137

Гост

преди 4 месеца

Този, Сидеров и най-вече Симеонов нямат място никъде в държавните институции. Те са изключително отровни за народа. Отровата им е с мигновено действие.

136

Анонимен

преди 4 месеца

в следващото народно събрание не трябва да участват хора от това племе, не може някакви чалгясали *** да стоят до великия си вожд който ги гледа сташно от великия си джип и да му ръкопляскат замаяни по команда! такова племе от долнопробни умствен0изостанали аболютно некадърни връзкари не заслужава да има парламент, видели те че другите държави имат парламент и те щели да правят демокрация хахаха

135

Fakt

преди 4 месеца

Петтерасов в европейска държава отдавна щеше да търка наровете в затвора.Не знам какъв "патриот" агентче,писало доноси за 20-30 лева ,ще определя политиката в България.Ако навремето беше направена лустрацията,сега нямаше да гледаме тези псевдо човеци...

134

Въгъла

преди 4 месеца

Умрях от срам като гледах Шкебе войводата да клечи на военен парад с издуто шкембе и копчета на ризата, аха да се разхвърчат на всички страни и панталон, който аха да се спраска по шевовете. На парад, на който трябваше да бъде президентът. Военните трябва да имат дисциплина, най-малкото мярка колко да си натъпчат търбуха...

133

ОНЗИ

преди 4 месеца

Абе Каракачанов стига с твоите дяволъци - българите ту рабраха що за гъ..зо..ли..зец си и депутатче няма да ставаш !!! ХОДИ ДА БАЧКАШ - ПОНЕ С ТОРБАНЛЪКА ЩЕ СЕ СПРАВИШ !!!

132

Анонимен

преди 4 месеца

Каракачанов трябва да замени пингвина на президентското място!!

131

Радостно

преди 4 месеца

Има надежда в нашия народ , щом на тези избори партии като ВМРО, Воля и Възраждане останаха под чертата.

130

Националистъ

преди 4 месеца

Ето ме тука един дето ще гласува за тях! Аз и още поне 300 българи, да спрем чалгата и озападнячените либералчета в НС :)

129

БатТиквун

преди 4 месеца

До БългаринАз искам аз искам да го няма Радев и да си крада денонощно и удоволствия за по 5000 лева

128

Shark

преди 4 месеца

До 126. Няма да свалите Радев през есента. Той ще има втори мандат. И не, не е удачно България да е президентска република. Защото Радев няма да е вечен все пак. Ами ако дойде някой ***-Нар като Роско Плевнелиев?? В никакъв случая цялата власт в ръцете на такъв!

127

Анонимен

преди 4 месеца

Дерзай Каракачанов! Искаме стабилна парламентарна група и коалиционно правителство с ГЕРБ!

126

На Радев самолетите

преди 4 месеца

Били лоши ,а техните където са на чертеж са много хубави, все ми се струва ,че искаха да си купят подкрепа от Щатите, ако властта бъде взета от други и ги напънат да ги съдят .

125

Ителегентен

преди 4 месеца

Аз си го искам!Пак да ми купи самолети и този път като си вземе комисионната не след 8 години направо след 80 да ги докарат и то в музея на военната глупост на Воените ни Министрите да ги изложат до чантичките Билла. Той е образован и много интелигентен само дето не му личи, но тава не е проблемНа мен ми харесва да работя денонощно и съм убеден, че няма *** право да протестирам, и да ходя по площадите, защото трябва да продължавам да работя а той да краде и да дерибейства. Така се прави!

124

трансджендърите са

преди 4 месеца

за предпочитане пред агент Иван и баш бабита . То човек като гледа тези големи мъжкари си вика по добре да стана трансжендър или нещо друго такова .А пък онези от Кърджали и Дулово ,твърдо съм за трансджендърите ,,,

123

Анонимен

преди 4 месеца

що за израз БСП намат култура

122

Интересно

преди 4 месеца

Такава стена не може да се получи. Ако се проведат честни избори и без платен вот, патриоточното обединение ще е някъде на границата, като цяло, за влизане в парламента. Имат твърд електорат с ясен капацитет и няма как да надградят, да приобщят гласоподаватели на този етап. Силата при тях е в популизма и обслужва мотивирайки само техните поддръжници. Това с отказа на лидерите от листите, може и да проработи и да има положителна развръзка. Ще видим)))

121

Българин

преди 4 месеца

Аз не знам кой "нормален" българин иска ИМВ на Мая Галева и има такива чалгари на Слави ибрикчията.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Само след като свалим Радев през есента, можем да обсъждаме дали е удачно да сме президентска република, че тоя разцепи народа на 3.

119

дедо Йоцо

преди 4 месеца

Ш.т.ба в доносническото ченге!Стена пред такива бокл- уци,като теб!

118

Анонимен

преди 4 месеца

Аз го искам, смятам се нормален и съм много образован. Имам здраво семейство и престижна птофесия. Не обиждам никого, не мразя никого. И ще гласувам за тях. Обясни ми ти какво значи нормален? Да ревеш по цели дни и нощи пред парламента, вместо да работиш и допринасяш за общия стандард? Или след като си се навикал и пребил някоя пенсионерка, която ти е направила забележка, си седнал у вас и не си отишъл да гласуваш, точно когато най-накрая държавата е имала нужда от теб?