181

Boby

преди 2 години

Шкемби, що не вземеш да отслабнеш малко, че много взе да вдигаш кръвното май, да знаеш че не са само протестърите виновни, а и холестерола.

180

Тра-ла-ла

преди 2 години

А, че защо?Не те кефят протестърите, дето се бунтуват против ставащите в държавата свинщини ли?Ти и ортаците ти искате да е все същата *** ли?Е, нема стане твойта!Сус, бре!

179

Анонимен

преди 2 години

С лъжи и манипулации МВРО няма как да се добере отново до парламента.На агент Иван му хареса да е патерица на Бацо, но това време изтече.Свърши времето на онези, които са самобявили за най-големите патриоти, а зад тази фасада продават паспорти на шиптъри, участват в корупционни сделки във военната област и патриотизма им се измерва с омразата към други и непрекъснато плюскане на кьор-софри за сметка на данъкоплатците.

178

Умен

преди 2 години

Каракачанов НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА!!! За него думи като МОРАЛ,ИСТИНА,ЧЕСТ И достойнство несьществуват!Той се е превьрнал в дебела и алчна ***,,на която очите са затворени от преяждане .Такава алчност не е здравословна и той сьс сигурност няма да участва повече в политическите процеси.

177

Анонимен

преди 2 години

По-скоро трябва да има стена за ето такива "патриоти", които драпат за власт и ще се обединят и с дявола, само и само да се доберат до кокала. Не ги ли виждате колко са смешни, не получиха никакъв резултат и айде пак са в комбина.

176

дано

преди 2 години

В следващият парламент стената да бъде различна от продажба на български паспорти.....Болен Сидеров и онзи с тишината и мотела край М. Търново,на който платихме милиони за измислена ограда...

175

Kolchak

преди 2 години

В следващия парламент статуквото ще е малцинство.

174

Анонимен

преди 2 години

Добре казано, но от агент на ДС. Няма ли други освен него във ВМРО

173

Правило

преди 2 години

Щом комунисти,турци и *** пищят срещу някой,значи той добър човек!

172

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е!

171

Анонимен

преди 2 години

Национално"помирение"като на Костов ли?Подари на комунистите декларация за помирение гласувана в НС,така ги спаси от линч след националната катастрофа с хиперинфлацията ,фалиралите банки,предприятия,та ако обичаш изобщо не споменавай този стар филм.Сега ни лук яли,правят всичко възможно да не се рови техния преход,а с цялата наглост се борят срещу "статуквото".И новите "протестърски" партии на олигарсите,не ги интересува народа или помирение,а власт на преходниците,без да им се търси сметка

170

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов малко да си почине ,пообмисли и тогава да говори Малко повече дипломация няма да му навреди.Това ребром противопоставяне с българските изселници,че са ползвани за политически цели е известно,има и български продажници което е противно,но въпреки това да е по умерен в изказа.В смесените райони имаше по 1-2 % и оттам загуби.Сложно е,политиката е тънка работа и национално отговорна.Беше успешен министър като никой досега и направи много за армията,оборудването и още което предстои.

169

До 178

преди 2 години

Да говориш за "агенти",а неглижираш днешните бивши офицери на ДС обучени и свързани с прехода и мутрите сега съветници на фигуранта ,а някои с прикритие на професори самозвани,иманяри и дърпащи лостовете на държавата е нелепо.На Каракачанов греха му е ,че писал становища за Македония през соца ,най добрия познавач на Македония и нищо различно от днешната ситуация в страната.Какъв " агент" какви пет лева?

168

bar

преди 2 години

То нямаше протести, а предплатени пиянки, който играеха белот, а като дойде камерата на БиТиВиту и подскачаха като ощипани моми. Това беше ,,протеста" Активно мероприятие на Божков и група болшевики - българомразци и техните салфеткаджии.

167

Мишо

преди 2 години

Предател и лицемер! Мерзавец лижещ задните части на властта. ДПС ако го поканят за коалиция ще се съгласи. Човек без принципи, изтъкан от лъжи и нарцисизъм.

166

Анонимен

преди 2 години

Елате български паспорти получавате две трети безплатно, лице за контакт Шкембе!

165

Анонимен

преди 2 години

Марш в Анадола Каракачан

164

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов не мислиш ли че всичко свърши )

163

Анонимен

преди 2 години

И къде е тогава демокрацията след като искате да заглушите правото на протест? И това ако не е терор, здраве му кажете!

162

Анонимен

преди 2 години

карсанъсиктимини на ***.***