117

Анонимен

преди 4 месеца

Заедно да гласуват повече хора, за да може Шкембето, заедно с Валерката и Марешки да имат общо 2 %. Бойко сега няма да им прехвърля никакви гласове, няма пари от бюджета за купуване - пожелавам им общо 1.5 % От нас зависи !

116

Анонимен

преди 4 месеца

Каракачанов, стена ще има срещу теб. Не го ли разбра това? Никой нормален българин не те иска. А и ненормалните също.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя ако пак влезе в парламента лично аз ще емигрирам в Китай

114

Анонимен

преди 4 месеца

Да гласуваме масово за сикаджията Бойко, главният мултак на републиката Веждичката, олигарсите, Пеевски, Доган,като не забравяме че псевдопатриотите бяха на власт когато продадоха ТЕЦ Варна на Доган за 3200 лева и му подариха 58 млн за студен резерв и когато се градеше Росенец мълчаха!А това че при агента от ДС шкембе войвода са само доносници и бивши комунисти!

113

iwan

преди 4 месеца

До Чоко да определено и те като онова нещо от банкя искат да са на власт....

112

Лидер

преди 4 месеца

На призива да минат крачка в страни КраШкембето така бил превл от кражби и влст та по принцип шкембето му го звело у ЛевоБолен пак бил се бил напил та си правел крачкс унлево и десноНЕВоля те зада да не влезнат при бай ставри отдавна играели турски Кючек с лев и десн крак

111

защо бе,Агент Иване!

преди 4 месеца

Стена трябва да има между властта и такива торби с лaйHa като теб! Лъжец,демагогог и крадец! 30 години помиярстваш във властта! Цялата ти рода е на държавна хранилка. Такива като теб трябва да бъдат лустрирани,ревизирани и осъдени!

110

Анонимен

преди 4 месеца

В следващия прламент Руските слуги от ВМРО-НФСБ-ВОЛЯ и тем подобни трябва да вземат под 4% и повече да не бъдат допускани до властта.В противен случай държавата загива !!!

109

шиптърчето

преди 4 месеца

До Каракачанов за КОГА ЩЕ ПРАЩАШ ПИАНДЕТО ДЖАМБАЗКИ В КАЗАРМАТА!

108

Тома Биков

преди 4 месеца

Войводо,разбирам те и аз не мога да СПРА ДА РЕВА!РЕВ,РЕВ И пак РЕВ!

107

Каракачанов за

преди 4 месеца

СОРОСОИДНАТАгмеж:Сегашните протести са с някакви шукаритетни лозунги....Ууу-ДОЛУуу... мафия,корупция,олигархия,съдебна система,правосъдие,тикви,каскети...Въстания с мъже,които скубят веждите и епилират краката си не се прави!По скоро ми намирисва на ГЕЙ ПАРАДИ!И лека полека таз ГМО Лумпениада логично приключва в жалка Клоунада.Метежът умря и страх Отровното трио скова,защото Черепа за рапорт ги чакат в Дубай и отчет на яйцата безкрай.

106

Чоко

преди 4 месеца

Най-малкото зло е ВМРО. Поне се мъчат да направят нещо!

105

ЦИК

преди 4 месеца

До Каракачанков ...и СТИГНАХ ДО СЛЕДНИЯ ИЗВОД:На изборите на 11 юни 2021г.ВАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ ОБЯВИМ ОЩЕ НА 12 юни ,но ще проведем изборите на 11.ЮЛИ.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Този бил против протестърите.Ами...много ясно. Протестърите са против корупцията и схемите във властра.А Каракачанов е олицетворението на корупцията и всичко нисшо в политиката.Пак че съм на площада...ако герб и вмро по какъвто и да е начин дойдат на власт.

103

иво8

преди 4 месеца

Щом Шкембе войвода е бил пръв ибрик и *** на Боко Тиквата значи заминава с 200-та.Единствената неопетнена патриотична формация е Възраждане.А мвро ,нфсб и т.н.трябва да бъдат съдени за национално предателство.

102

Каракачанов за

преди 4 месеца

северномакедонците:Мънкидонците са брутални интересчии,така че не е задължително да има връзка между това,какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с истината и с историята.Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Всички медии ни засипват с гербаджии и платени гербаджийски патерици като шкембе войвода.Този трябва да се изрине от властра, заедно с герб.И никога повече парламент.

100

Каракачанков

преди 4 месеца

към лумпенитеОТпартиитеНАпротеста:Като вещ и обективен наблюдател много внимателно анализирах протестите и изтъпленията в София на "умните","красивите" и КРЕСЛИВИТЕ привърженици на Бойкикиев и компания...и СТИГНАХ ДО СЛЕДНИЯ ИЗВОД:На изборите на 11 юни 2021г. ще им покажа ОНИЯ пръст на Скопския премиер Зайо Байо-македонски....който се намира между показалеца и безименния...ЧЕСТИТО на пИИИчелившите!!!!

99

Дончо

преди 4 месеца

Пак иска да преяжда и препива на държавната софра!

98

Каракачанов КЪМ маке

преди 4 месеца

Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен.