88

Лойко

преди 3 години

Малко бяха другите,че и това бабе да се изказва неподготвено...Не ставате бабе..., не ставате.

87

Баба Мика

преди 3 години

Бойко ни скъса от бой...той е виновен че ми треска

86

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИНАТА НЕ Е НИТО НА МОНГОЛСКИЯ НАРОД НИТО НА ЕСКИМОСИТЕ ВИНАТА СИЕ НА ТЕЗИ ДЕТО ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ГИ ОПРАВИ И ОТ ПРЕД И ОТ ЗАД АМА ХУБАВО ДА ГИ ОПРАВИ. ДЕТО СЕ КЛАНЯТ НА ЧУЖДИ РЕЛИГИИ БИЛО ТО КОМУНИЗЪМ БИЛО ТО ДЕМОКРАЦИЯ ЧУЖДИ НА НАРОДА ОТ РОДА ДУЛО

85

Minuva42

преди 3 години

До АнонименНай-тъжното е, че новите партии го правят Бойко да изглежда като академик :)

84

Minuva42

преди 3 години

Ноу ясно!ГЕРБ са виновни!

83

Чистачката е виновна

преди 3 години

То е ясно, че политиците не са виновни. Явно чистачките в парламента са виновни.

82

Анонимен

преди 3 години

Точно най-голямата вина има ИТН. И пак някой друг им е виновен, те нито лук яли нито мирисали. Могат само да приказват празни приказки.

81

Анонимен

преди 3 години

Бабата беше с най-точни и стойностни изказвания в парламента.

80

Анонимен

преди 3 години

Деса дуловската змия от 5 компа пише по 20 коментара ! Искам да и сложат белезниците на Живо ,както постъпиха с кметицата Иванчева избрана от Народа ! - ще има всенародни веселия !

79

Анонимен

преди 3 години

От начло каза това: "Моля за усмивки и радост. Нека народът види, че депутатите в 45-ото Народно събрание са хора в добро настроение и с хумор", "Дано съм добра орисница!" Да беше казала:"не можем да правим колаборации с партиите на статуквото, а за ГЕРБ въобще не става въпрос." и "няма да контактуваме с БСП и ДПС" та да ни стане ясно още на 15.04 какви ги мислите склерозирали неграмотници.

78

Анонимен

преди 3 години

Тоя народ съвсем е откачил. Такива партии няма никъде в Европа. Навсякъде европейците избират цивилизовани демократи и демократически партии да управляват. Само в България не можете да открете топлата вода вече 30 години.

77

истина

преди 3 години

ИТН - Измамихме Този Народ.

76

преди 3 години

Измамихте Такъв Народ!

75

izh

преди 3 години

Любимата на тази медия изкудкудякала счетоводителка от соца / система умряла икономически поради некадърност/ , а сега нов проект на муренско червената мафия щедро подкрепена от лукойлски финанси. Хаосът за едни осигурява бъдещи приходи за други. Няма да обяснявам ако тръгнем по нормален път на развитие кои в тази държава няма да имат какво да ядат. Е, няма да имаме 300медии, няма да имаме 300партии, но ще го преживеем. ЕВропа може търпи икономически грешки , няма да търпи икономическа простотия

74

истин

преди 3 години

Парламента не е старчески дом.Обикновено като гласуват старите хора, объркват живота на внуците си. Най добре е старите хора да се въздържат от гласуване.

73

Анонимен

преди 3 години

Естествено.То и за третата световна война е виновен единствено Слави.Както и за всички останали войни...

72

кескьосе

преди 3 години

Реинкарнация на цоцадрагойчева.

71

тая бабка полъжква

преди 3 години

Председателката на НС, ИТН, ДПС, и ДБ не дадоха да се гласува и да се преизчислят пенсиите!!!!

70

Ку-Ку

преди 3 години

Тази е бетер Цола Драгойчева.

69

славчо недава

преди 3 години

"Партиите подкрепиха лицемерно на първо четене преизчисляването на пенсиите, но второ гласуване не искаха от ИТН, ДПС и Демократична България.Това каза в интервю за Агенция Фокус народният представител от ПГ на БСП за България Георги Гьоков за работата на 45-ото Народно събрание и за предложението на БСП за преизчисляване на пенсиите.Бих могъл да попитам и лидера на Има такъв народ какво популистко има в предложението на БСП, което е предложение за 5-ти пореден път? То веднъж във времето е реализирано и то точно от нас. Какво популистко има в това, когато то е възможно? Ние ка