължава да се случва всичко, за което е писано в Библията, че Той е казал - не ти ли се струва твърде странно, и даващо повод за размисъл това, ''многознайко'' ?!

85

Анонимен

преди 2 години

Имало е царство Израел, доста отдавна. А Палестина наистина никога е нямало. Там се колят от 1927г. и със, и без държави Палестина или Израел. И е изцяло религиозна война,за съжаление, подхранвана от проповедници и фанатици. Явно мястото е такова, а уж свято.

84

Анонимен

преди 2 години

По-големи богоненавистници от евреите няма. Именно те убиха исус.

83

Анонимен

преди 2 години

ООН да вкара сините каски в ерусалим. Тия еврейски диваци колко деца избиха сякаш сме средновековието.

82

От 57

преди 2 години

И още нещо Светият Кръст, на който Исус приключи земните си дни, беше пазен от християните като най скъпа реликва цели 11 века, за да дойде богоненавистния Саладин ( това не е точното му име) и през 1187 г когато исляма окупира Йерусалим и последния фрагмент от Кръста беше унищожен от неверниците мюсюлмани

81

до99

преди 2 години

....Докато ислямският фанатизъм е жив мир НЕ може да има....фанатизъм в палестинците няма, той е при талибаните в ИД, Мюсулмански братя. Не бъркай това някой да иска да живее нормално с фанатизъм. Нали се сещаш че тези от бомбардирания 11 етажен блок не са хванали балтиите да колят глави на евреите