20

Хитлер

преди 2 години

Четем новините с интерес на чаша ароматно кафе за добро настроение.

19

Анонимен

преди 2 години

Да пази Господ евреин да ти се намърда в страната. Това няма интеграция. Държава в държавата. Не харесвам исляма, но как да не им съчувствам на палестинците? Не съм и нацист, но Хитлер затова е крещял истерично. Немците са гладували и прoсили по улиците, а богатите еврейски банкери са ги подминавали. Те са контролирали цяла Германия след войната. Както и Русия. И цял свят. И така до днес. Много лукаво племе са евреите, само му вижте физиономията на тоя Нетаняху, изпечен мoшенник.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20Глупости, че са премахнали Палестина. Влезни и виж. Елементарно и тъпо подстрекателство.

17

Анонимен

преди 2 години

Израел просто гони палестинците от домовете им ,за да завладее територии и действа като ЧСИ у нас.Посочва космически цени заземята,която няма начин да се купи и гонят от домовете.Тактика с предизвестен край.

16

Анонимен

преди 2 години

Не обичам войната, но случая една суверенна държава е псптоянно тормозена. Цяло чудо е че не е откачила да избие всипки там. И двете страни не са имали държави... влизат в конфликт и идеята прави държава. Това е. Всяка държава в света се е била з своите граници. Както знаете и на ние сме колили яко. Отделно и на нас ни взеха беломороето ... но не стррляме всеки ден ракети по Гърция. Такова е. Имало е война загуби ли сме.

15

Анонимен

преди 2 години

"защото, можете ли да си представите, искали своя държава."Мииио ... мнооп шат уа

14

Анонимен

преди 2 години

Goolgle Maps са премахнали Палестина от картите си!Това е зло! Целят.пренахването на.държавата и манипулират мненивто на.хората! Кааак таакааа! Кааа такааа тиии ... ще премахнеш цяла държава?!?!?!?

13

Анонимен

преди 2 години

Израелците са ученици на американците, а американците - на нацистите. Заради някакво хипотетично химическо оръжие което така и не откриха, американците избиха половин милион иракчани, преди това избиха 2 милиона виетнамци. Нацистите избиха 3 милиона поляци, а евреите - стотици хиляди палестинци защото, можете ли да си представите, искали своя държава.

12

Анонимен

преди 2 години

И защо трбва да бъдат унищожени Хамаз?Ако тук ни завземат 2/3 от територията и ни натикат в останалата част трябва да не се борим ли?Защо съществуват Хамаз, ИРА, ЕТА.... задавате ли си въпроса? Не те са терористите.

11

Анонимен

преди 2 години

До 14Е.как е и, бе! Елита! Коспирацията! Тайните власти и дълбоката държава МАНИПУЛИРАТ СВЕТА, а ти мутрите та мутрите!!!

10

BREAKIN NEWS

преди 2 години

Goolgle Maps са премахнали Палестина от картите си!

9

Анонимен

преди 2 години

Нали искат война? Да се бият, какво се крият в цивилни блокове и квартали да пускат ракетите. Защо трябваше да провокират отново военни действия, като нямат армия ? Накрая го отнасят само цивилните. Ще има да чистят години пак сгради . Хамас е вреден за Газа. Осъзнайте го.

8

Анонимен

преди 2 години

Хората се борят за независимост, но под натиск ги обявиха за терористи. Нима евреите убиващи деца не са терористи. Ми по тая логика и нашите възрожденци са терористи задето разпалиха априлското възстание. Двойни стандарти.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Точно така. Този е завършен психопат,първо ваксна почти целия народ,наложи репресивни фашистки мерки,а сега и война докара на народа.

6

Аз съм българче

преди 2 години

Нетаняху действа твърде меко спрямо терористите. Сега е момента Хамас да отидат в историята. Колкото и да *** либералните медии, Израел е в пълното си право да се защитава.

5

Анонимен

преди 2 години

Нетаняху е военнопрестъпник

4

До 1

преди 2 години

Бибито Нетаняху защитава страната и народа си !

3

Анонимен

преди 2 години

До 1Или може би ... Милошевич.нямапе.да е съден?

2

Е те

преди 2 години

Ония не знам какво друго са очаквали !

1

Анонимен

преди 2 години

Ако живеехме в справедлив свят, който не е под контрола на световното еврейство, Биби Натаняху щеше да бъде съден за военни престъпления в Хага като Милошевич.