141

Красимир Каракачанов

преди 2 години

Абе, има ли нещо за ядене?

140

Хахахаха

преди 2 години

Преди протестърите бяха хора на Божков, после на Путин, сега пък ги командвали от Американското посолство?!?!?! ГЕРБ и марионетките им не си ли съгласуват лъжите вече?

139

Анонимен

преди 2 години

Абе всичко най-хубаво за Шкембе войвода, само да не беше патерица на Герб...

138

Читател

преди 2 години

Заучени хватки,гимнастики преливащи от демагогия,това се чете в "гениалната" мисъл на гл. "патриот" на Републиката.Избирателите не ви искат един по един,ти предлагаш отново сбирщина,която да заблуди възрастните хора с ***..ските ви обещания за спокоен живот,живот с нормални заплати и пенсии.Дебели банкови сметки,охолен живот,дебели телеса,с това ще ви запомнят българите.На България са й необходими родолюбци,милеещи за народа си,а не фалшиви и алчни патриоти!

137

Истукан

преди 2 години

Без помощта на ДПС този няма да види парламент.

136

Анонимен

преди 2 години

Краси пет тераси да си грухти в *** или по-добре да си надене на главата торбичка била и да се задуши! Тия са толкова патриоти, колкото аз съм марсианец. Втората най- продажна и антибългарска партия след Герб. Ще гледат отстрани парламента, както и заслужават. Видяхме им врътките и с Бойко и с Дпс. И за тях ще има Видовден, споко. Слави е лош вариант, но тиквения цар и шайката му са способни да унищожат България тотално. Не знам кой нормален човек би гласувал за старите *** отново.

135

Анонимен

преди 2 години

Патерицата на ГЕРБ сега иска да му инвалидна количка, но няма да стане

134

До Гост 143

преди 2 години

Сидеров сега има друг приоритет!Ще пази Черно море!

133

Анонимен

преди 2 години

Този и със Сатаната ще се коалира, за да влезе в управлението.

132

???

преди 2 години

Има ли край ПАДЕНИЕТО?????????

131

Истукан

преди 2 години

Каракачанката ще преговаря с ДПС за коалиция.

130

-

преди 2 години

Не понасям Бойко, но зва пъти повече не понасям крепящите му мъ.....е!

129

анонимен

преди 2 години

А да станеш пак министър не щеш ли? Я млък бре! Нагък човек!

128

Анонимен

преди 2 години

Тези "патриоти" вече са в канализацията, няма как да минат за чиста вода край с тях !

127

Гост

преди 2 години

Този, Сидеров и най-вече Симеонов нямат място никъде в държавните институции. Те са изключително отровни за народа. Отровата им е с мигновено действие.

126

Анонимен

преди 2 години

в следващото народно събрание не трябва да участват хора от това племе, не може някакви чалгясали *** да стоят до великия си вожд който ги гледа сташно от великия си джип и да му ръкопляскат замаяни по команда! такова племе от долнопробни умствен0изостанали аболютно некадърни връзкари не заслужава да има парламент, видели те че другите държави имат парламент и те щели да правят демокрация хахаха

125

Fakt

преди 2 години

Петтерасов в европейска държава отдавна щеше да търка наровете в затвора.Не знам какъв "патриот" агентче,писало доноси за 20-30 лева ,ще определя политиката в България.Ако навремето беше направена лустрацията,сега нямаше да гледаме тези псевдо човеци...

124

Въгъла

преди 2 години

Умрях от срам като гледах Шкебе войводата да клечи на военен парад с издуто шкембе и копчета на ризата, аха да се разхвърчат на всички страни и панталон, който аха да се спраска по шевовете. На парад, на който трябваше да бъде президентът. Военните трябва да имат дисциплина, най-малкото мярка колко да си натъпчат търбуха...

123

ОНЗИ

преди 2 години

Абе Каракачанов стига с твоите дяволъци - българите ту рабраха що за гъ..зо..ли..зец си и депутатче няма да ставаш !!! ХОДИ ДА БАЧКАШ - ПОНЕ С ТОРБАНЛЪКА ЩЕ СЕ СПРАВИШ !!!

122

Радостно

преди 2 години

Има надежда в нашия народ , щом на тези избори партии като ВМРО, Воля и Възраждане останаха под чертата.