Снимка: БГНЕС
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отправи призив към лидерите на патриотичните формации да направят "крачка встрани", за да дадат шанс на хората, които гласуват за патриотични и националистически формации, за да има в следващия парламент "стена", която да спре протестърски формации да сменят облика на България.
 
"Истанбулската конвенция, да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е променила антибългарската политика. Това го правят, защото така им казват от някои посолства", заяви Каракачанов в ефира на БНТ.
 
"Не ме блазни мисълта, че ВМРО е най-голямата патриотична формация с близо 4 процента", допълни Каракачанов.
 
Според лидера на ВМРО в 45 НС с промените в Изборния кодекс се е отворила вратата на неоосманизма.
 
"Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече", допълни Каракачанов.
 
Според него не трябва да се делим на "фили" и "фоби", а да се търси национално помирение. Акцент трябва да бъде демографската криза, защитата на малкия и средния бизнес. Не съм уволнил нито един назначен от предишните, само защото е назначен от предишните. Не ме интересува на кой е човек, интересува ме дали ще върши работа или не става, коментира Каракачанов.

Коментари Напиши коментар

197

Boby

преди 5 месеца

Шкемби, що не вземеш да отслабнеш малко, че много взе да вдигаш кръвното май, да знаеш че не са само протестърите виновни, а и холестерола.

196

Тра-ла-ла

преди 5 месеца

А, че защо?Не те кефят протестърите, дето се бунтуват против ставащите в държавата свинщини ли?Ти и ортаците ти искате да е все същата *** ли?Е, нема стане твойта!Сус, бре!

195

Анонимен

преди 5 месеца

марш бре шо.пар ненаситен и ти си антибългарин като началника си комуниста от банкя