101

Анонимен

преди 2 години

В следващия прламент Руските слуги от ВМРО-НФСБ-ВОЛЯ и тем подобни трябва да вземат под 4% и повече да не бъдат допускани до властта.В противен случай държавата загива !!!

100

шиптърчето

преди 2 години

До Каракачанов за КОГА ЩЕ ПРАЩАШ ПИАНДЕТО ДЖАМБАЗКИ В КАЗАРМАТА!

99

Тома Биков

преди 2 години

Войводо,разбирам те и аз не мога да СПРА ДА РЕВА!РЕВ,РЕВ И пак РЕВ!

98

Каракачанов за

преди 2 години

СОРОСОИДНАТАгмеж:Сегашните протести са с някакви шукаритетни лозунги....Ууу-ДОЛУуу... мафия,корупция,олигархия,съдебна система,правосъдие,тикви,каскети...Въстания с мъже,които скубят веждите и епилират краката си не се прави!По скоро ми намирисва на ГЕЙ ПАРАДИ!И лека полека таз ГМО Лумпениада логично приключва в жалка Клоунада.Метежът умря и страх Отровното трио скова,защото Черепа за рапорт ги чакат в Дубай и отчет на яйцата безкрай.

97

Чоко

преди 2 години

Най-малкото зло е ВМРО. Поне се мъчат да направят нещо!

96

ЦИК

преди 2 години

До Каракачанков ...и СТИГНАХ ДО СЛЕДНИЯ ИЗВОД:На изборите на 11 юни 2021г.ВАШИТЕ РЕЗУЛТАТИ ЩЕ ОБЯВИМ ОЩЕ НА 12 юни ,но ще проведем изборите на 11.ЮЛИ.

95

Анонимен

преди 2 години

Този бил против протестърите.Ами...много ясно. Протестърите са против корупцията и схемите във властра.А Каракачанов е олицетворението на корупцията и всичко нисшо в политиката.Пак че съм на площада...ако герб и вмро по какъвто и да е начин дойдат на власт.

94

иво8

преди 2 години

Щом Шкембе войвода е бил пръв ибрик и *** на Боко Тиквата значи заминава с 200-та.Единствената неопетнена патриотична формация е Възраждане.А мвро ,нфсб и т.н.трябва да бъдат съдени за национално предателство.

93

Каракачанов за

преди 2 години

северномакедонците:Мънкидонците са брутални интересчии,така че не е задължително да има връзка между това,какво мислят,какво говорят и какво правят,а още по-малко има връзка с истината и с историята.Ке ми дадеш паре, ке се престорам на маймун.

92

Анонимен

преди 2 години

Всички медии ни засипват с гербаджии и платени гербаджийски патерици като шкембе войвода.Този трябва да се изрине от властра, заедно с герб.И никога повече парламент.

91

Каракачанков

преди 2 години

към лумпенитеОТпартиитеНАпротеста:Като вещ и обективен наблюдател много внимателно анализирах протестите и изтъпленията в София на "умните","красивите" и КРЕСЛИВИТЕ привърженици на Бойкикиев и компания...и СТИГНАХ ДО СЛЕДНИЯ ИЗВОД:На изборите на 11 юни 2021г. ще им покажа ОНИЯ пръст на Скопския премиер Зайо Байо-македонски....който се намира между показалеца и безименния...ЧЕСТИТО на пИИИчелившите!!!!

90

Дончо

преди 2 години

Пак иска да преяжда и препива на държавната софра!

89

Каракачанов КЪМ маке

преди 2 години

Само две неща са безкрайни - вселената и македонската глупост, като за първото не съм сигурен.

88

Анонимен

преди 2 години

Кофти му е на шкембе войвода че не е в парламента да продава бт паспорти

87

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов:Лидерите да направят" крачка в страни!Сидеров:Лошо ми е.

86

македонец от Битоля

преди 2 години

Ще имали ЕВТИНИ паспорти,войводо?

85

Карлуково

преди 2 години

Айде и тоз ИЗТРЕЩЯ, след ТИКВАТА и ТОЛУП войвода, АГОНИЯТА Е ПЪЛНА!

84

Тикволандия

преди 2 години

Преекспониран е този проблем с гласовете от Турция и резултатите от следващите избори ще го покажат. Пореден опит на разединените патриоти да влязат пак в НС като патерица на ГЕРБ.

83

Ти искаш да

преди 2 години

Превъоръжаваш и да купуваш оръжие защото има комисионна ,а аз не искам защото ние ще го плащаме . Минавате всички от власта на 300 лв доход включително и родата ви ,за да няма от никъде нищо и тогава всички започваме да мизерстваме за да станем велика сила , ама едните да печелят ,а другите да плащат не ми се вижда някои да се навие освен този който е на кяр. Така че твойте каузи до този момент ги виждам в ,,поузо джобу,,Ааа и за джендърите --- до сега само мъжкари на управляваха до тука.

82

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се направи лустрация и повече хора свързани с ДС да не се допускат на държавна работа.