48

Анонимен

преди 3 години

ОБЕШАВАм ако ме изберете Ще Ви Направя Магистрали Без парихаде от ме да мине смалко париимали комунал който да го КажеЧервени наивници

47

Анонимен

преди 3 години

Народе,днес поклони ли се пред иконата на новия ни господ-бог?Защото в него е надеждата.ТОЙ ще изчегърта тези,които за десет години съсипаха и народ и държава.Не увеличиха пенсиите,заплатите за10 години не са мръднали,народът умира от глад,молове,кафенета,ресторанти стоят празни.За почивки извън България и дума не може да става.За една година влоговете са се увеличили само с 15%.Ужас!Добре,че няма магистрали,че изчегъртването ще закъса.

46

Анонимен

преди 3 години

До 44 - АнонимнеННа идващите избори ще се пробвам за САТАНИСТ!

45

Стар евреин

преди 3 години

Вие може да не знаете и никога да сте мислили даже, но ние евреите от деца ни учеха да ставаме приятели с онези умни българчета в училище, а после и в университета, и в работата - с една единствена цел: - В подходящ момент да ги провалим! Ние Ви проваляме цялата държава и битие! Ние сме много над вас бедни гои!

44

Анонимен

преди 3 години

Съгалсен съм с баба Мика! Виновникът е друг, който даде зелника!

43

Анонимен

преди 3 години

От Млада женица до дърта кукувица все с Празна Главица-те за това се обичт Сродни души

42

.!.

преди 3 години

Абе не знам кой е виновен, *** знам, че тукав БГ виновни няма! Така е било още от турско време май! Не за друго ми от 30г. се разграбват държавата и всеки политик ти говори, че това е за твое добро! *** така като гледам засега е добре само за 20000-30000 души в цяла България! И ако пък си мислите, че някой друг освен доган ни управлява последните 30г. значи сте по-големи абдали и от тиквата!

41

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ си Изкара Мандат Червените дяволи се радват

40

Анонимен

преди 3 години

Слави днес не обещавам ама така ше ви ОправяЦаря вчера що не взема да ви Оправя за няколко дниБългар в чужбина и тук - НЕ БЪДЕТЕ---- Н А И В Н И

39

Анонимен

преди 3 години

Да, бе, не била. Изказвания без смисъл - до това се докарахме.

38

Анонимен

преди 3 години

Отиващото си правителство на Бойко Борисов завещава тежко наследство. Вместо планирания в Закона за държавния бюджет дефицит в размер на 4,9 млрд. лв., в края на 2021 г. хазната ще бъде на минус с близо 7 млрд. лв., или 5,6% от БВП. Това е записано в Конвергентната програма на България за периода 2021-2023 г. Документът бе приет миналата седмица от Министерски съвет, но все още не е качен на сайта на Министерството на финансите. Наличен е единствено на сайта на Европейската комисия.

37

АнонимеН

преди 3 години

АКО ЩЕТЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАРАКАЧАНОВ ИЛИ МАРЕШКИ ИЛИ МАЯ ИЛИ КОЙТО И ДА БИЛО ДРУГ!!!--------------НО ЗА ГЕРБ НИКОГА!!!!! КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ СИ ГЛАСУВА ДИРЕКТНО ЗА САТАНАТА!

36

Виктор

преди 3 години

Някой има ли рецепта: - Как се живее с толкова много комунисти? Не говоря за - Щастливо живеене с комунисти! - отдел Фантастика не ме интересува.Комунизъм=Тъмнина!

35

1

преди 3 години

Хайде сега глупости - хем не помага държавата, хем корупция, че имало директна помощ от държавата.

34

Ку-ку

преди 3 години

Кукондрел, толкова модерна партия, че искаха във всичко да са много модерни. Правиха се на важни, и не говориха с другите партии от високомерие.Според мен и те ще ядат пръта на новите избори- просто още не го знаят.

33

Анонимен

преди 3 години

Тия от няма такава държава са цял цирк подобие на сбирщина от клоуни.

32

Ахам

преди 3 години

Красиво изкуфяла! Но не Ми-6, а Ми-Ка.

31

Анонимен

преди 3 години

Не са виновни от Няма такава държава, виновен е страха им да поемат политическа отговорност за да управляват държавата, което те не могат да го направят.

30

Анонимен

преди 3 години

От Млада женица до дърта кукувица все с Празна Главицате за това се обичт сродни души

29

Анонимен

преди 3 години

От Млада женица до дърта все с Празна Главицате за това се обичт сродни души