121

Националистъ

преди 2 години

Ето ме тука един дето ще гласува за тях! Аз и още поне 300 българи, да спрем чалгата и озападнячените либералчета в НС :)

120

БатТиквун

преди 2 години

До БългаринАз искам аз искам да го няма Радев и да си крада денонощно и удоволствия за по 5000 лева

119

Shark

преди 2 години

До 126. Няма да свалите Радев през есента. Той ще има втори мандат. И не, не е удачно България да е президентска република. Защото Радев няма да е вечен все пак. Ами ако дойде някой ***-Нар като Роско Плевнелиев?? В никакъв случая цялата власт в ръцете на такъв!

118

Анонимен

преди 2 години

Дерзай Каракачанов! Искаме стабилна парламентарна група и коалиционно правителство с ГЕРБ!

117

На Радев самолетите

преди 2 години

Били лоши ,а техните където са на чертеж са много хубави, все ми се струва ,че искаха да си купят подкрепа от Щатите, ако властта бъде взета от други и ги напънат да ги съдят .

116

Ителегентен

преди 2 години

Аз си го искам!Пак да ми купи самолети и този път като си вземе комисионната не след 8 години направо след 80 да ги докарат и то в музея на военната глупост на Воените ни Министрите да ги изложат до чантичките Билла. Той е образован и много интелигентен само дето не му личи, но тава не е проблемНа мен ми харесва да работя денонощно и съм убеден, че няма *** право да протестирам, и да ходя по площадите, защото трябва да продължавам да работя а той да краде и да дерибейства. Така се прави!

115

трансджендърите са

преди 2 години

за предпочитане пред агент Иван и баш бабита . То човек като гледа тези големи мъжкари си вика по добре да стана трансжендър или нещо друго такова .А пък онези от Кърджали и Дулово ,твърдо съм за трансджендърите ,,,

114

Анонимен

преди 2 години

що за израз БСП намат култура

113

Интересно

преди 2 години

Такава стена не може да се получи. Ако се проведат честни избори и без платен вот, патриоточното обединение ще е някъде на границата, като цяло, за влизане в парламента. Имат твърд електорат с ясен капацитет и няма как да надградят, да приобщят гласоподаватели на този етап. Силата при тях е в популизма и обслужва мотивирайки само техните поддръжници. Това с отказа на лидерите от листите, може и да проработи и да има положителна развръзка. Ще видим)))

112

Българин

преди 2 години

Аз не знам кой "нормален" българин иска ИМВ на Мая Галева и има такива чалгари на Слави ибрикчията.

111

Анонимен

преди 2 години

Само след като свалим Радев през есента, можем да обсъждаме дали е удачно да сме президентска република, че тоя разцепи народа на 3.

110

дедо Йоцо

преди 2 години

Ш.т.ба в доносническото ченге!Стена пред такива бокл- уци,като теб!

109

Анонимен

преди 2 години

Аз го искам, смятам се нормален и съм много образован. Имам здраво семейство и престижна птофесия. Не обиждам никого, не мразя никого. И ще гласувам за тях. Обясни ми ти какво значи нормален? Да ревеш по цели дни и нощи пред парламента, вместо да работиш и допринасяш за общия стандард? Или след като си се навикал и пребил някоя пенсионерка, която ти е направила забележка, си седнал у вас и не си отишъл да гласуваш, точно когато най-накрая държавата е имала нужда от теб?

108

Анонимен

преди 2 години

Заедно да гласуват повече хора, за да може Шкембето, заедно с Валерката и Марешки да имат общо 2 %. Бойко сега няма да им прехвърля никакви гласове, няма пари от бюджета за купуване - пожелавам им общо 1.5 % От нас зависи !

107

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, стена ще има срещу теб. Не го ли разбра това? Никой нормален българин не те иска. А и ненормалните също.

106

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако пак влезе в парламента лично аз ще емигрирам в Китай

105

Анонимен

преди 2 години

Да гласуваме масово за сикаджията Бойко, главният мултак на републиката Веждичката, олигарсите, Пеевски, Доган,като не забравяме че псевдопатриотите бяха на власт когато продадоха ТЕЦ Варна на Доган за 3200 лева и му подариха 58 млн за студен резерв и когато се градеше Росенец мълчаха!А това че при агента от ДС шкембе войвода са само доносници и бивши комунисти!

104

iwan

преди 2 години

До Чоко да определено и те като онова нещо от банкя искат да са на власт....

103

Лидер

преди 2 години

На призива да минат крачка в страни КраШкембето така бил превл от кражби и влст та по принцип шкембето му го звело у ЛевоБолен пак бил се бил напил та си правел крачкс унлево и десноНЕВоля те зада да не влезнат при бай ставри отдавна играели турски Кючек с лев и десн крак

102

защо бе,Агент Иване!

преди 2 години

Стена трябва да има между властта и такива торби с лaйHa като теб! Лъжец,демагогог и крадец! 30 години помиярстваш във властта! Цялата ти рода е на държавна хранилка. Такива като теб трябва да бъдат лустрирани,ревизирани и осъдени!